Πρόγραμμα ΕΡΤ HD

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόγραμμα ΕΡΤ HD

Ελπίζω να δείξει Badminton η ERT HD, για να έχω τηλεθέαση!!! :music-smiley-005:

Last edited:
Πάντως σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΕΡΤ HD μέχρι την Πέμπτη θα δείχνει κολύμβηση και καταδύσεις και από τη Παρασκευή στίβο. Ομαδικά αθλήματα δεν πιστεύω να δείξει.

Κανένα πρόβλημα αν με ενδιέφερε όσο ο στίβος ή η F1. Δεν θα τρελλάθω και στο ψάξιμο :p

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόγραμμα ΕΡΤ HD

Ολα τα λεφτά είναι την Κυριακή που ξεκινάει η Dream Team και μεγάλο λάθος αν δεν το δείξουν ....οπότε στρεφόμαστε αλλού

Δεν μπορώ να καταλάβω τον προγραμματισμό της EPTHD: την ωρα που παίζει η εθνική πόλο, αυτοι δείχνουν κολύμβηση όπου μάλλον δεν υπάρχει ελληνική συμμετοχή.

Η ΕΡΤ HD θα δείξει μόνο κολύμβηση και στίβο. Μεταδόσεις από άλλα αθλήματα μόνο όταν δεν έχει κολύμβηση και στίβο.

Σήμερα δείχνουν ιστιοπλοϊα, επ. αντισφαίριση, ποδηλασία δρόμου εκτός από κολύμβηση.

Αντί να δείξει την ντριμ τιμ, βλέπουμε κάτι ερασιτέχνισες ποδηλάτες που βγήκαν βόλτα. Τραγικό!!!!

Μπριτζ θα δείξει;

Φαγώθηκες! Να και το μπασκετάκι.

Μια ομορφιά ήταν η ποδηλασία. Εκείνο το πίνγκι-πόνγκι να έλειπε...

Last edited by a moderator:
Αντί να δείξει την ντριμ τιμ, βλέπουμε κάτι ερασιτέχνισες ποδηλάτες που βγήκαν βόλτα. Τραγικό!!!!

Μπριτζ θα δείξει;

τι εννοείς ερασιτέχνες; ελπίζω να το είπες για πλάκα.

Φαγώθηκες! Να και το μπασκετάκι.

Μια ομορφιά ήταν η ποδηλασία. Εκείνο το πίνγκι-πόνγκι να έλειπε...

Θα μυρίζω εγώ τα νύχια μου πότε θα ευαρεστηθούν να δείξουν λίγο θέαμα. Φαντάζομαι το αργεντινή λθουανία δεν θα το δούμε, γιατί θα έχει κρίκετ επί πάγου. Αν έχει δε και Έλληνα αθλητή, τότε σταματάνε όλα.

Και δες το έτσι. Πολύς κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να τα σκάσει σε νοβα και οτε να δει NBA. Μέσω των ολυμπιακών έχει αυτή τη δυνατότητα, να δει αυτούς τους υπερανθρώπους να πρσφέρουν λίγο θέαμα. Και αντ' αυτού του δείχνει κάποιες να κάνουν ποδήλατο.

Και η ΝΕΤ γιατί δεν δείχνει τους αγώνες; Μην τυχόν και χάσουμε Στάη και Φελέκη;

σιγα μωρέ τους υπεράνθρωπους. και εμένα μου αρέσει το ΝΒΑ αλλά δεν τους θεωρώ και υπεράνθρωπους.
τεσπα ας συνεχίσουμε

Θα μυρίζω εγώ τα νύχια μου πότε θα ευαρεστηθούν να δείξουν λίγο θέαμα. Φαντάζομαι το αργεντινή λθουανία δεν θα το δούμε, γιατί θα έχει κρίκετ επί πάγου. Αν έχει δε και Έλληνα αθλητή, τότε σταματάνε όλα.

Και δες το έτσι. Πολύς κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να τα σκάσει σε νοβα και οτε να δει NBA. Μέσω των ολυμπιακών έχει αυτή τη δυνατότητα, να δει αυτούς τους υπερανθρώπους να πρσφέρουν λίγο θέαμα. Και αντ' αυτού του δείχνει κάποιες να κάνουν ποδήλατο.

Και η ΝΕΤ γιατί δεν δείχνει τους αγώνες; Μην τυχόν και χάσουμε Στάη και Φελέκη;

Να σου πω το λόγο που μου αρέσουν οι Ολυμπιακοί: μου δίνουν την ευκαιρία να δω αθλήματα που αλλιώς δεν θα τα έβλεπα.
Το ΝΒΑ έχει χάσει αρκετή απο την αίγλη του και πραγματικά δεν μου λείπει. Αλλα ο καθένας με τα γούστα του :smile:

Τώρα γιατί δεν έδειχναν αγωνίσματα οι ΝΕΤ & ΕΤ3, είναι απορίας άξιο.