Πρωινό στο κρεβάτι... [Dusty Springfield]

Re: Απάντηση: Re: Πρωινό στο κρεβάτι...

...Η κυρατσα με τον κοτσο στο κεντρο παντως στην Κατερινα Γιουλακη μου φερνει....:ADFADF1:
Θεός :flipout:, η Γιουλάκη είναι η πριγκίπισσα Μάργκαρετ...

O τύπος με το κιθαρόνι (εύκολο, ένας ήταν ο τρελάρας, είχε εμφανιστεί και στο Μοντερέι) και ο διπλανός του;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρωινό στο κρεβάτι...

Θεός :flipout:, η Γιουλάκη είναι η πριγκίπισσα Μάργκαρετ...

O τύπος με το κιθαρόνι (εύκολο, ένας ήταν ο τρελάρας, είχε εμφανιστεί και στο Μοντερέι) και ο διπλανός του;

Ειναι αυτη που εκανε παρτουζες?Και δεν της φαινεται....

Ρε συ ο Φεγγαρης ειναι με το κιθαρονι?

το μαλιαρό κουβάρι με το καρό και το γιουκαλίλι πρέπει να είναι μια εγγλέζικια φάτσα, Τιν, Τιμ κάτι...
Ο άλλος ξάνθος πάω στοίχημα είναι ίδιοςο Andy Loog Oldham.....

Το έχω ακουσει ...την κατεδάφισε...

αλλά δεν με πιάσατε....
Η σύγκριση Dusty me Adele, αφορά το κομμάτι του γκελ που κάνουν αυτές σε έμενα , το οποίο κάπου μοιάζει..
Συμπαθητικουλα η μία συμπαθητικουλα και η αλλη.......

dusty με adele όχι....

πρώτα πρώτα αν δεν υπάρχει μαλλί κάσκα δεν γίνεται σύγκριση

το θέμα είναι ποιός είναι πίσω από τη Μαργαρίτα.....
σκούρος με άσπρο μαλλί (κακά μαντάτα στη....)

κάνω wild guesses...

Tito-Puente-40846-1-402.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μαζί γράφουμε Τζώρτζ

Γατόνια μου έχουμε Μπάουι, Μάργκαρετ, Λου Κρίστι, Τίνυ Τιμ.

Παίδες, τίποτα δεν τελειώνει ποτέ, η ζωή είναι ένας αέναος κύκλος σε όλες τις εκφάνσεις της. Το τέλος σε κάτι, είναι η αρχή ενός άλλου, θάνατος και ζωή. Δομικά συστατικά και συμπαντική νομοτέλεια. Το "τέλος" μάλλον παραπέμπει σε προσωπική παραδοχή που αφορά ολοκλήρωση μιας περιόδου που μας αντιπροσώπευε και μας εξέφραζε.

Οι "μοντέρνοι" εκφραστές είναι ένα θέμα, πρώτα να τους ανακαλύψεις μέσα στη υπερπροσφορά του σήμερα και δεύτερο να αξιολογήσεις αυτό που "κομίζουν". Μάλλον διεργασία για νεώτερους και διψασμένους για τη "φωνή" της γενιάς τους. Η "δικιά" μας φωνή είχε ένα άλλο χαρακτήρα ποιο συλλογικό και ενωτικό. Η μουσική μας ένωνε και όσοι ήταν κοινωνοί της είχαν κατά τεκμήριο συνεννοηθεί χωρίς καν να μιλήσουν, πρέσβευαν κάτι και αυτό ήταν το σημείο έναρξης για όλα...

Υπάρχει αυτό σήμερα ή έχουμε όλοι οχυρωθεί πίσω από το σαρκίο μας;
I Can't Escape Myself...

15 Δεκεμβρίου 1964, η Dusty Springfield απελάθηκε από τη Νότια Αφρική.

DustyAfrica.jpg

Έγκλημά της, ήταν να επιμείνει να παίξει σε μικτό φυλετικά ακροατήριο έξω από το Κέιπ Τάουν, εξοργίζοντας την κυβέρνηση του λευκού απαρτχάιντ που την έβαλε σε ένα αεροπλάνο και την έστειλε πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Προς τιμήν της, συνήθιζε να στέκεται ενάντια στην μισαλλοδοξία. Αρνήθηκε να κάνει τηλεοπτικά πλάνα στην Αμερική, συμπαραστεκόμενη στη διαμαρτυρία του Harry Belafonte για διακρίσεις, αντιμετωπίζοντας τεράστια πίεση από τους σπόνσορες. Καθώς συνοδευόταν στο αεροπλάνο, οι μαύροι εργάτες του αεροδρομίου της σχημάτισαν μια αυτοσχέδια τιμητική φρουρά...

Dusty-Springfield.jpg

Edit: Αρχηγέ, μου επιτρέπεις να χρησιμοποιήσω τη φωτο στην εισαγωγή. I love it...

Last edited by a moderator:
Γατόνια μου έχουμε Μπάουι, Μάργκαρετ, Λου Κρίστι, Τίνυ Τιμ.

Παίδες, τίποτα δεν τελειώνει ποτέ, η ζωή είναι ένας αέναος κύκλος σε όλες τις εκφάνσεις της. Το τέλος σε κάτι, είναι η αρχή ενός άλλου, θάνατος και ζωή. Δομικά συστατικά και συμπαντική νομοτέλεια. Το "τέλος" μάλλον παραπέμπει σε προσωπική παραδοχή που αφορά ολοκλήρωση μιας περιόδου που μας αντιπροσώπευε και μας εξέφραζε.

Οι "μοντέρνοι" εκφραστές είναι ένα θέμα, πρώτα να τους ανακαλύψεις μέσα στη υπερπροσφορά του σήμερα και δεύτερο να αξιολογήσεις αυτό που "κομίζουν". Μάλλον διεργασία για νεώτερους και διψασμένους για τη "φωνή" της γενιάς τους. Η "δικιά" μας φωνή είχε ένα άλλο χαρακτήρα ποιο συλλογικό και ενωτικό. Η μουσική μας ένωνε και όσοι ήταν κοινωνοί της είχαν κατά τεκμήριο συνεννοηθεί χωρίς καν να μιλήσουν, πρέσβευαν κάτι και αυτό ήταν το σημείο έναρξης για όλα...

Υπάρχει αυτό σήμερα ή έχουμε όλοι οχυρωθεί πίσω από το σαρκίο μας;
I Can't Escape Myself...

Επικίνδυνη αυταπάτη Γρηγόρη,
Η δική μας φωνή, η δική τους φωνή, η φωνή των άλλων......

Τριχες κατσαρές
το 90% των ανθρώπων που άκουγαν αυτά που ακούς εσύ στην εποχή τους σήμερα τα σπάνε μπαολα και μπαντελίδη.Τι σχέση έχουν αυτοί με εσένα που συλλέγεις σπάνιες φωτογραφίες και κρατάς αρχείο με ασπρόμαυρο υλικό? Τι σας ενώνει? Το ότι καπνίσατε το πρώτο σας τσιγάρο όλοι μαζί και λιώσατε και έναν δίσκο των Deep Purple?

Έχω μια πενταετία που έχω παρατήσει τα μαύρα ακούσματα εξαιτίας της κακοποίησης που έχουν δεχτεί από τα συνομήλικα wannabe dj της κλαμπάτης Αθηνάς....Μίλαγα με μια συνομήλικη μου για μαύρη μουσική κάποια στιγμή και μου πέταξε και το επικό. "Αχ στα σύγχρονα μαύρα δεν ακούω Αμερική μόνο Αυστραλία"...Νταξ και εγώ πεθαίνω για σκανδιναβικό ρεμπέτικο...

Δεν υπάρχει εμείς..
Προσωπική πορεία και μόνο....

Και να σου πω και κάτι....Πιο πολύ ταιριάζουμε εμείς εδώ συνολικά πάρα με άλλους που δήθεν βιώσαμε μαζί πράγματα...δήθεν

Αύριο στο πλικσεν φεστιβάλ θα παίξουν μεταξύ άλλων οι Cult of Youth και ο Andy Stott. Αυτοπεποιηθηση δεν έχω άλλα για τον Andy παίζει να έχω γράψει ένα από τα ωραιότερα κείμενα .Έφτυσα αίμα Γρηγόρη για να το στήσω....και για τους Cult of Youth όπως και ολόκληρη την Sacred Bones Records μιλάω τα τελευταία τρία χρόνια συνέχεια....Έχω σχέση με αυτούς που αύριο θα πάνε να σκάσουν 40 ευρώ για μια μέρα , 70 και για τις δυο συν τα ποτά σε πολύωρο φεστιβάλ(άρα πάνω από κατοσταρα)?....Τι σχέση έχω με τα χιπστέρια? εγώ δεν μπορώ να πληρώσω το νοίκι μου καλά καλά.... Μας ενώνει το οτι ακουμε ταχαμου τα ίδια? Με τους χιπστερ? που τους ρωτάς πως σου φαίνεται η κατάσταση στην χώρα και σου απαντάνε "Φοβερός ο δίσκος του Kamasi Wasington"

Να πάνε
να περάσουν και καλά
αν καταλάβουν τίποτα τρυπήστε μου την μύτη

ένα δίκαιο το έχεις ...εδώ:grinning-smiley-043
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Dusty-Springfield.jpg

Edit: Αρχηγέ, μου επιτρέπεις να χρησιμοποιήσω τη φωτο στην εισαγωγή. I love it...

Έλα βρε που θες άδεια....

(πάντως το σκηνικό το έζησα γύρω στο 72....Με τους 20-30 δίσκους όλους κι όλους στο χτένι και ακούγοντας στο πάτωμα. Μόνο η κούτα με τα χερούλια μου έλειπε και τα εγγλέζικα έπιπλα.... Και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν καλύτερα από οποιοδήποτε dac ή σύγχρονο βινύλιο)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

το παραπάνω εντός παρενθέσεως πάει και σ αυτά που λεει ο Μπάιρας....

Απάντηση: Re: Πρωινό στο κρεβάτι...

....της κακοποίησης που έχουν δεχτεί από τα συνομήλικα wannabe dj της κλαμπάτης Αθηνάς....

Πες τα γαμω τη π...να μου...:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Ειναι αηδια ολη αυτη η μαλακια....

Και για το υπολοιπο κειμενο μεσα με τα χιλια...

ρε υπερήχα πας καλά ; ρωτάς τον εαυτό σου & μετά απαντάς σε σένα ; ή στα έντιτ χαθήκαμε στην μετάφραση ;

Μπάιρα, τα σέβη μου ... είσαι ο 'άλλος' μου θεός !

ρε υπερήχα πας καλά ; ρωτάς τον εαυτό σου & μετά απαντάς σε σένα ; ή στα έντιτ χαθήκαμε στην μετάφραση ;

στον Γρηγόρη βρε απαντώ.....

Τι δεν καταλαβαίνεις...