ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

Δεν καταλαβαίνω σε τι μπορεί να χρησιμεύσει αυτό το thread...Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει η προσωπική απόφαση κάποιου;

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ! ! ! !

... Την @@@@@@@ που πήγαν να παίξουν λόγω των προβλημάτων του δέκτη, δεν την είδες; ...
:rifle:

Last edited:
βρε καλο ειναι να ακουγονται αυτες οι περιπτωσεις για να τις μαθαινουμε και οι υπολοιποι,αλλα ετσι οπως αναφερονται καθε φορα,θυμιζουν.... Ξανθοπουλο.....
λες και εγινε κατι που διεκοψε απο την νοβα,που στην τελικη δεν ηταν υποχρεωμενος να την βλεπει.
τον εμποδιζε κανεις να την διακοψει πριν?
τον ειχε απειλησει κανεις,οτι εαν δεν την κοψει,θα εχει κυρωσεις?
η υπερβολη ενοχλει,οχι η αναφορα στο θεμα...

Βρε τον κοκορα πρωι πρωι..........ποιο ωραιο πραμα χωρις την νοβα δεν υπαρχει βρε παιδια, απο σημερα θα μετρα χαμενους πελατες, μιας και εχουμε νεο μηνα.

Ο κόκορας πάντα πρωί πρωί λαλάει φίλε Τόνυ...και έχω παρατηρήσει ότι ανάβει τα πάθη με τα κακαρίσματα του:flipout::flipout::flipout:

Καλημέρα σας.

Μια ερώτηση: Ήμουν συνδρομητής για ένα χρόνο (2007-08) με τον Panasat 990. Πρόσφατα αγόρασα δέκτη HD ειδικά για το μουντιάλ, τον Edision Piccollo. Σε περίπτωση που ενεργοποιήσω ξανά τη συνδρομή μου (με την ίδια κάρτα), θα μπορέσω να βλέπω nova από τον Edision? Δεν έχω σκοπό να δώσω πάλι λεφτά για να αγοράσω δέκτη.

Καλημέρα σας.

Μια ερώτηση: Ήμουν συνδρομητής για ένα χρόνο (2007-08) με τον Panasat 990. Πρόσφατα αγόρασα δέκτη HD ειδικά για το μουντιάλ, τον Edision Piccollo. Σε περίπτωση που ενεργοποιήσω ξανά τη συνδρομή μου (με την ίδια κάρτα), θα μπορέσω να βλέπω nova από τον Edision? Δεν έχω σκοπό να δώσω πάλι λεφτά για να αγοράσω δέκτη.

Φίλε, από ότι έχω καταλάβει δεν γίνεται.
Αν ζητήσεις ενεργοποίηση, ο μόνος τρόπος είναι να σου δώσουν μια νέα κάρτα που θα πηγαίνει πακέτο με τον δέκτη της νόβα (παντρεμένη μαζί του). Και εφόσον αυτή τη στιγμή ο μόνος δέκτης που διατίθεται είναι ο νόβα pace HD, τότε θα πρέπει να δώσεις και 130 ευρώ να τον προμηθευτείς.

Φίλε, από ότι έχω καταλάβει δεν γίνεται.
Αν ζητήσεις ενεργοποίηση, ο μόνος τρόπος είναι να σου δώσουν μια νέα κάρτα που θα πηγαίνει πακέτο με τον δέκτη της νόβα (παντρεμένη μαζί του). Και εφόσον αυτή τη στιγμή ο μόνος δέκτης που διατίθεται είναι ο νόβα pace HD, τότε θα πρέπει να δώσεις και 130 ευρώ να τον προμηθευτείς.

δεν νομιζω να ειναι υποχρεωμενος να αγορασει τον pace απο την στιγμη που εχει ηδη ελευθερη καρτα.
στην χειροτερη να χρεωθει την επανασυνδεση.
ας κανει ενα τηλ. να του πουνε.

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

και ομως ειναι υποχρεωμενος να αγορασει τον pace, απο την στιγμη που εχει ηδη ελευθερη καρτα.

δηλαδη εαν διακοψω εγω που εχω ελευθερη την συνδρομη μου αυριο και τους ξαναπαρω για επαν/ση τον αλλο μηνα,θα μου πουν παρε τον pace?
σιγουρα ρε souzakias?
ας τους κανει ενα τηλεφωνο-δεν εχει να χασει κατι...

Καλημέρα σας.

Θα σου ενεργοποιήσουν την κάρτα που είχες, αλλά το πιθανότερο είναι να σου στείλουν καινούργια kappa (αν έχεις την παλιά zeta).

Τα HD της νοβα δεν θα τα βλέπεις, αν θέλεις και αυτά τότε είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις τον pace της νοβα μαζί με την κάρτα παντρεμένη...

Re: Απάντηση: Re: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

δηλαδη εαν διακοψω εγω που εχω ελευθερη την συνδρομη μου αυριο και τους ξαναπαρω για επαν/ση τον αλλο μηνα,θα μου πουν παρε τον pace?
σιγουρα ρε souzakias?
ας τους κανει ενα τηλεφωνο-δεν εχει να χασει κατι...

Οχι αυτό δεν ισχύει ... Όσοι έχουν ανύπαντρες κάρτες (όπως ο πατέρας μου για το σπίτι στο νησί) διακόπτουν και επανασυνδέονται χωρίς να είναι ανάγκη να αλλάξουν δέκτη !

