Πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο

έχω ένα βίντεο 1λ. 1080p. εγω ρωταω εαν αξιζει να το κανω upscale. δεν καταλαβα τι εννοεις σορρυ.

Κάνε ένα τεστ και δες τα αποτελέσματα.
Θα κρίνεις εσύ αν άξιζε η όχι σε σχέση με το αρχικό...

Κάνε ένα τεστ και δες τα αποτελέσματα.
Θα κρίνεις εσύ αν άξιζε η όχι σε σχέση με το αρχικό...
εσένα ποια είναι η γνώμη σου αξίζει;

επίσης όταν ανοίγω ένα αρχείο μου λέει εάν θέλω να αλλάξω το frame rate στο timeline και το τυπο αρχειου. Αυτα επηρεαζουν καθολου την ποιοτητα του βιντεο; τι ειναι καλυτερο να πατησω ναι ή οχι;

Να το αφησεις ως εχει, ειναι αρκετα συμπιεσμενα αυτα τα υλικα δεν αντεχουν πολλα πολλα αν δεν εχεις πολυ μεγαλη εμπειρια.

• Like
Reactions: nickvas19
επίσης όταν ανοίγω ένα αρχείο μου λέει εάν θέλω να αλλάξω το frame rate στο timeline και το τυπο αρχειου. Αυτα επηρεαζουν καθολου την ποιοτητα του βιντεο; τι ειναι καλυτερο να πατησω ναι ή οχι;

για να καταλάβω εάν πατήσω ναι αλλάζει το αρχείο βάση των ρυθμίσεων που έχω ή τις ρυθμίσεις του προγράμματος;

Με βίντεο δεν ασχολούμαι (είμαι τεμπέλης), αλλά το γράφω για όσους ενδιαφέρονται: Μου ήρθε mail από την Adobe ότι προστίθεται στο βασικό πακέτο CC το πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο Premiere Rush, για desktop, iOS, Android, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ευχαριστούμε για την είδηση Δημήτρη.
Δούλευα αρκετά το Premiere και θα δοκιμάσω και αυτή την έκδοση, αν και η free μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για 3 exports.

για έναν rookie, τι θα προτείνατε ως πρόγραμμα επεξεργασίας video, για mac? Κυριως βιντεάκια από GoPro και οικογενειακές εκδηλώσεις?

Όχι μόνο έχει άλλα ρυθμίζει τη διάρκεια του μουσικού κομματιού να τελειώνει μαζί με το βίντεο...