Project Natal ΧΒΟΧ 360

Άλλη μια προσθήκη στην καλύτερη κονσόλα που υπάρχει αυτή την στιγμή. Νομίζω πως πλέον το PS3 έχει μείνει πολύ πίσω και φοβάμαι πως η διαφορά δεν καλύπτεται, πλέον. Αν και ήμουν πολέμιος της Microsoft στην έναρξη του αρχικού XBOX τώρα βλέπω πως ο ανταγωνισμός την έχει υποχρεώσει να κάνει παπάδες! Ελπίζω να μην τα παρατήσει η SONY και να συνεχίσει να την ανταγωνίζεται για να υπάρχουν χαμηλές τιμές, όπως αυτές του XBOX.

Re: Απάντηση: Project Natal ΧΒΟΧ 360

παρηγορια στον αρρωστο τωρα που καταρρει σε ολα τα επιπεδα το ξεπερασμενο και απαρχιωμενο xbox αξιας 92 δολαριων υιοθετει τακτικες wii μπας και περισωσει το κατηφορο που εχει παρει γιατι απο παιχνιδια πλεον μας τελιωσανε :flipout:

Άλλη μια προσθήκη στην καλύτερη κονσόλα που υπάρχει αυτή την στιγμή. Νομίζω πως πλέον το PS3 έχει μείνει πολύ πίσω και φοβάμαι πως η διαφορά δεν καλύπτεται, πλέον.

Φαινεται ξεκαθαρα πλεον ποιος ειναι ο ηγετης στα video games.

Οταν θα βγει αυτο το μαραφετι στην αγορα τοτε good buy Nintendo και Sony...

παρηγορια στον αρρωστο τωρα που καταρρει σε ολα τα επιπεδα το ξεπερασμενο και απαρχιωμενο xbox αξιας 92 δολαριων υιοθετει τακτικες wii μπας και περισωσει το κατηφορο που εχει παρει γιατι απο παιχνιδια πλεον μας τελιωσανε :flipout:

Χα χα , εχεις δει τις φετινες πωλησεις? Το ξερεις οτι το PS3 ειναι 30% κατω σε σχεση με περυσι?

Ενημερωτικα επισης οσον αναφορα την τιμη το ΧΒΟΧ εχει γυρω στα 180 ευρω κοστος κατασκευης επειδη η Microsoft εχει την αδεια κατασκευης ολων των εξαρτηματων του , σε αντιθεση με την Sony που πληρωνει "χρυσους" τους αποτυχημενους επεξεργαστες Cell.

Χα χα , εχεις δει τις φετινες πωλησεις? Το ξερεις οτι το PS3 ειναι 30% κατω σε σχεση με περυσι?

Ενημερωτικα επισης οσον αναφορα την τιμη το ΧΒΟΧ εχει γυρω στα 180 ευρω κοστος κατασκευης επειδη η Microsoft εχει την αδεια κατασκευης ολων των εξαρτηματων του , σε αντιθεση με την Sony που πληρωνει "χρυσους" τους αποτυχημενους επεξεργαστες Cell.

αν ημουνα ms θα εδινα τα λεφτα στα studios και οχι σε ερευνα και αναπτυξη περιφεριακων (γιατι εκει υστερει ), αν λειτουργησει το εν λογω περιφεριακο θα χρειαστει και τα αναλογα παιχνιδια και οπως γνωριζεις οι 3rd δεν δινουν και πολυ βαση σε τετοια πραγματα συνηθως το κερδος κοιτανε , τα studios της ms πρεπει να ασχοληθουν να φτιαξουν αναλογα παιχνιδια , οπως εχει κανει και η nintendo για το δικο της χειριστηριο
Αν και τωρα τελευταια εχουν σιγησει και εχουν να παρουσιασουν καμποσο καιρο καλο παιχνιδι και ακουμε φημες πλεον για καινουργο xbox παρα για νεα παιχνιδια απο τα studios της

Πρφανως δεν εχεις δει την λιστα με τα exclusive:

Mass Effect 2 , Alan Wake , Halo 3 ODST , Forza Motorsport 3 , Splinter Cell: Conviction , Star Ocean IV , Left 4 Dead 2 κτλ.

Εγω παντως αν και εχω ps3 σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω xbox. Οχι για το natal. Αλλα ειδα το forza motrosport 3 σήμερα και λάλησα. Αμα ειναι να περιμένω απο την Sony να βγαλει το Gran Turismo 5 θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου:beee:

http://jalopnik.com/5275973/first-forza-motorsport-3-high+res-trailer-gives-gt5-run-for-the-money

Αυτό το καταλαβαίνω.

Αλλά κρίμα που τα Online παίγνια ακόμα και στις επόμενες εκδώσεις θα κρίνονται σε τρακαρίσματα… (από όσο καταλαβαίνω)
Θυμάμαι κάτι τελικούς forza στο eurosport 2 , όλο το θέμα ήταν ποιος θα κάνει το πιο έφυες τρακάρισμα :-(

Όσο για το νέο μαραφέτι για το xbox… έχουμε δει πολλά. Καιρός είναι να δούμε και κάποιο που να δουλεύει πραγματικά. Σε ποια ταινία είχαμε δει τους πρωταγωνιστές να παλεύουν σε ρινγκ xbox θυμίστε μου PLZ :-) Αυτό με τους απαγορευμένους κλώνους που τελικά απελευθερώνονται, φουτουριστική…

Εγώ ένα πράγμα ξέρω..............πως θα λιώσουμε στο παιχνίδι και επιτέλους δεν θα χρησιμοποιούμε controllers και μπαταρίες !!!

Next Generation Games !!!

Α ρε minority report θα σε προλάβω πριν πεθάνω τελικά και χωρίς γαντάκι !!

καλό το forza 3 αλλά με μοναδικό σοβαρό τιμόνι αυτό της fanatec που είναι άκριβο και πρέπει να το προπαραγγείλεις και να το περιμένεις μήνες δύσκολα να ασχοληθώ.

Εγώ βολεύομαι και με την τιμονιέρα της MS, το θέμα είναι πως θα πείσω τη σύζυγο πως χρειαζόμαστε και τρίτο XBOX 360, τρεις LCD 32άρες και ένα κάθισμα μπάκετ που θα μείνουν επί μονίμου βάσεως στο σαλόνι :afro:

Εγώ βολεύομαι και με την τιμονιέρα της MS, το θέμα είναι πως θα πείσω τη σύζυγο πως χρειαζόμαστε και τρίτο XBOX 360, τρεις LCD 32άρες και ένα κάθισμα μπάκετ που θα μείνουν επί μονίμου βάσεως στο σαλόνι :afro:

:flipout:-bye-

Ένα άρθρο με έντονο British/black χιούμορ
http://www.fudzilla.com/content/view/14170/1/
Microsoft's hands free games controller, Project Natal ironically has a problem with Black people.

Named after the last place in the world with legislated apartheid. Project Natal has been receiving high mark in terms of innovative technology and unique ideas. But it seems the controller has a few problems when it comes to users who are not white.

Dan Hsu on Bitmod noticed that when game consultant and former Newsweek writer N'Gai Croalgave Paradise a test drive, however, the game had trouble reading his steering actions. While it could read his feet, which were covered in shoes, Project Natal would not let him steer the car.

However there was no problem when another driver was at the wheel. True, Croalgave does have dreadlocks but if that was a problem someone with long hair would also send Natal into a spin. Apparently it might be a problem with the near-infrared spectroscopy, which has a problem detecting darker skinned individuals.

The NIRS device failed to register tissue saturation values at some point in nine of seventeen volunteers. It seems that when it is used in hospitals patients with a dark pigmented skin, NIRS StO2 measurements should be interpreted with caution, as melanin clearly interferes with the quality of the reflected NIRS signal.

It could mean that black people have to play with their Xbox with gloves and a paper bag on their heads.

Το μαύρο δέρμα μπερδεύει τη συσκευή.