Πρόγραμμα διανομής ΔΩΡΕΑΝ θήκης για το iPhone4 μέχρι 30-9-2010

Re: Απάντηση: Πρόγραμμα διανομής ΔΩΡΕΑΝ θήκης για το iPhone4 μέχρι 30-9-2010

μα δεν υποτίθεται οτι πιστωτικές παντός είδους και κινητά δεν πάνε μαζί γιατί απομαγνητίζονται κλπ κλπ?

ή μήπως έχω χάσει επεισόδια?

Έτσι λένε. Ότι απομαγνητίζονται. Δεν ξέρω σίγουρα όμως αν συμβαίνει αυτό.

Mου ηρθε κι εμενα σημερα η δωρεαν θηκη απο την Apple...:grinning-smiley-043

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Attachments

• DSC00445.jpg
    DSC00445.jpg
    26.5 KB · Views: 97
  • DSC00446.jpg
    DSC00446.jpg
    22.5 KB · Views: 96
  • DSC00447.jpg
    DSC00447.jpg
    28.9 KB · Views: 96
Χμ, αρα να το αναμενω και εγω.. Το κουλο ειναι οτι μαλλον το εχω νωριτερα απο εσενα... :chinscratch:

Σήμερα ήρθε κ η δική μου θήκη :

attachment.php

Την οποία κ δεν θα χρησιμοποιήσω, γιατί ποτέ δεν μου άρεσαν τα κινητά με θήκες. :grinning-smiley-043

Attachments

• IMG_0492.JPG
    IMG_0492.JPG
    108.2 KB · Views: 97
Re: Το iPhone4 έφτασε...

Χθες μου ήρθε η θήκη για το iphone 4, την οποία είχα παραγγείλει ηλεκτρονικά με το που το πήρα στις αρχές του μήνα!
Είναι πάρα πολύ όμορφη και απίστευτα βολική. Δε φοβάμαι πλέον να το ακουμπήσω κάπου και μου γρατσουνιστεί, ούτε γλιστράει με το παραμικρό όπως έκανε πριν που δεν είχε θήκη!
Και το βασικότερο...η θήκη ήταν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!

Απάντηση: Re: Πρόγραμμα διανομής ΔΩΡΕΑΝ θήκης για το iPhone4 μέχρι 30-9-2010

Ευχαριστω.
Oταν πηρα το κινητο... κανα μηνα πριν .

Για την ακρίβεια στις 27/8 κυκλοφόρησε...εγώ συμπλήρωσα την φόρμα στις 30/8...άρα 25 μέρες πριν...

Ξερει κανεις κατι παραπανω για το τι γινεται μετα τις 30 σεπτεμβριου;
Τελικα κατι φημες για fix στο death grip για τα 4αρια που θα κυκλοφορησουν μετα τις 30 που εληξε και το προγραμμα ισχυουν;
στη Vodaphone που πηγα μου ειπαν οτι η καινουργια παρτιδα που θα παραλαβουν δεν θα εχει το γνωστο προβλημα με την κεραια...

Ξερει κανεις κατι παραπανω για το τι γινεται μετα τις 30 σεπτεμβριου;
Τελικα κατι φημες για fix στο death grip για τα 4αρια που θα κυκλοφορησουν μετα τις 30 που εληξε και το προγραμμα ισχυουν;
στη Vodaphone που πηγα μου ειπαν οτι η καινουργια παρτιδα που θα παραλαβουν δεν θα εχει το γνωστο προβλημα με την κεραια...

Φήμες... κανείς δεν ξέρει αν και φαίνεται δύσκολο έως απίθανο.
Τώρα αυτοί στη Vodafone... τι να σου πω, μπορεί να μιλάνε κατευθείαν με τον Jobs.:music-smiley-005:

Re: Απάντηση: Πρόγραμμα διανομής ΔΩΡΕΑΝ θήκης για το iPhone4 μέχρι 30-9-2010

Κανονικά, το πρόγραμμα έληξε κ δεν δίνουν κάτι πια. Επίσης, δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση της apple για νέο 4άρι με άλλο hardware.
Μιχάλη, το πρόγραμμα έδινε θήκες μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου ή σε όσους αγοράσουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου; Εγώ το 2ο έχω καταλάβει.
Για δες και εσύ.

attachment.php

Attachments

• cases.jpg
    cases.jpg
    92.8 KB · Views: 116
Σύμφωνα με όσα ξέρω, έληξε στις 30-9-2010.
Τώρα, αν γίνεται παραγγελία θήκης με την αγορά μέχρι τις 30-9-2010, δεν ξέρω σίγουρα...πιθανότατα...

"Οι πελάτες που θα προβούν σε αγορά iPhone 4 από κατάστημα λιανικής πώλησης της Apple, από ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple ή από μεταπωλητή του iPhone μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2010"

Μάλλον προλαβαίνουν και οι αργοπορημένοι.