Επειδή ο epafos είπε ότι αγόρασε στο παρελθόν HD δέκτη, ίσως ρωτάει αν με την ενεργοποίηση θα μπορεί να βλέπει και τα νοβα HD.
Σε αυτήν την περίπτωση η απάντηση είναι όχι. Χρειάζεται προμήθεια του nova pace HD.

Αν ενδιαφέρεται για ενεργοποίηση της συνδρομής χωρίς τα HD κανάλια, πιαθανώς, όπως λένε και οι φίλοι να γίνεται.

Δεν ισχύει αυτό.Δηλαδή εγώ που σκέφτομαι να την ενεργοποιήσω πάλι για το πλούσιο πρόγραμμα της θα μου πασάρουν τον pace?Εκτός αν δεχτούν να τους δώσω τον 8000 και λίγα χρήματα ακόμα,για να πάρω τον pace!!!!

Θα σου ενεργοποιήσουν την κάρτα που είχες, αλλά το πιθανότερο είναι να σου στείλουν καινούργια kappa (αν έχεις την παλιά zeta).

Τα HD της νοβα δεν θα τα βλέπεις, αν θέλεις και αυτά τότε είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις τον pace της νοβα μαζί με την κάρτα παντρεμένη...

Σας το ξαναβάζω για να δείτε ποια είναι η διαδικασία, εχθές ενεργοποιήσαμε παλιό συνδρομητή.

χααχαχαχ για παρτε ενα τελ.......
1)οσοι εχετε καρτα οχι παντρεμενη, μπορουν να την ενεργοποιησουν. Αλλα αν ζητησουν στην ενεργοποιηση της καρτα και τα HD καναλια, τοτε αναγκαστηκα περνουν τον pace και παντρεμα.
2)Οσοι εχουμε παλια καρτα με διακοπη, δεν μπορουμε να την ενεργοποιησουμε και ουτε μας την αλλαζουν, αλλα μας αναγκαζουν να παρουμε νεα συνδρομη με παντρεμενη καρτα.
3)Σαν πολλα μας τα θελουν εκει τα κοπελια, αλλα δεν της κανω την χαρη αλλο, να χαιρονται απο σημερα και περα την συνδρομητικη τους υπηρεσια.
4)Τα 4 τα πηγαν στα 3, με γεια και χαρα τους και σε αυτο.
5)Α..να δουμε τωρα αν με ολα αυτα που εχουν κανει, θα ανεβασουν τον τζιρο τους.
6)και ο να φεξει, ας διορθωσουν την πορτα τους, διοτι συνεχεια την εχουν ανοικτη, και τρεχει το Ελληνικο police να της κλεινη.
7)Εκει στο police τους εχουν παρει πλεον χαμπαρι, και τωρα τελευταια δεν ασχωλουντε αλλο, αντε διοτι καιρος ηταν να το καταλαβουν, με τα χρηματα τα δικα μας αλλη ειναι μαγκες....ξου βρε
8)Καλα τα πα τωρα, για να δω και της απαντησης σας τωρα..........

Re: Απάντηση: ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ NOVA

χααχαχαχ για παρτε ενα τελ.......
1)οσοι εχετε καρτα οχι παντρεμενη, μπορουν να την ενεργοποιησουν. Αλλα αν ζητησουν στην ενεργοποιηση της καρτα και τα HD καναλια, τοτε αναγκαστηκα περνουν τον pace και παντρεμα.
2)Οσοι εχουμε παλια καρτα με διακοπη, δεν μπορουμε να την ενεργοποιησουμε και ουτε μας την αλλαζουν, αλλα μας αναγκαζουν να παρουμε νεα συνδρομη με παντρεμενη καρτα. Λάθος, το έκανα εχθές..ενεργοποίησαν την κάρτα και ενημέρωσαν τον πελάτη ότι θα του στείλουν kappa ...
3)Σαν πολλα μας τα θελουν εκει τα κοπελια, αλλα δεν της κανω την χαρη αλλο, να χαιρονται απο σημερα και περα την συνδρομητικη τους υπηρεσια.
4)Τα 4 τα πηγαν στα 3, με γεια και χαρα τους και σε αυτο.
5)Α..να δουμε τωρα αν με ολα αυτα που εχουν κανει, θα ανεβασουν τον τζιρο τους.
6)και ο να φεξει, ας διορθωσουν την πορτα τους, διοτι συνεχεια την εχουν ανοικτη, και τρεχει το Ελληνικο police να της κλεινη.
7)Εκει στο police τους εχουν παρει πλεον χαμπαρι, και τωρα τελευταια δεν ασχωλουντε αλλο, αντε διοτι καιρος ηταν να το καταλαβουν, με τα χρηματα τα δικα μας αλλη ειναι μαγκες....ξου βρε
8)Καλα τα πα τωρα, για να δω και της απαντησης σας τωρα..........

:D

Α......τα μυδια!!!!!!!!σοβαρα??? κατσε να ξαναπαρω τελ. τοτε, καλα αν το εκαναν αυτο θα ακουσουν τσι ποπης τωρα.

Χώστα Τόνυ από απόσταση..θες να πάω από κει μιας και είμαι κοντά τους να τους:guitarist:?:flipout::flipout: