Πρόγραμμα ΕΡΤ HD

Ειναι σιγουρο οτι θα βγει στο ΕΡΤ HD ή θα βαλω να γραψει και θα εχω γραψει 2.5 ωρες το σημα;

Θα βγει στο EPG ή ειναι απλα διακοσμητικο στοιχειο;

ΥΓ. Εγω καλου κακου θα βαλω τον ενα δεκτη να γραφει ET1 και τον αλλο ΕΡΤ HD. Απλα το EPG πρεπει να αποκτησει νοημα.

Ειναι σιγουρο οτι θα βγει στο ΕΡΤ HD ή θα βαλω να γραψει και θα εχω γραψει 2.5 ωρες το σημα;

Θα βγει στο EPG ή ειναι απλα διακοσμητικο στοιχειο;

ΥΓ. Εγω καλου κακου θα βαλω τον ενα δεκτη να γραφει ET1 και τον αλλο ΕΡΤ HD. Απλα το EPG πρεπει να αποκτησει νοημα.

Βάλε τον Τ650 να γράψει και τα δύο. Έτσι κι αλλιώς, αν δείξει μόνο το σήμα του καναλιού, δεν θα ταλαιπωρήσει τον δίσκο.:p

Οποτε θα αρκεστω στο EPG της ET1 και στο οτι με αστερισκο αναφερει και σε HD.
Καλο θα ηταν να ανανεωνωταν το EPG του ERT HD ομως.

Ενω αν ηταν ζωντανη μεταδοση θα επρεπε να ξυπνησω απο τις 5:00, να φτιαξω καφε, να ανοιξει το ματι για να παρακολουθησω κατα τις 6:00 τον αγωνα;
Και τι θα κερδιζα αν τον εδειχνε ζωντανα;

:ernaehrung004: Όντως ... και επισημα : F1 2013, σε HD !!! :2thumb22sup:
ας ειναι και για αρχή κονσέρβα ...

Αυτό που το EPG είναι τελείως ανενημέρωτο όπως και το γεγονός ότι η μετάδοση από το HD εμφανίζεται όποτε τους...κάτσει (π.χ χθες είδα πατινάζ στην ΕΤ-1 ,λέω να βάλω να δω εικόνα στο HD...τίποτα και τώρα βλέπω ότι 1.30 τα ξημερώματα έδειχνε εικόνα) , δεν πρέπει να σταματήσει ? Κι εν πάσει περιπτώσει τί ακριβώς είναι το HD ?
Ποιος ο λόγος ύπαρξης του εάν εδώ και 2 χρόνια εκπέμπει "πιλοτικά" ? Για ποιο λόγο δε δείχνει συνεχώς πρόγραμμα είτε από τις παραγωγές που έχει η ΕΡΤ ήδη σε HD , είτε κάποια προγράμματα της ΕΡΤ έστω σε upscaling ? Ποιον φοβούνται και δεν δείχνουν τα προγράμματά τους ? Το ΣΚΑΙ και την κυρία με τα 2 κιλά σιλικόνη σε κάθε μάγουλο ?
Μήπως αυτός θα έπρεπε να είναι ένας λόγος παραπόνων κι όχι το αν η ΕΡΤ πήρε τη Φόμουλα ?

Έτσι ήταν το διαθέσιμο πακέτο που αγόρασαν, 14 ζωντανά και 5 μαγνητοσκοπημένα. Ούτως ή άλλως τα δεύτερα είναι αυτά που είναι δύσκολες ώρες

Εχουν πουθενά το πλήρες πρόγραμμα? (Δηλ. τα 14 ζωντανά και τα 5 κονσερβοποιημένα)..?

Αν δε κάνω λάθος υπάρχουν 6 πρωϊνά (Αυστραλία,Μαλαισία,Κίνα,Κορέα,Ιαπωνία,Ινδία)
Λογικά 5 από αυτά θα είναι οι κονσέρβες
Μάλιστα τα GP της Αυστραλίας,Μαλαισίας και Κίνας είναι τα 3 πρώτα οπότε παίζει να περάσει καιρός μέχρι να δούμε ζωντανό GP

Αυτα ειναι εγκαινια !
Χωρις περιγραφη μιας και... απεργουσαν...
Που μεταφραζεται σε απεργω για να κανω τριημερο ή απεργω γιατι απο οργανωση πασχω και ακομα δεν εχω βρει εκφωνητη και στουντιο... ή και τα δυο.

Μαλλον παρωδια ηταν το προγραμμα.

Καλα εκανα και δεν χαραμισα τον μεσημεριανο υπνο. Τον εγραψα και τον ειδα τωρα και πολυ ηταν...

Η δημοσιογράφοι της ΕΡΤ απεργούν εδώ και καιρό, δεν το έκαναν για να καλύψουν κάτι.

Πάντως πολύ ασχολείσαι με την F1 για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέαμα. Εσύ δεν φαγώθηκες να μην την αγοράσει η ΕΡΤ;