Πολύ καλησπέρα σας. Θά ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι καθώς νομίζω πως είστε οι ειδικότεροι για αυτό. Ψάχνομαι να στήσω ενα HTPC για πιό καθήμερινή χρήση και όχι τόσο πολύ για ταινείες.
Δήλάδη .. θέλω ένα μηχάνημα με χαμήλό budget γύρω στα 600-700 ευρώ. Το μηχάνημα θα προορίζεται για κατεβαστήρι, σερφάρισμα και μουσική. Σύνήθως θα μένει ανοιχτο πάρα πολλές ώρες ακόμα και για μέρες σερί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι χαμηλές θερμοκρασίεσ και χαμηλά επίπεδα θορύβου. Μέχρι στιγμής νομίζω πως έχω καταλήξει στα εξής:
Case: Silverstone LS 20 S
CPU : Core2Duo E6300
RAM : 2X1 GB
HD : Υπάρχει ένας 350άρης ήδη που με καλύπτει απόλυτα προς το παρών
MOBO: Κάτι με onboard κάρτα ήχου και κάρτα γραφικών, προτάσεις δεκτές
Ομολόγώ οτι μετά από άπειρες ώρες διαβάζοντας το forum έχω χοντροχαθεί με το τι PSU να επιλέξω καθώς και ανεμιστηράκια, ψύκτρες κλπ κλπ ..
Με χαρά λοιπόν περιμένω τις προτάσεις σας!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δήλάδη .. θέλω ένα μηχάνημα με χαμήλό budget γύρω στα 600-700 ευρώ. Το μηχάνημα θα προορίζεται για κατεβαστήρι, σερφάρισμα και μουσική. Σύνήθως θα μένει ανοιχτο πάρα πολλές ώρες ακόμα και για μέρες σερί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι οι χαμηλές θερμοκρασίεσ και χαμηλά επίπεδα θορύβου. Μέχρι στιγμής νομίζω πως έχω καταλήξει στα εξής:
Case: Silverstone LS 20 S
CPU : Core2Duo E6300
RAM : 2X1 GB
HD : Υπάρχει ένας 350άρης ήδη που με καλύπτει απόλυτα προς το παρών
MOBO: Κάτι με onboard κάρτα ήχου και κάρτα γραφικών, προτάσεις δεκτές
Ομολόγώ οτι μετά από άπειρες ώρες διαβάζοντας το forum έχω χοντροχαθεί με το τι PSU να επιλέξω καθώς και ανεμιστηράκια, ψύκτρες κλπ κλπ ..
Με χαρά λοιπόν περιμένω τις προτάσεις σας!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.