Προγράμματα AI Video Upscalers and Enhancers

djmnv81

AVClub Enthusiast
5 July 2017
846
Μου μπήκε σήμερα η ιδέα να ψάξω για ένα πρόγραμμα όπως αυτό του τίτλου..

Θελω να μετατρεψω κάποια παλιά βιντεάκια που τραβαγα σε 1440p με το πρώτο μου τότε DJI mini version 1 σε 4Κ και με την βοήθεια του ΑΙ να το κάνω οσο πιο crispy γινεται...

Αλλα και γιατί όχι να μην επεξεργαστώ και μια παμπάλαιη ταινία που έχω στον σκληρό 1080p ή να τελειοποίησω αντίστοιχα μια 4Κ μεταφορά αυτής...

Γνωρίζει κανείς κάποιο αξιοπιστο ??

Εγώ πχ βρηκα αυτό...

2.jpg

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-15 185745.jpgΣτιγμιότυπο οθόνης 2026-01-15 185719.jpg

Παίδες τα έχω και τα 2....άπειρες παραμετροποιήσεις αλλά.....θέλουν ίππους σε μνήμες και καρτες γραφικών....δυστυχώς το 5 χρονών λαπτοπάκι μου έχει αρχίσει να δείχνει τα χρονάκια του....

Ακόμα και για ένα βίντεο του δίλεπτου κάνει άπειρες ώρες......

Εχει κανείς να μου προτείνει έναν υπολογιστή Tower για τετοια χρήση και όχι για παιχνίδια...αν και τα 2 αυτα είναι παραπλήσια πλέον....

Τώρα έχω αυτα τα specs στο λαπτοπ....

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-15 183621.jpg

Στιγμιότυπο οθόνης 2026-01-15 190434.jpgΣτιγμιότυπο οθόνης 2026-01-15 190753.jpgΣτιγμιότυπο οθόνης 2026-01-15 190820.jpg

Γενικά τα περισσότερα Ai upscalers / enhancers χρησιμοποιούν κατά κανόνα τη κάρτα γραφικών. Θέλουν δυνατή συνήθως nvidia με πολλά cuda cores και πάνω απο 12 γιγα μνήμη.
Και επιπροσθέτως πολυπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη... Κάπου στο Topaz blog έχουν λίστες με επιδόσεις και συστάσεις.

• Like
Reactions: djmnv81
Γενικά τα περισσότερα Ai upscalers / enhancers χρησιμοποιούν κατά κανόνα τη κάρτα γραφικών. Θέλουν δυνατή συνήθως nvidia με πολλά cuda cores και πάνω απο 12 γιγα μνήμη.
Και επιπροσθέτως πολυπύρηνο επεξεργαστή και μνήμη... Κάπου στο Topaz blog έχουν λίστες με επιδόσεις και συστάσεις.
Ναι τώρα το είδα...thanks!!!

Θελει 16 gb ram καρτας γραφικών....που πας ρε καραμήτρο με τα 6GB......

Αυτό είναι και το κακο με τα λαπτοπ...αναβαθμίσεις γιοκ...