Project Natal ΧΒΟΧ 360

Νομίζω όμως ότι χάνουμε την ουσία...
Μιλάτε για παιχνίδια ενώ την ίδια στιγμή η ίδια τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς τομείς!!
Σκεφτείτε την ως ένα interface για την χρήση Η/Υ!!!!!! Πάνε πληκτρολόγια κτλ...
Απλά θα μιλάς , θα δείχνεις... θα κάνεις πραγματικό drag&drop...
Ακόμα και για τον έλεγχο λειτουργιών στο σπίτι μας!!
Μπαίνεις μέσα σε ανιχνεύει μιλάς και λες "open lights" και ανοίγουν φώτα, συνεχίζεις και λες "play Lemuria from Therion" και σου αρχίζει το ηχοσύστημα να παίζει την μουσική!!! Και όλα αυτά πλήρως ομαλά χωρίς να χρειάζεται να πεις 10 φορές αυτό που θες για να γίνει η αναγνώριση φωνής.... Μιλάμε για άλλες ιστορίες πολύ περα από το απλό παιχνίδι!!

Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο, είναι ένα μεγάλο βήμα για την "οικιακή" εφαρμογή της τελευταίας τεχνολογίας.

πχ θα μπορούσε ένα τέτοιο σύστημα να είναι συνδεδεμένο με τον απλό μας συναγερμό, αναγνώριση φωνής και ταυτότητας προσώπων ( φανταστείτε εφαρμογές ). Οι Φωνητικές εντολές και μόνο είναι ένα μεγάλο φάσμα εφαρμογών.

Φανταστείτε μια Τηλεόραση που μπορεί να σερφάρει ( και βασικά έχει έναν μικρό υπολογιστή μέσα του ) να δέχεται εντολές από το ΧNatal. Για σερφάρισμά , επικοινωνία μέσα από το Skype με Video κλήση.

Λιγο αργα βεβαια αφου η σονυ ειχε βγαλει στην Ε3 πολυ πιο πριν παρομοιο συστημα με αισθητηρες.

Λιγο αργα βεβαια αφου η σονυ ειχε βγαλει στην Ε3 πολυ πιο πριν παρομοιο συστημα με αισθητηρες.

Καμια απολυτως σχεση...

Ειναι σαν να συγκρινουμε την Ferrari Scaglietti με το FIAT Punto επειδη εχουν 4 ροδες και τα δυο...

τουλαχιστον το πρωτο ειναι βιωσιμη λυση ενω η καμερα στοιχιζει παρα πολλα και δεν θα την δουμε συντομα να φτανει στον τελικο καταναλωτη.

Re: Project Natal for X-Box 360

http://www.youtube.com/watch?v=p2qlHoxPioM

Aπολαυστε......

X-Box 360 vs Ps3 = 1 - 0

καλα ειναι αυτα , αλλα να σκεφτεσαι και την πρακτικη πλευρα του πραγματος , ποσο θα αντεξεις να κουνας χερια , ποδια η να παιζεις ορθιος σε τετοιο ρυθμο , και στο wii επισης κουραζεσαι ευκολα , και στο eye toy του ps2 κλπ

Δες στην πρωτη διαφημιση του natal που το τεσταραν μπασκεμπολιστες , σε ποσο διαστημα κουραστηκαν και ιδρωσαν ,

http://www.youtube.com/watch?v=fEZ1SZ3d_rE&feature=player_embedded

Σκεψου ενας gamer ποσο θα αντεξει , που να παιζει και τα κλασσικα παιχνιδια με τις ωρες , θα πρεπει να ειναι cyborg -bye-
Τιποτα δεν μπορει να αντικαταστασει την χρηστικοτητα του απλου χειριστηριου στο πολυωρο gaming .

Mην επηρεαζεστε απο τα video και ιδιως της ms, τωρα στα τελιωματα του 360, προσπαθει να εντυπωσιασει μπας και σωσει την παρτιδα που ειναι χαμενη πλεον γιαυτο

gamepad vs natal σημειωσατε 1

σκεψου ποσος χωρος χρειαζεται για να παιξεις με αυτο το συστημα!

Φανταζομαι δεν θα θελες να φαει κλωτσια η πολυαγαπημενη σου τηλεοραση οταν παιζεις Ninja gaiden.. ουτε να σπασεις τα γυαλικα και να ακους φωνες μετα?Φανταζομαι τους xboxakides να εχουν ισοπεδωσει το σπιτι τους και μολις τελιωσει το παιχνιδι να συνειδητοποιουν τι εκαναν! αχαχαχα!!

Last edited:
Μακάρι να πιάσει ... ανάλογα βήματα έχει κάνει και το ps3 με το eye χρόνια τώρα.

Απλά θέλει προσοχή μην το κάψουν, γιατί θα παραμείνουν πίσω από την Νintendo για πάντα.

Το περιμενω και εγω πως και πως.
Μονο αρνητικο που βλεπω ειναι οτι θα περιοριστει σε extreme arcade καταστασεις που βεβαια δεν ειναι παντα κακο αλλα σιγα σιγα προσωπικα δεν εχω την υπομονη αλλα για παρεα θα ειναι οτι πρεπει.
Δεν μπορω να φανταστω πολλα παιχνιδια που να με ενδιαφερουν και που δεν χρειαζεται ουτε ενα κουμπι να πατησεις.

Εγω ενα καταλαβα το natal ειναι ενα εξελιγμενο playstation eye και το playstation move ενα wii HD..
εγω παντως πιστευω πως αυτα δεν μπορουν να αντικαταστησουν τα παλια καλα
controlers..