Project Phono Box SE II

Απάντηση: Re: Project Phono Box SE II

εχω ακομα το Project PhonoBox με αλλαγμενες λαμπες...εχω ακουσει κ του Τσακιριδη

Λάμπες που βρήκες? Ακούγεται καλύτερα σε σχέση με τις μαμίσιες?
Έχω το Project PhonoBox εδώ και 2,5 χρόνια και εδώ και 2 μήνες όταν τον ανοίγω ακούω ένα σφύριγμα με βόμβο από το δεξί κανάλι την ώρα που ανάβουν οι λάμπες, μέτα από λίγο σταματάει και ακούω κανονικά.
Μήπως είναι δείγμα αντικατάστασης των λαμπών???

Για το DacT κάποιος που το έχει φτιάξει μπορεί να ανεβάσει κάποιες οδηγίες. Ή επειδη είμαι αρκετά άσχετος, αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου, κάποιος να βάλει μία λίστα ΟΛΩΝ των υλικών που απαιτούνται?

Tzimisce, εσύ το έφτιαξες μόνος σου ή σε βοήθησε κάποιο άλλο μέλος?

Καλησπέρα φίλε μου...
Βασικά το DacT έρχεται έτοιμο.
Οπότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κουτί, το τροφοδοτικό και οι μετασχηματιστές που θα του βάλεις.
Η ίδια εταιρία προτείνει ένα τροφοδοτικό αλλά εγώ προτίμησα να κάνω δοκιμές.
Στο κουτί βοήθησε (εως το έφτιαξε μόνος του) ο nbullamatsis... -bye-

Καλησπέρα φίλε μου...
Βασικά το DacT έρχεται έτοιμο.
Οπότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι το κουτί, το τροφοδοτικό και οι μετασχηματιστές που θα του βάλεις.
Η ίδια εταιρία προτείνει ένα τροφοδοτικό αλλά εγώ προτίμησα να κάνω δοκιμές.
Στο κουτί βοήθησε (εως το έφτιαξε μόνος του) ο nbullamatsis... -bye-

Στο κουτί τα καταφέρνω και είναι ίσως το μονο σημείο. Δηλαδή (ξαναλέω είμαι άσχετος), από ότι είδα στην ιστοσελίδα τους, αυτό που χρειάζεται είναι το συναρμολογημένο dact, τροφοδοτικό (και ένα τρόπος να τα ενώσεις, αν το θες εξωτερικό φαντάζομαι), κουτί αν δεν το θες χύμα πάρω στο rack και βύσματα rca για να συνδέσεις το πικάπ.

Μήπως θα ήταν εύκολο να μου πεις σε ποιο τροφοδοτικό κατέληξες?

Βασίλης

Ακριβώς όπως τα λες :-)

Μετά από δοκιμές που έκανα με 38χχ 39χχ, 317, ένα shunt και ένα με mosfet, κατέληξα στα mosfet σαν πιο "ήσυχο" χωρίς να ψήνει μπριζόλες στις ψύκτρες του...
Τα τροφοδοτικά τα πήρα από το Ebay από έναν κινέζο για 40 ευρώ...
Απλά να ξέρεις ότι το πιο καλό αποτέλεσμα το πήρα με τροφοδοσία από τα 18V και πάνω.