Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

Re: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

Καλησπέρα.

Εριξα μια ματια στα προηγούμενα ποστ αλλά επειδή μπερδεύτηκα λίγο, θα ηθελα μια γνώμη:

θελω ενα προγραμμα επεξεργασιας βιντεο, που να κανει τα βασικά (κοψιμο-ραψιμο, προσθηκη μουσικης, καποια απλα transition effects κτλ) αλλά να έχει και την δυνατοτητα για κάποια εφε στην εικονα.
Το adobe premier elemets απ' ότι εψαξα εχει καποια εφε αλλά νομιζω ειναι στανταρ και μη παραμετροποιησιμα, τα βαζεις δλδ ως εχουν (b&w, sepia κτλ.)

Με ποιο θα μπορουσα να πετυχω π.χ. ενα τετοιο εφε:
http://www.youtube.com/watch?v=ScqJXSs-Hzw

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...

Φαντάζομαι θα υπάρχουν πολλά τέτοια προγράμματα. Εγώ χρησιμοποιώ το Lightroom της Adobe (μόνο για την επεξεργασία εικόνας). Έχει πολλά presets τα οποία είναι όμως και παραμετροποιήσιμα. Για το κόψε ράψε κλπ χρησιμοποιώ άλλο πρόγραμμα.

Εδώ και καιρό δουλεύω το corel video studio pro x5 αλλά είδα βγήκε και το sony vegas pro 12.
Θέλω να φτιάξω κάτι blu-ray από τα βαφτίσια της κόρης μου.
Να προτιμήσω το sony?

Δε το ξέρω το corel αλλά γενικά το vegas είναι εύχρηστο και η τελευταία έκδοση χρησιμοποιεί και επιτάχυνση από την GPU/VGA , εμένα για βασικά φίλτρα με βολεύει πολύ. Αλλά δε κάνω και πολύ περίπλοκες δουλειές …. Είπαμε τα βασικά :)

απο βιντεοκαμερα αρχεια mp4 κομματια σε πολλα τμηματα,θελω να τα ενωσω και να τα καψω σε ενα dvd.το convertxtodvd μου τα εφτιαξε αλλα παρελειψε αρκετα κομματια.
υπαρχει καποιο δοκιμασμενο και γρηγορο προγραμμα?

για να σου παρελειψε δεν υπαρχει περιπτωση.Κατι λαθος θα εκανες.

Εγω εχω το after effect και το pinacle studio με i7 παει σφαιρα.Με χαμηλωτερους λογικα δεν θα εχεις τρελλο προβλημα.

Last edited by a moderator:

κανονικα αγορασμενο το εχω.ειναι μια παλαιοτερη εκδοση βεβαια,αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα.κατι πιο ελαφρυ απο τα προγραμματα της adobe υπαρχει?

Εχω την εντυπωση οτι εαν το εχεις αγορασμενο τοτε πρεπει να σου δινει και την δυνατοτητα να κατεβασεις τις αναβαθμισεις του....δεν ξερω.
Εαν ομως μπορεις να το κανεις αυτο και βεβαια να το κανεις διοτι τα καινουργια υποστηριζουν και διορθωνουν πολλα.

Με τι επεξεργαστη και μνημη εισαι?

8Gb μνημη,Intel i3,win7 64bit.
τωρα που το ξαναπροσπαθησα μου εβγαλε μηνυμα οτι καποια αρχεια δεν μπορει να τα διαβασει.κατσε να δω τι γινεται..
μου πεταξε κι` ενα Update,αλλα ειναι free δοκιμη και 39,99 αγορα.

Μια χαρα εισαι βρε φιλε....τρεχουν Α ΝΕ ΤΑ....

Γιαυτο σου ειπα οτι κανε αναβαθμηση...κοιτα το απο αλλου ;)
Η Free εχει περιορισμο -εαν θυμαμαι καλα- στον χρονο εγγραφης του βιντεο Η σου εχει καποια banner μες την μεση- δεν θυμαμαι-

Δεν θα εχεις προβλημα...

πριν επαιρνα ολοκληρο τον φακελο(dcim)και τον πεταγα μεσα στο cx.
τωρα τα τσιμπαω ενα,ενα ανα φακελο.για να δουμε..

Απάντηση: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΒΙΝΤΕΟ

Αναφορές σε """"αγορασμένα προγράμματα"""" να λείπουν παρακαλώ.

Μια ερωτηση... τραβαω 720/60p απο τη νικον V1 και το περναω στο premiere CS6. Το κανω εξπορτ σε Η264/29,375 και στο mpc το βλεπω να τρεμει πολυ περισσοτερο απο οτι στην οθονη του premiere. Φταινε οι ρυθμισεις για το εξπορτ? Μπορω καπως να περιορισω το φαινομενο?

απο βιντεοκαμερα αρχεια mp4 κομματια σε πολλα τμηματα,θελω να τα ενωσω και να τα καψω σε ενα dvd.το convertxtodvd μου τα εφτιαξε αλλα παρελειψε αρκετα κομματια.
υπαρχει καποιο δοκιμασμενο και γρηγορο προγραμμα?

πριν επαιρνα ολοκληρο τον φακελο(dcim)και τον πεταγα μεσα στο cx.
τωρα τα τσιμπαω ενα,ενα ανα φακελο.για να δουμε..

καποια Mp4 μου τα βγαζει error,τα οποια ομως παιζουν κανονικα και δεν εχουν καποιες διαφορες με τα υπολοιπα.
για δωστε καμια λυση...