ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ

Νικόλ

AVClub Addicted Member
19 June 2006
2,237
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Γνωρίζει κανείς από συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας; θέλω να μάθω κάποια πράγματα γιατί ενδιαφέρομαι να αλλάξω εταιρεία σύνδεσης.
Υπάρχει στην Cosmote ένα πρόγραμμα συμβολαίου το "ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 2" στο οποίο έχεις απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς 2 νούμερα cosmote και 2 ώρες προς νούμερα άλλων εταιρειών. Ισχύει αυτό το πρόγραμμα;

Ισχύει. Το πάγιο είναι στα 45 μαζί με φπα. αλλά χωρίς τα τέλη κινητής.Υπολόγισε +6 με 7 ευρώ δηλαδή.

Στο site της cosmote δείχνει να ισχύει, αλλά ρώτησα έναν συνάδελφο που ασχολείται με συμβόλαια κινητής και μου είπε ότι για το πρόγραμμα αυτό ισχύει μόνο το απεριόριστο σε 2 νούμερα της cosmote κι ότι έχει καταργηθεί το +120' προς άλλα νούμερα.
Εγώ βασικά ενδιαφέρομαι να μεταφέρω το νούμερο μου από την vodafone στην cosmote, αλλά το συμβόλαιο μου με την vodafone ανανεώθηκε τον Φεβρουάριο, θα πρέπει να περιμένω να λήξει το συμβόλαιο για να κάνω την μεταφορά;

Δεν είσαι υποχρεωμένη να περιμένεις αλλά θα σου ζητηθεί απο τον δότη (vodafone) μέρος της επιδότησης.
Ετσι κι αλλιώς όμως θα πάρεις απο την cosmote νέα επιδότηση.

Δεν είσαι υποχρεωμένη να περιμένεις αλλά θα σου ζητηθεί απο τον δότη (vodafone) μέρος της επιδότησης.
Ετσι κι αλλιώς όμως θα πάρεις απο την cosmote νέα επιδότηση.

Αν είναι έτσι έχει καλώς... ελπίζω μόνο να μην ζητήσουν από την vodafone να πληρώνω το πάγιο μέχρι να λήξει το συμβόλαιο....