ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Re: Απάντηση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

O Mανωλάκος σκέφτηκε οτι θα βάλω ´κλασσικούρια´και με έβαλε να ανοίξω το πρόγραμμα τού Σαββάτου μαζί με τον Ορθρο...
Σαν την κόρη τού Πασχαλη Τερζή πριν βγεί το δίδυμο Τερζής-Μητροπάνος..:flipout::flipout:
Ομως υπακούοντας στις εντολές θάμαι εκεί,παρότι την Παρασκευή το βράδυ θα μάς έχουν πλακώσει τά κρασιά..................:clown::beerglass::stickyman:

Aμ εγώ που περιμένετε όλοι να παίξω τα δικά μου αλλά θα κάνω πρόγραμμα με κλασικούρες?

γκουχου γκουχου! ΡΟΚ ΚΛΑΣΙΚΟΥΡΕΣ! ΌΧΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΜΩΣ:flipout:
ΠαναγιωτιδοΚουνελάκ ένα πράμα..:grinning-smiley-043

Last edited:
Τζίμη, άσε ένα ανοιχτό ενδεχόμενο μιας ώρας για εμένα.
Μάλλον θα το πάμε σε στυλ έκπληξη (όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε).

Αν θες οποωσδήποτε φιξαρισμένη ώρα, το βράδυ της Παρασκευής ή της Κυριακής (κλείσιμο), ή back to back μαζί σου.

Τζίμη, άσε ένα ανοιχτό ενδεχόμενο μιας ώρας για εμένα.
Μάλλον θα το πάμε σε στυλ έκπληξη (όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε).

Αν θες οποωσδήποτε φιξαρισμένη ώρα, το βράδυ της Παρασκευής ή της Κυριακής (κλείσιμο), ή back to back μαζί σου.

Αμα παίξεις κι εσυ μετα τα δικά μου τα 'κλασικούρια', προβλέπω να τρελαίνεται κοσμος εντος κι εκτος περιπτέρου :flipout:

Μη ξεχάσετε ν' ανεβάσετε τα setlist για μας που δεν μπορούμε να 'ρθουμε!

Τζίμι Μαν, η πρόσκληση σου με τιμά και σε ευχαριστώ πολύ!

Πες μας μόνο τι θα υπάρχει απο μηχανήματα, για να ξέρουμε τι να ετοιμάσουμε. :grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Aμ εγώ που περιμένετε όλοι να παίξω τα δικά μου αλλά θα κάνω πρόγραμμα με κλασικούρες?

γκουχου γκουχου! ΡΟΚ ΚΛΑΣΙΚΟΥΡΕΣ! ΌΧΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΜΩΣ:flipout:
ΠαναγιωτιδοΚουνελάκ ένα πράμα..:grinning-smiley-043

Ωχ.. :bang:
Οπότε εγώ τι να βάλω; Quantic Soul Orchestra και καμποτζιανο-αυστραλο-νεοζηλανδούς; :BDGBGDB55:

ρε σεις τι ώρα βάλατε τον Νικο Φού....?
θα τον χάσουμε δηλαδή ?

Mίκτης θα υπάρχει.
Το θέμα είναι να αυτοσχεδιάσουμε φέτος. Στέργιε ο.κ.
Κουν. ότι γουστάρεις να παίξεις και thanks για την προσφορά.

Αύριο θα έχω και άλλες λεπτομέρειες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Ωχ.. :bang:
Οπότε εγώ τι να βάλω; Quantic Soul Orchestra και καμποτζιανο-αυστραλο-νεοζηλανδούς; :BDGBGDB55:

Παίξε ότι επιθυμείς, κι από εκείνα κι από τα άλλα...!!:BDGBGDB55:
Αποκλείεται να βάλουμε τα ίδια πάντως George!
Θα τα έχουμε τσεκάρει από πριν;)
:party:

13:00 -15:00 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ - ΝΤΟΚΑΤΖΗΣ
.

γουστάρω δίωρο . θα βάζει ο Μήτσος τα δικά του θα του τα "ρίχνω" εγώ ( τι χαζά ακους ) θα βάζω εγώ τα δικά μου θα μου τα "ρίχνει" ο Μήτσος ( τι χαζά ακούς ) . Θάχει και show δηλαδή , κάτι σαν τους ΑΜΑΝ:flipout::flipout:

Τι ώρα είπαμε ότι παίζει ο Σπύρος ????????

για να ξέρω να μην περάσω για καφέ !!!!!:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

Θα φέρω τούς ψάλτες απο την παραδίπλα Εκκλησία ρέ..Σιγά μην φέρω δίσκους.:flipout::flipout::flipout:

αααααα, δηλαδίς θα βάλεις τα γνωστά αδέρφια να ψάλουν ????????:shot:
:BXVZCBXZ6: βρε συ, ο ένας στριγγλίζει, δεν θα το αντέξω !!!!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 2008.

βρε συ, ο ένας στριγγλίζει, δεν θα το αντέξω !!!!!!!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Eδώ αντέχεις αυτό το κλωτσοσκούφι στο ΟΑΚΑ κάθε δεύτερη Κυριακή που θέλουν καλά και σώνει να σου το περάσουν για ποδόσφαιρο :D... Σιγά μην έχεις πρόβλημα με τους στριγγλιάρηδες :popcorn: