Προιόντα κλοπής... προσοχή

ΒΛΑΣΙΔΗΣ

AVClub Fanatic
19 June 2006
19,341
Θεσσαλονίκη
Δημοσιεύω όπως έλαβα το παρόν μήυνυμα από φωτογράφο που δεν είναι μέλος του φόρουμ, αξίζει όμως πιστεύω...

ΓΚΟΛΦΙΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΗΛ. 2610321883, 2610524557, 6932920626

ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 25/5/2008 ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
NIKON D300 S.N.4092258
ΦΑΚΟΣ NIKON AF-S 24-70 F/2.8G S.N.219531
NIKON D80 S.N. 4104348
2 FLASH SB-800 S.N. 2152138 ΚΑΙ S.N. 2584631
NIKON BATTERY PACK MB-D10 S.N.2048132
NIKON BATTERY PACK MB-D80 S.N. 2055240
ΠΟΜΠΟΣ HENSEL
ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ 750GB SATA ΓΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΓΑΜΟΥΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ
ΚΑΡΤΕΣ CF KAI SD ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2008 ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΣΑΝΤΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Σας παρακαλώ για την μετακινιση του αρθου.

Πω-πω ζημιά που έπαθε ο άνθρωπος!

Δεν είναι τόσο ο εξοπλισμός, όσο το γεγονός οτι του πήραν δουλειά που δεν είχε παραδόσει(σκέψου να παντρευτείς και να σου πει μετά ο φωτογράφος οτι δεν θα έχεις ούτε 1 φωτογραφία απο το γάμο σου!!!) καθώς και το ημερολόγιο με τις δουλειές που είχε κλείσει για φέτος!

Καλή τύχη!

Μεγαλή ζημιά όντως...

Αλλά το τραγικό για τον πελάτη είναι αυτό:
σκέψου να παντρευτείς και να σου πει μετά ο φωτογράφος οτι δεν θα έχεις ούτε 1 φωτογραφία απο το γάμο σου!!!

Μα καλά πώς έκανε φτερά, τέτοιος επαγγελματικός εξοπλισμός.
Ανοίξαν το μαγαζί του? Πιστεύω ότι τα περισσότερα τους είναι άχρσητα, μιας και μόνο εάν ασχολήσαι επαγγελματικά μπορείς να τα αξιοποιήσεις.

Re: Απάντηση: Προιόντα κλοπής... προσοχή

Μα καλά πώς έκανε φτερά, τέτοιος επαγγελματικός εξοπλισμός.
Ανοίξαν το μαγαζί του? Πιστεύω ότι τα περισσότερα τους είναι άχρσητα, μιας και μόνο εάν ασχολήσαι επαγγελματικά μπορείς να τα αξιοποιήσεις.

τι λες ρε Σιμο ?? σιγα τα ακρως επαγγελματικα εργαλεια...

αντε μια βολτα Μοναστηρακι να δεις τι γινεται ....η χαρα του κλεπταποδοχου.

Πω-πω ζημιά που έπαθε ο άνθρωπος!

Δεν είναι τόσο ο εξοπλισμός, όσο το γεγονός οτι του πήραν δουλειά που δεν είχε παραδόσει(σκέψου να παντρευτείς και να σου πει μετά ο φωτογράφος οτι δεν θα έχεις ούτε 1 φωτογραφία απο το γάμο σου!!!) καθώς και το ημερολόγιο με τις δουλειές που είχε κλείσει για φέτος!

Καλή τύχη!

Και να έχει από τη μια ο άνθρωπος τον πόνο του, που έχασε εξοπλισμό και δουλειές, και από την άλλη να αντιμετωπίσει έξαλλες νύφες... άντε ξανά το νυφικό και όλοι στο στούντιο για μία έστω αναμνηστική

Σε στούντιο που δούλευα στην Αθήνα (είκοσι χρόνια πρίν) έκλεψαν μια Pentax 67 και τέσσερεις φακούς, εκ των οποίων ο ένας (30mm άν θυμάμαι καλά) εξαιρετικά σπάνιος.
Μετα περίπου ένα μήνα βρήκαμε αγγελία στην εφημερίδα να πωλούνται όλα αυτά μαζί.
Ο συνεργάτης μου τότε τα....ξανααγόρασε για 120.000δρχ...ξεφτίλα τιμή ακόμα και για τότε.
Με λίγα λόγια δεν είδε τίποτε δεν άκουσε τίποτε .....και όλα μια χαρά....

Καλό είναι να προσέχουμε τι αγοράζουμε. Όχι μόνο για το ηθικό μέρος της υπόθεσης, αλλά και για το πόσο καλυπτόμαστε νομικώς. Όχι ως κλεπταποδόχοι ασφαλώς (φαντάζομαι τις περισσότερες φορές ούτε που μας πηγαίνει στο νου) αλλά λόγω του ότι δεν αποκτούμε την κυριότητα των πραγμάτων που αγοράζουμε, εάν αυτά προέρχονται από κλοπή. Μόνο με χρησικτησία -σε 3 χρόνια εάν είμαστε καλόπιστοι.

το photoshop κάνει θαύματα, θα βγάλει φωτογραφίες τα κεφάλια του ζεύγους και των κουμπάρων και θα τα κολλήσει σε φωτογραφίες απο άλλους γάμους.
Αλλά και να μην τα μοντάρει, μπορεί η νύφη να είναι τόσο χάλια (Bασιλειάδου) που θα της κάνει χάρη που δεν θα τις δώσει τις φωτογραφίες!!

Μου έτυχε σε φωτογραφίες βάφτισης, 1 μήνα μόνταρα κεφάλια, τους είχε βγάλει ο $^%&$ φωτογράφος όλους με γκριμάτσα ή με κλειστά μάτια, έπαιρνα τα ''καλά κεφάλια'' και τα κότσαρα στις γκριμάτσες. Συν το κήτος την νονά την λέπτυνα, την έκανα κορμάρα (γιαυτό τις άρεσαν μετά)
Τελικά αντί να πληρωθώ εγώ, πληρώθηκε ο επαγγελματίας, δεν είναι άδικο?