Προενισχυτής με πολλές εισόδους; ή τι;

Πάντως εαν θέλεις μόνο μια οικονομική συσκευή για να αυξήσεις τις εισόδους εκτός απο τή project υπάρχει και αυτή
http://www.dynavox-audio.de/Zubehoer/Dynavox-Eingangs-Erweiterung-Umschalter-AUX-S::152.html

Ευχαριστώ αλλά τώρα είναι αργά. Τον αγόρασα τον MPP505.
Απλά τώρα σκέπτομαι το να κάνω με τον τελικό.

Καλουάκουστος αλλα ο Usher που εχεις ειναι καταπληκτικό μηχάνημα θέλει πολύ ερευνα για αλλον τελικό Νομίζω οτι ο " προ " υστερει εναντι του τελικού και οχι ο τελικός

Last edited:
Καλουάκουστος αλλα ο Usher που εχεις ειναι καταπληκτικό μηχάνημα θέλει πολύ ερευνα για αλλον τελικό Νομίζω οτι ο " προ " υστερει εναντι του τελικού και οχι ο τελικός

Καλά τόσες μέρες ρωτάω και ξαναρωτάω να μου προτείνετε ένα προενισχυτή, που ήσουν;

Καλά τόσες μέρες ρωτάω και ξαναρωτάω να μου προτείνετε ένα προενισχυτή, που ήσουν;
Στη δουλειά μου. Το ειδα αργα το θέμα. Αν και αποτι διάβασα σου εχουν προτείνει πολύ καλές λύσεις οι φίλοι παραπάνω .

κανε υπομονη μεχρι να ακουσεις με τον 506 αλλα θελει να παιξει 200 ωρες για στρωσιμο και ασφαλες συμπερασμα -αν ειναι καινουργιος -,αν παλι ειναι μετ/νος 30 λεπτα του φτανουν θα εκπλαγεις ειναι καλο μηχανημα και τιμιο αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω!επισης αν ακους τη μουσικη σου σε δωματιο μεχρι 25 τμ δε νομιζω να χρειαζεσαι περισσοτερα βατ

Last edited:
ενα ενα τα βηματα ακουσε πρωτα με το usher -δες τί δε σου αρεσει και βλεπεις αν χρειαζεσαι καινουργιους τελικους. Οι advance δεν ειναι μουντοι μαλλον προς το λαμπρο χαρακτηριζονται με πολυ καλο χαμηλο .Τα magnepan απο την αλλη οσο πιο πολυ ισχη-βατ τους δινεις τοσο πιο καλα αποδιδουν .Ειπαμε υπομονη οχι βιαστικες κινησεις γιατι πληγωνεται η τσεπη μας!

Έχεις δίκιο για την τσέπη. Σκέφτομαι να πάρω και το CDPlayer Advance Acoustic.
Advance Acoustic τελικοί δεν υπάρχουν μεταχειρισμένοι προς πώληση αυτή τη στιγμή ούτως ή άλλως.

ο 505 εχει και dac καλο σχετικα -μεχρι τα 150- 200 ευρο -καλυτερα ενα media player να αγοραζες μεχρι 100 ευρο ή να συδεσεις καποιο laptop να ακους flac κατα ριπας !

Last edited:
Το βρίσκεις και με 400 όμως μτχ.
Ολόκληρο θηρίο ο ΑΑ και το m-Dac είναι καλυτερο.
Τι να πω. Αν δεν μπορείς να τα ακούς πριν τα πάρεις τα μηχανήματα.....
Βαρέθηκα. Αν βρώ δυο ΜΑΑ 705 θα τους πάρω να ταιριάζουν αιςθητικά με τον προ που πήρα, μιας και τα έχω στο σαλόνι και σταματάω να ψάχνομαι. Θα πάρω και το CDPlayer και τέλος.
...θέλω και tuner μετά βέβαια.

μην απελπιζεσαι ειμαι σιγουρος οταν τον παραλαβεις τον 505 και τον στρωσεις θα εισαι ευχαριστημένος- αλλωστε αν θα εβαζα βαθμο οπως κανει και το περιοδικο ηχος ad.acostic 505 4,3 στον audiolab θα εβαζα 4,5 μικρη διαφορα παντα μιλαω υποκειμενικα -τελικα θα διαπιστώσεις οτι εκανες μια σοβαρη αναβαθμιση στον ηχο του συστηματος σου