ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

19 June 2006
8,661
Κύριοι, ένας σκελετός για να του δώσουμε σάρκα και οστά:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

16:00 -17:00...
17:00 -18:00...
18:00 -19:00 ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
19:00 -20:00 BUSONI
20:00 -21:30 SKAKINEN

Η Παρασκευή θα είναι αφιερωμένη σε φίλους που πέρυσι δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα της έκθεσης. Περιμένουμε συμμετοχές.

ΣΑΒΒΑΤΟ:

11:00 -12:00 ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ
12:00 -13:00 ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
13:00 -15:00 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ - ΝΤΟΚΑΤΖΗΣ
15:00 -16:00 ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΪΡΑΧΤΑΡΗΣ
16:00 -17:30 LIVE
18:00 -19:00 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΣ
19:00 -20:00 STELIOS PAPPAS

ΚΥΡΙΑΚΗ:

11:00 -12:00 ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
12:00 -13:00 NIKOS F
13:00 -14:00 KΩΣΤΑΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΜΟΥΚΙΟΥΡΟΥΦΗΣ
14:00 -15:00 ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ
15:00 -16:30 LIVE
16:30 -17:30
17:30 -18:30
18:30 -20:00 ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
20:00 - KΛΕΙΣΙΜΟ

Παρακαλώ για την Παρασκευή τους φίλους που θέλουν να παίξουν να μου στείλουν μήνυμα. O Mdvq , o Spyros A, o Busoni, o Hlias, o Emilot, o Eki, o Ιωάννου, ο Leoo9,o Στέργιος,ο Pan man, όλοι τέλος πάντων που γράφετε ή απλά παρακολουθείτε την κατηγορία , ας με ενημερώσετε.

Αν κάποιος θέλει μπορούμε να παίξουμε και μαζί την Παρασκευή back to back.

Το πρόγραμμα το έχω βγάλει μόνος μου. Όποιος έχει πρόβλημα με την ώρα ή τις επιλογές ας μ´ενημερώσει.
Μέχρι αύριο το απόγευμα ,θα έχει οριστικοποιηθεί.

Ξέρω ότι έχω ξεχάσει κόσμο αλλά σας αγαπάω όλους και λέω αλήθεια.

Last edited:
Δημητρη, πρωτον, θενξ για την πρωτοβουλια. Δευτερον, βαλε με στο κλεισιμο της Κυριακης καλυτερα. Κατα πασα πιθανοτητα θα μπορεσω να ειμαι εκει, αν και με τα διαόλια (βλ, παιδια) ποτε δεν ξερεις. Κολλαει και με τους Headquake, στο καπακι. Τι ωρα θα παιξουν? Ελπιζω οχι τοσο αργα οσο την αλλη φορα. Ειναι και Κυριακη...

O.k. Πέτρο. Έγινε.
Κατά τις 23:00 θα αρχίσει το πάρτυ.

Βασίλη Τσάκωνα θα φέρεις κανένα δίσκο;
Πότε θα κατέβεις;

Για το live μέχρι αύριο θα έχετε όλες τις πληροφορίες.

Last edited:
Βλέποντας το πρόγραμμα είμαι σίγουρος ότι θα ακούσουμε μουσικάρες στην έκθεση. Άντε τέσσερες και μία μέρες ακόμα :guitarist::drummer::music-smiley-006:

Όχι Δημήτρη δε θά θελα να βάλω μουσική, ευχαριστώ για την πρόσκληση.

Λογω εργασιων στο σπιτι ειναι αδυνατον να βγαλω εξω εστω και ενα δισκακι.
Σε αντιθετη περιπτωση θα πρεπει να βγω εγω ο ιδιος δια παντος:flipout:
Οποτε εγω δεν θα σας εντυπωσιασω:flipout::flipout:

Ομως ξεχασα βλακωδως να σας αναφερω οτι εχω δυο Tascam dj1 και ενα μικτη Numark προς διαθεση σε περιπτωση που θελουμε να βαζουμε non stop μουσικη.

