projector μεχρι 1000-1200

koloko

AVClub Enthusiast
22 September 2007
773
λοιπον ως ασχετος απο προτζεκτορες θα ηθελα να μου προτεινετε καποιον σε αυτη την τιμη που θα αντικαταστησει μια le46b650.η λειτουργεια του θα ειναι για ταινιες ποδοσφαιρο και playstation.μου αρεσε πολυ η φωτεινοτητα της lcd και η εμπειρια της στο hd υλικο.η αποσταση θα ειναι μεχρι 4 μετρα και το λογικο θα ηθελα μια λαμπα που να αντεχει και να μην εχει μεγαλο κοστος.για βοηθηστε παρακαλω!!!

α και ο τοιχος ειναι απο πετρα οποτε δεν θα φαινεται στον τοιχο!

Benq w1100/1200.
Εχουν πολυ φως και ο 1200 εχει και interpolation που θα σε βοηθησει στα αθλητικα ...
Απο εξωτερικο , μπορεις να βρεις σε εξαιρετικες τιμες τους samsung A600 (pre calibrated) οπως και τον benq w1000+

απο αυτους ποιους θα διαλεγες αναμεσα στους ακριβους και τους φθηνους?αξιζουν αυτα τα 400 διαφορα πχ ο σαμσουνγκ με τον w1100?

Οχι δεν αξιζουν.
Πηγαινε στο www.alternate.de και βρες τον samsung a600 στην κατηγορια beamer.Θυμαμαι ειχε καπου 719 + αποστολη.Ουτε 800 δεν θα σου ερθει και ειναι πολυ καλος προβολεας.
Στελνουν και αντικαταβολη (μονο στο .de οχι στο ευρωπαικο)

σε ξαναρωταω γιατι θα το παρει ενας φιλος μου και τον εψησα για τον w1200
λογω αθλητικων.οποτε παμε για σαμσουνγκ και να τον αφησουμε τον w1200?δεν θα εχει αισθητη διαφορα?

Eγω ειχα τον optoma hd800xlv και τωρα έχω τον benq w6000.
Βλεπω ποδοσφαιρο και δεν είχα ποτε το παραμικρό πρόβλημα.
Ειδικα απο την στιγμη που παιρνει ο φιλος σου μονοτσιπο (dlp) δεν νομίζω οτι υπάρχει θέμα.