Προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής σήμερα (2013)

Re: Απάντηση: Προγραμμα αναπαραγωγης μουσικης

Ευτουνος ομως Χρηστο μας, δεν παιζει wasapi.
Εκτος και αν αλλαξε κατι τελευταια.

Και με τον τελευταιο foobar ρε παιδια ,υπαρχει ενα κολπο,διαφορετικο απο τους παλιους,που βαζεις wasapi και asio.
Δεν πας στα componets οπως παλια.
Και στα δυο κομπιουτερ που τον εγκατεστησα ....απλα παταγα κουμπια.
Τελειως τυχαια τα καταφερα.
Μπορει κανενας φιλος να δωσει αναλυτικες οδηγιες, πως εγκαθiστουμε προσθετα στον καινουργιο foobar???

:blink: χμ ..οκ
(το οτι δεν δουλευει το volume αφου εβαλα asio ειναι μαλλον λογω κακης εγκαταστασης και οχι γιατι εκανα κατι καλο ..lol :BDBDG54: )

Μενοντας στο interface ,εμφανιση ευκολια χρησης , ενδιαφερον εχει και αυτος ο player http://getmusicbee.com/ :afro:

Last edited:
να (ξανα)πω και εγώ με τι παίζω....

δεν είναι ακριβώς πρόγραμμα, είναι λειτουργικό κομμένο και ραμμένο για να πα'ίζει μουσική,

μάλλον είναι μικρότερο και πολύ ελαφρύτερο από πολλά προγράμματα

και πιο εύκολο στην εγκατάσταση (σε ένα μικρό usb στικάκι) χωρίς να αλλάζει τίποτα στον προϋπάρχον υπολογιστή

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/99254-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF-MPD-server-mpdPup

αρκεί το dac ή usb/spdif να είναι συμβατό με linux, χειρισμός με ios ή android συσκευή, bit perfect έξοδος (αν το θέλετε)

πολύ εύκολο να το δοκιμάσετε

(σε σύγκριση dacs με συμφορουμίτη που έπαιζε με γνωστό πρόγραμμα σε win θεώρησε ότι το mpdpup έπαιζε καλύτερα ίσως, μάλλον δεν το πιστεύω αν μεσολαβεί dac με clock, αξίζει πάντως να το δοκιμάσετε)

Επειγον, το amarra προσφερεται για 99 ντολαρς μεχρι σημερα 23/12 για οποιον ενδιαφερεται. Λεω να το αποκτησω, πειτε τη γνωμη σας για την τιμη.

Η προσφορα μου ηρθε σε email ισως μετα απο τη δοκιμαστικη εκδοση που κατεβασα πριν απο ενα εξαμηνο περιπου. Δεν ειδα να αναφερεται κατι στο επισημο site. Εινα η amarra σκετο των 189 δολλαριων στην κανονικη τιμη, οχι η symphony, με 1 (δυστυχως) αδεια χρησης. Τελικα το αγορασα, η τελικη τιμη που μου χρεωθηκε στην καρτα ειναι 96,26 ευρω που την νομιζω καλη, ας γραψετε τις γνωμες σας. Απο μια πολυ γρηγορη συγκριση με audirvana που ειχα μεχρι τωρα με ικανοποιει περισσοτερο στα χαμηλα αλλα ας δωσω λιγο χρονο στον εαυτο μου για τις μερες των αργιων μπας και μπορεσω να συγκρινω καλυτερα.

τελικα μετα απο ολιγοωρη ακροαση, το Amarra μου φανηκε να γεμιζει καλυτερα το χωρο με πιο γεματα χαμηλα και πιο ξεκουραστο. Το Audirvana πιο λεπτομερες αλλα στο δικο μου συστημα έλειπε αυτο το "γεμισμα".