Projector η lg 65 ιντσών..

Με ντίζες από ταβάνι κατεβαίνεις θεωρητικά όσο θέλεις.

Nαι αλλα δυστυχως μονο αν δεν σε πειραζει το καλαισθητικο του θεματος, να βλεπεις να αιωρειται στον αερα η κασα της οθονης.

Υπαρχει και η λυση της φορητης οθονης δαπεδου οπως εχω και εγω αναγκαστικα στον δικο μου χωρο. Θελει ομως και αυτη σκεψη, μιας και σε αυτη υπαρχουν καποια προβληματακια συμβιωσης μαζι της.
Sized_197.jpg

Nαι αλλα δυστυχως μονο αν δεν σε πειραζει το καλαισθητικο του θεματος, να βλεπεις να αιωρειται στον αερα η κασα της οθονης.

Κρίμα που δεν κράτησα φωτογραφία από την προηγούμενη μου εγκατάσταση.
Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα αισθητικό. Ίσα ίσα μπορώ να πω ότι φαινόταν εντυπωσιακή η οθόνη :)
Και αν κρίνω από τις φωτογραφίες του φίλου που ρωτάει σίγουρα δεν σκοπεύει να δεξιωθεί τον πρέσβη σύντομα :p

Ειναι δυσκολο το σπορ και θελει χρημα ψαξιμο και χρονο.
Η 65αρα συμφωνω οτι δεν αξιζει με τα πιθανα θεματα ομοιομορφιας για τα λεφτα αυτα.
Για αυτο προτεινα 60αρα στο χιλιαρικο και θα ειναι αρχοντας ο φιλος. Τηλεκοντρολ πατας ον και βλεπεις ειδησουλες. Ανοιγεις τον av σβηνεις φωτα και βλεπεις ταινιαρα. Τραβα και τον καναπε στα 2.5 μ και ειναι το ιδιο με 100 ιντσες απο τα 4.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και για να μη νομίζεις ότι προσπαθώ να σε αποθαρρύνω, δες εδω http://avclub.gr/forum/showthread.php/95514-Το-οικογενειακό-μας-Σινεμά!

Απλά ότι κάνεις να το κάνεις σωστά και στον κατάλληλο χρόνο, γιατί αλλιώς θα απογοητευτείς και θα πετάξεις και τα λεφτά σου.

Το ότι οι συνθήκες ενός dedicated χώρου είναι ιδανικές, Κώστα, ουδείς το αμφισβητεί. Θεωρώ ωστόσο την ''απογοήτευση'' και το ''πέταμα των χρημάτων'' υπερβολή για όσους έχουν προβολικά στα σαλόνια τους.

Re: Απάντηση: Projector η lg 65 ιντσών..

Το ότι οι συνθήκες ενός dedicated χώρου είναι ιδανικές, Κώστα, ουδείς το αμφισβητεί. Θεωρώ ωστόσο την ''απογοήτευση'' και το ''πέταμα των χρημάτων'' υπερβολή για όσους έχουν προβολικά στα σαλόνια τους.

Μα δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι αν δεν το κανει σωστα, και μεινει με ενα αρυθμιστο μεσο, με καλωδια να κρεμονται, με μια οθονη τσαλακωμενη μπροστα απο το παραθυρο η οτιδηποτε παρομοιο, θα απογοητευτει γενικα απο την προβολη και θα ειναι κριμα.

Ναι στο προβολικο στο σαλονι στον κηπο παντου αλλα να ξερουμε τι απαιτειται. Για μενα ενα προβολακι στο τραπεζι με τα καλωδια χυμα δεν ειναι βιντεοπροβολη αλλα χασιμο χρηματων.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το ποστ μου για τον χωρο μου το έβαλα για να δει ο φιλος τι δουλεια χρειαζεται για να εχει το αποτελεσμα που φανταζεται.

Δεν φαίνεται καλά στη φωτογραφία αλλά μήπως θα μπορούσες να γυρίσεις τον καναπέ παράλληλα στον τοίχο που είναι αριστερά της πόρτας, να φέρεις την πολυθρόνα στη θέση του καναπέ και να στήσεις εκεί μια 60άρα??? Με το μάτι νομίζω ότι η απόσταση αυτή είναι μικρότερη. Αφήνεις και εκεί που έχεις την τραπεζαρία. Στήνεις σιγά σιγα και το ηχοσύστημα σου και στο μέλλον κοιτάζεις για προβολέα.