Πρόγραμμα δορυφορικών καναλιών

Athanasis

AVClub Enthusiast
3 August 2009
927
Υπάρχει κανένα καλό site που περιέχει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των δορυφορικών καναλιών ανά δορυφόρο?

Θανάσης

Υπάρχει ένα αλλα ...είναι με πληρωμή και μάλιστα τσουχτερή (και δεν θυμάμαι τώρα να σου γραψω και την διεύθυνση!)
Αλλιώς στην ιστοσελίδα του κάθε καναλιού

Υπάρχει ένα αλλα ...είναι με πληρωμή και μάλιστα τσουχτερή (και δεν θυμάμαι τώρα να σου γραψω και την διεύθυνση!)
Αλλιώς στην ιστοσελίδα του κάθε καναλιού

μου φαινεται λιγο απιθανο να υπαρχει τετοιο πραγμα.Ο φιλος λεει καναλι ανα δορυφορο,δηλαδη απ'οτι καταλαβαινω ΟΛΑ τα καναλια ολων των δορυφορων!!!!!μιλαμε για χιλιαδες καναλια........

μου φαινεται λιγο απιθανο να υπαρχει τετοιο πραγμα.Ο φιλος λεει καναλι ανα δορυφορο,δηλαδη απ'οτι καταλαβαινω ΟΛΑ τα καναλια ολων των δορυφορων!!!!!μιλαμε για χιλιαδες καναλια........

Δεν νομίζω να εννοούσε ΟΛΑ τα κανάλια ΟΛΩΝ των δορυφόρων, προφανώς δεν υπάρχει κατι τέτοιο. Υπάρχει όμως μία σελίδα (βελγική ειναι αλλά δεν θυμάμαι την διεύθυνση και ενδέχεται και να καταργήθηκε την τελευταία διετία) απο την οποία "ψωνίζουν" τα προς δημοσίευση προγράμματα τα διάφορα τηλεοπτικά περιοδικά της ευρώπης, καθώς και όσα δορυφορικά δημοσιεύουν ακόμη προγράμματα (λειτουργει με ετήσια συνδρομή που υπερβαίνει τα 1000 ευρώ και φυσικά δεν απευθύνεται σε ιδιώτες...)
Υπήρχε πάντως και μία δωρεάν αρκετα αξιόλογη, αντε να την βρεις όμως, αν την θυμηθώ θα την γράψω