Προγράμματα μετατροπής αρχείων mkv σε απλά divx/xvid avi αρχεία.

fits79

Banned
22 January 2008
2,389
Καλησπέρα σας.

Όπως λέω και στον τίτλο ψάχνω για προγράμματα που να μετατρέπουν(Γρήγορα αν γίνετε) αρχεία υψηλής ευκρίνειας mkv σε απλά αρχεία divx/xvid avi ώστε να μπορούν να παίζουν σε επιτραπέζια divx players χωρίς αν γίνετε φυσικά να μην χάνετε πολύ από την αρχική ποιότητα των mkv αρχείων.

Αν γίνεται βέβαια και να ενσωματώνουν ή να μεταφέρουν και τους υπότιτλους(Που μπορεί να έχουν ή να μην έχουν τα mkv αρχεία) ελληνικούς υπότιτλους θα είναι ότι καλύτερο.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Φίλε δεν είπα οτι ψάχνω πρόγραμμα που να μετατρέπει τα αρχεία mkv σε dvd αλλά σε avi(divx/xvid).

Άρα αυτό το πρόγραμμα που λες δεν ισχύει...

Tο αρχείο vob που μου δίνει το convertxtodvd το κάνω πολύ εύκολα avi με το
nero , όλο το ζόρι είναι η αρχική μετατροπή.

Καταρχήν υπάρχει το TSMuxer που μετατρέπει το BR σε .ts σε ένα βήμα.

Αν δεν σου κάνει το .ts(εμένα παίζει μια χαρά στο htpc) τότε υπάρχουν προγράμματα που κάνουν demux το .ts και μετά remux σε .Mkv.

Tο αρχείο vob που μου δίνει το convertxtodvd το κάνω πολύ εύκολα avi με το
nero , όλο το ζόρι είναι η αρχική μετατροπή.

Σωστά...

Επίσης ένα άλλο καλό προγραμματάκι είναι το mkv2vob

Επειδή μόλις άρχισα να ασχολούμαι με το θέμα ... αν μετατρέψεις mkv σε avi δεν θα χάσεις σε ποιότητα ή ανάλυση; Πως θα τα παίξει τα αρχεία ένα standalone divx DVDplayer?

Επειδή μόλις άρχισα να ασχολούμαι με το θέμα ... αν μετατρέψεις mkv σε avi δεν θα χάσεις σε ποιότητα ή ανάλυση; Πως θα τα παίξει τα αρχεία ένα standalone divx DVDplayer?

Νομίζω ότι η ανάλυση μπορεί να μείνει ίδια. Ποιότητα σίγουρα θα χάσει, αφού γίνεται επανακωδικοποίηση. Σε standalone player δύσκολα θα παίξουν, καθώς, απ' όσο ξέρω, τα μηχανήματα αυτά παίζουν divx μέχρι κάποιας ανάλυσης (το lg μου π.χ. παίζει αρχεία με ανάλυση μέχρι 800*600).