Project Hail Mary

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    18
εχω διαβασει και τα 3 βιβλια του και για μενα ειναι μετριος σαν συγγραφέας αλλα το sci καμματι ειναι καλο. θα ελεγα οτι η τριλογια 3 body problem ειναι απο τα καλυτερα scifi που εχω διαβασει, που εχει ολα τα παραπανω αλλα εχει και ωραια γραφη
Καλά γούστα είναι αυτά, η τριλογία 3 body problem εμένα προσωπικά με κούρασε με το πολύ ''τεχνικό'' κομμάτι της ενώ την βρήκα και αρκετά αργή και μεγάλη σε όγκο, ενώ και σε πολλά σημεία απλά βαριόμουν....περι ορέξεως βέβαια.

• Like
Reactions: paulmarinis
θα ελεγα οτι η τριλογια 3 body problem ειναι απο τα καλυτερα scifi που εχω διαβασει

συμφωνω απολυτα. Εχει πολλες ενδιαφερουσες ιδεες, ενω ειναι αδιανοητο το χρονικο ευρος με το οποιο ασχολειται. Η αρχη του πρωτου βιβλιου ομως ειναι οντως ζορικη και θελει επιμονη.

• Like
Reactions: paulmarinis
Ευχάριστη, ενδιαφέρουσα , με ωραίο χιούμορ ταινία. Ως εκεί. Χάλια η εικόνα, μέτριος στην καλύτερη ο ήχος. Τέτοιους ρόλους μόνο ο γκοσλιν μπορεί να τους βγάλει πέρα. Μια καλή κομεντί για να περάσει η ώρα ευχάριστα αλλά η διάρκεια είναι υπερβολή. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο

Εγώ είδα το 4Κ stream στον προβολέα (JVC x7900). Καθόλου χάλια δεν ήταν η εικόνα, το αντίθετο, τα imax πλάνα έγραφαν ωραία (φαντάσου πόσο καλύτερο θα είναι σε UHD). Και ο ήχος μια χαρά μου φάνηκε. Σε κάποιες φάσεις τερμάτισε το sub.
Πολύ ευχάριστη ταινία, αλλά δεν ήταν και interstellar.

• Like
Reactions: avpap
Εγώ είδα το 4Κ stream στον προβολέα (JVC x7900). Καθόλου χάλια δεν ήταν η εικόνα, το αντίθετο, τα imax πλάνα έγραφαν ωραία (φαντάσου πόσο καλύτερο θα είναι σε UHD). Και ο ήχος μια χαρά μου φάνηκε. Σε κάποιες φάσεις τερμάτισε το sub.
Πολύ ευχάριστη ταινία, αλλά δεν ήταν και interstellar.
Interstellar ... Ούτε καν.. μπορεί να ήταν η version που είδα εγώ χάλια

Πράγματι, ενώ η ταινία εχει να πει πολλά, δυστυχώς καθυστερεί πολυ στο να τα δείξει.
Είναι δύσκολο να κρατηθείς και να μην κοιμηθείς στην πρώτη μιάμιση ώρα της ταινίας.
Και κάπου εκεί στα τελευταία 40-45 λεπτα, αποκτάει ενα τρελό ενδιαφέρον που σου αφήνει τελικά την αίσθηση οτι είδες μια καλή ταινία.
Η σύζυγος που δεν άντεξε και κοιμήθηκε, μου ειπε την άλλη μερα τι μ@λ@κια ταινία ηταν αυτή.
Δεν πιστευε με τιποτα οτι μετά είχε ενδιαφερον.
Δυσκολεύτηκα παντως να πω την αλήθεια.
Όποιος την δει καλό ειναι να ειναι ξεκούραστος για να καταφέρει να μείνει ξύπνιος τα πρώτα 90 λεπτα.