(και ενισχυτη εχω και ηχεια αν χρειαστουν)

Last edited:
Λογω εργασιων στο σπιτι ειναι αδυνατον να βγαλω εξω εστω και ενα δισκακι.
Σε αντιθετη περιπτωση θα πρεπει να βγω εγω ο ιδιος δια παντος:flipout:
Οποτε εγω δεν θα σας εντυπωσιασω:flipout::flipout:

Ομως ξεχασα βλακωδως να σας αναφερω οτι εχω δυο Tascam dj1 και ενα μικτη Numark προς διαθεση σε περιπτωση που θελουμε να βαζουμε non stop μουσικη.

(και ενισχυτη εχω και ηχεια αν χρειαστουν)

Μιχάλη έλα να παίξεις από τα δικά μας βρε!:guitarist:

Απάντηση: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Βασίλη Τσάκωνα θα φέρεις κανένα δίσκο;
Πότε θα κατέβεις;

Επ, στάκα! :grinning-smiley-043
Στους ακροατές θα βρίσκομαι. Έχω ελάχιστα πράγματα άλλωστε και μάλλον τά'χετε όλα.
Θα βρίσκομαι εκεί το Σάββατο κατα τις μία η ώρα -bye-

επειδη τελευταια λογο δουλειας εχω χασει πολλα επεισοδια (ουτε τον χωρο που γινεται η εκθεση δεν γνωριζω),,θα παρακαλουσα καποιον να με διαφωτισει (εστω με καποιο link
με λεπτομερειες)....
αν γινεται να απαντησω το βραδυ για την Παρασκευη....

thanx

Ο.Κ. Βασίλη μου, σε περιμένουμε με χαρά. Και εγώ φέτος θέλω να απολαύσω μουσικές σαν ακροατής.-bye-

Σπύρο ,εγώ σε υπολογίζω για την Παρασκευή για μουσικές αλλά και για το ταβερνείο το βράδυ.

Μιχάλη (mdvq) ευχαριστώ για την προσφορά και ετοιμάσε και λίγες μουσικές ,έτσι για το καλό.

Μουκ, φέτος με το live ,θα κάνουμε τη διαφορά, πίστεψε με.

Αναμείνατε και τους τόπους/ώρες συγκέντρωσης της φατρίας.
Παρασκευή βράδυ για φαγητό.
Σάββατο βράδυ για ποτό και ...κοζερί :popcorn:
Μοναχοί μας χορεύουμε κι όσο θέλουμε πηδάμε ;)

λεπτομερειες θελω για να ξερω που θα ροκαρω:flipout:

οπως και να χει θα τα δω το βραδυ τα μηνηματα γιατι πρεπει να φυγω για δουλεια τωρα...

Απάντηση: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Αναμείνατε και τους τόπους/ώρες συγκέντρωσης της φατρίας.
Παρασκευή βράδυ για φαγητό.
Σάββατο βράδυ για ποτό και ...κοζερί :popcorn:
Μοναχοί μας χορεύουμε κι όσο θέλουμε πηδάμε ;)

Aπλά να γίνει σαφές πώς στην παρέα συμπεριλαμβάνονται και όσοι παρακολουθούν την Κατηγορία ή και την συμπαθούν..
Ολοι οι καλοί χωράνε.
Για το Σάββατο συμφωνώ για ποτό..

Ειμαι μεσα για τις εκδηλωσεις, φαγητα, μπλα μπλα κατι τετοια. Μουσικη δεν ξαναπαιζω. Δε φτουραω πια :grandpa::grandpa:

Παιδιά, στην μάζωξη της Παρασκευής θα παρευρεθώ οπωσδήποτε. Ωστόσο, στην έκθεση δεν ξέρω αν καταφέρω να έρθω, (ιδιαίτερα σε συγκεκριμένη ώρα), με αποτέλεσμα να μην δύναμαι να βάλω μουσική φέτος. Παρακαλώ, η ώρα μου να καλυφθεί από κάποιον άλλο φίλο.

O Mανωλάκος σκέφτηκε οτι θα βάλω ´κλασσικούρια´και με έβαλε να ανοίξω το πρόγραμμα τού Σαββάτου μαζί με τον Ορθρο...
Σαν την κόρη τού Πασχαλη Τερζή πριν βγεί το δίδυμο Τερζής-Μητροπάνος..:flipout::flipout:
Ομως υπακούοντας στις εντολές θάμαι εκεί,παρότι την Παρασκευή το βράδυ θα μάς έχουν πλακώσει τά κρασιά..................:clown::beerglass::stickyman: