Μπορει να χρησιμοποιηθει καποιος προτζεκτορας για 3d προβολη μεσω pc?Με το pc τα γυαλια το προγραματακι και την οθονη (120hz) εχω τη δυνατοτητα να βλεπω 3d (παιχνιδια και ταινιες) αυτο μπορει να γινει και με καποιον προβολεα που υπαρχει στο εμποριο?
Γιατί να μην μπορεί? Τα γυαλιά κάνουν όλο το παιχνίδι και όχι το μέσο προβολής... Οπότε οποιοσδήποτε προβολέας λογικά κάνει...
Μπορει να χρησιμοποιηθει καποιος προτζεκτορας για 3d προβολη μεσω pc?Με το pc τα γυαλια το προγραματακι και την οθονη (120hz) εχω τη δυνατοτητα να βλεπω 3d (παιχνιδια και ταινιες) αυτο μπορει να γινει και με καποιον προβολεα που υπαρχει στο εμποριο?
Στις προδιαγραφες του προγραματος λενε οτι λειτουργει σε οθονες lcd με ρυθμο ανανεωσης πανω απο 80hz (παλαιοτερα λειτουργουσαν οντως μονο με crt οθονες).Η απορεια μου ειναι αν ο προβολεας λειτουργει οπως μια οθονη η εχει περιορισμους.Και εγω θεωριτικα τουλαχιστον πιστευω να λειτουργει αρκει να εχει refresh rate τουλαχιστον 100hz ωστε να μην εμφανιζονται (κουκιδες).Οι προβολεις σε τι hz πεζουνε αφου δε βλεπω στις προδιαγραφες το ρυθμο ανανεωσης.Εχω τσεκαρει κανα 2 οπως optoma hd20 και benqw1000.Το εχει δοκιμασει κανενας δε ξερω αν μπορω να πω τα γυαλια παντως ειναι πολλυ φτηνα τα οποια χρησιμοποιουν 2 lcd οθονες που προβαλουν ουσιαστικα 2 διαφορετικες εικονες στο καθε ματι δημιουργοντας την αισθηση του 3d
Update. Διάβασα ότι τα home blu-ray, dvds σε 3D φτιάχνονται με διαφορετική τεχνολογία από αυτή που βλέπουμε στο cinema. Γι αυτό και μαζί με το blu-ray παίρνεις δωρεάν και τα γυαλάκια σου... Οπότε θεωρητικά μπορείς να δεις 3D σε οποιοδήποτε προβολέα. Απλά δεν κάνουν τα γυαλιά που πήρες μαζί σου από το σινεμά...
Δεν έχει δει κανείς 3D στο σπίτι να μεταφέρει τις εμπειρίες του...?
ZERO αποτέλεσμα. Εχω αγοράσει τα γυαλιά για το Polar express, για το ταξίδι στο κέντρο της γης , ΑΚΡΙΒΩΣ τα γυαλιά που κάνουν για τις συγκεκριμένες ταινίες , μάλιστα έχουν και τα λογότυπα των ταινιών πάνω στα γυαλιά.
Ε , ΚΑΜΙΑ σχέση με το σινεμά. Χάλια εικόνα τελείως.
Διορθωση τα 1000 δολαρια ηταν καναδεζικα τιμη στην ελλαδα μαζι με 3d vision shuter glasses 685 ευρο χωρις τα γυαλια για οσους τα εχουν ηδη ((3d funs) 545 ευρο γενικα βρηκα αρκετους σε αυτα τα πλαισια τιμων :hmmmm::hmmmm: τοσο χαλια ειναι σαν μηχανακια?
Δλδ η εικόνα 3D του cinema (RealD??) που θα έρθει με τα καινούργια συστήματα και στο σπίτι μας είναι πολύ καλή και αξίζει τα λεφτά??? Γιατί και εγώ ήθελα να δω το ταξίδι στο κέντρο της γης σε 3D, αλλά δεν άντεξα πάνω από 10". Χάλια εικόνα. Και από ότι κατάλαβα και από άλλους η εικόνα σε RealD είναι καλή, αλλά είναι χειρότερη σε σχέση με το κλασσικό 2D. Και επειδή είμαι και λίγο παράξενος (πχ τα 100 και 200 Hz των LCD δεν μου αρέσουν και θέλω την εικόνα χωρίς κάποιο είδος επεξεργασίας που προσθέτει και άλλες εικόνες), δεν νομίζω ότι θα με συγκινήσει το 3D.ZERO αποτέλεσμα. Εχω αγοράσει τα γυαλιά για το Polar express, για το ταξίδι στο κέντρο της γης , ΑΚΡΙΒΩΣ τα γυαλιά που κάνουν για τις συγκεκριμένες ταινίες , μάλιστα έχουν και τα λογότυπα των ταινιών πάνω στα γυαλιά.
Ε , ΚΑΜΙΑ σχέση με το σινεμά. Χάλια εικόνα τελείως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.