Πρόγραμμα ΕΡΤ HD

Εδώ στη Δράμα πάντως έχει μια βδομάδα που δεν εκπέμπει καθόλου η ertHD! Κρίμα...και ένα τηλέφωνο δε σηκώνουν εκεί στην ΕΡΤ να ρωτήσουμε τι γίνεται....

Εδώ στη Δράμα πάντως έχει μια βδομάδα που δεν εκπέμπει καθόλου η ertHD! Κρίμα...και ένα τηλέφωνο δε σηκώνουν εκεί στην ΕΡΤ να ρωτήσουμε τι γίνεται....

Για κάνε καινούρια αναζήτηση καναλιών. Δεν μπορεί να χάθηκε μόνο το ERTHD, εχει κι άλλα κανάλια η συχνότητα.

Αν βλέπεις τα υπόλοιπα του μπουκέτου ψηφιακά (ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ3) τότε σίγουρα κάτι δεν κάνεις σωστά....

18/04/2012 21:45
CHAMPIONS LEAGUE 2011 - 2012 ΤΣΕΛΣΙ - ΜΠAΡΤΣΕΛΟΝΑ

25/04/2012 21:45
CHAMPIONS LEAGUE 2011 - 2012 ΡΕΑΛ - ΜΠΑΓΕΡ

11/05/2012 18:00
EUROLEAGUE 2012 - FINAL FOUR, ΤΣΣΚΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Α´ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)

11/05/2012 21:00
EUROLEAGUE 2012 - FINAL FOUR, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Β´ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ)

13/05/2012 18:00
EUROLEAGUE 2012 - FINAL FOUR, ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

13/05/2012 21:00
EUROLEAGUE 2012 - FINAL FOUR, ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

To ντοκιμαντέρ της εκπομπής Εξάντας, "Φιλανθρωπία, Διπλωματία και Business" του Γ.Αυγερόπουλου, που θα προβληθεί την Πέμπτη 10/5/2012 στις 22.00 στη ΝΕΤ, αποτελεί το πρώτο ντοκιμαντέρ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που θα μεταδοθεί ελεύθερα σε ανάλυση High Definition, από την ΕΡΤ HD.

To ντοκιμαντέρ της εκπομπής Εξάντας, "Φιλανθρωπία, Διπλωματία και Business" του Γ.Αυγερόπουλου, που θα προβληθεί την Πέμπτη 10/5/2012 στις 22.00 στη ΝΕΤ, αποτελεί το πρώτο ντοκιμαντέρ στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που θα μεταδοθεί ελεύθερα σε ανάλυση High Definition, από την ΕΡΤ HD.
Καλή πληροφόρηση μπράβο άντε σιγά σιγά να δούμε και περισσότερο πρόγραμμα

Μπράβο Επιτέλους να δούμε κανονικό πρόγραμμα.Πάντα τέτοια.

Μετά τους ολυμπιακούς αγώνες ελπίζουμε να δούμε αρκετές ώρες πρόγραμμα

Γνωρίζει κάποιος γιατί ο τελικός του κυπέλλου Αγγλίας στις 5 του μηνός μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσυ δεν μεταδίδεται από την ΕΡΤ HD αλλά μόνο από την ΕΤ-3;

Απάντηση: Re: Πρόγραμμα ΕΡΤ HD

Γνωρίζει κάποιος γιατί ο τελικός του κυπέλλου Αγγλίας στις 5 του μηνός μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσυ δεν μεταδίδεται από την ΕΡΤ HD αλλά μόνο από την ΕΤ-3;

Έχει να κάνει με δικαιώματα

Επίσης να σας πω ότι θα καλύψουμε την αφή (από την Αρχαία Ολυμπία) αλλα και την παράδοση (Καλλιμάρμαρο) της Ολυμπιακής Φλόγας, για την ΕΡΤ και σε HD, αλλά δεν ξέρω αν μεταδοθεί από την ΕΡΤHD. Το ότι θα σηκωθεί HD για την EBU, είναι σίγουρο.

Re: Απάντηση: Πρόγραμμα ΕΡΤ HD

Επίσης να σας πω ότι θα καλύψουμε την αφή (από την Αρχαία Ολυμπία) αλλα και την παράδοση (Καλλιμάρμαρο) της Ολυμπιακής Φλόγας, για την ΕΡΤ και σε HD, αλλά δεν ξέρω αν μεταδοθεί από την ΕΡΤHD. Το ότι θα σηκωθεί HD για την EBU, είναι σίγουρο.

Μάλλον θα μεταδοθεί και από την erthd όσο για τον τελικό αγγλιας δεν το νομίζω

Re: Απάντηση: Πρόγραμμα ΕΡΤ HD

Μάλλον θα μεταδοθεί και από την erthd όσο για τον τελικό αγγλιας δεν το νομίζω

Θα μεταδοθεί τελικά η φλόγα σε hd αλλά αναβάλλεται η εκπομπή εξάντας λόγω επικαιρότητας

Κριμα. Διαβαζα τα πιο πανω posts και μεχρι και υπενθυμιση εβαλα...