- 17 June 2006
- 49,608
δεν συνεννοουμαστε.Ε, γύρνα το σε κάρτα
το ξερω απο τουλαχιστον αλλους δυο χρηστες what's up. Μονο vodafoneΌπως έχω ήδη γράψει μεταφέρονται, δεν ξέρω τι σου λένε από την cosmote προφανώς για να μην φύγεις από συμβόλαιο. Και έδωσα και λινκ από το what's up που αναφέρεται ξεκάθαρα στους ορους
Ξέρεις ότι δεν μεταφέρονται? Όντως δεν μεταφέρονταν μέχρι πριν μερικούς μήνες, πλέον μεταφέρονται (εκτός από sms) αν επιλέξεις ξανά το ίδιο πακέτοτο ξερω απο τουλαχιστον αλλους δυο χρηστες what's up. Μονο vodafone
δεν ξέρω τι να πω...
ρώτησα σε υπάλληλο στο κατάστημα και διαπραγματεύτηκα αλλαγές και μου είπε ότι δεν γίνεται. Μόνο τα χρήματα παραμένουν. Μάλιστα με απέτρεψε καθώς είπε ότι σύντομα η μέση χρήση κοσμοκάρτας cosmote θα πάει από γύρω στο 10 στο 15.
Η κόρη μου και η ανηψιά μου (what's up και καρτοσυμβόλαιο) σίγουρα λένε ότι δεν μεταφέρονται. Δεν είναι δυνατόν να μην ξέρουν ότι γίνεται...
Νόμιζα ότι το έκανε μόνο σε μένα, από Android tablet ή smartphone με chrome και gboard αρχικά γράφει σωστά και η διόρθωση είναι οκ, μετά από λίγο αρχίζει να κάνει κάτι τρελά και δεν μπορείς να γράψεις οτιδήποτε.( Το κανει μονο στο av club, συσκευες, OnePlus 5t και Huawei mediapad m5)Γράφω από κινητό καί πρώτη φορά γράφει ότι θέλει καί ή διόρθωση μέ προβλήματα τί νά φταίει άραγε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.