ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ζητησα περισοτερα ματια απο τα δικα μου οχι λογο οτι θελω να αποδειξω πραματα αλλα να δουμε μαζι για αν γινεται και τι γινεται
δεν γινεται λογος για το ποσό 12 μετρα περιπου 350 ευρω και το ασημενιο 2000
οκ σιγουρα ειναι λιογο καλυτερο αλλα και τετοια διαφορα τσου
Εγω απλα ηθελα να δω αν υπηρχε διαφορα το ποσό δεν με ενδιεφερε καν μιας και δεν δινω 2 χιλιαρικα για τετοιου ειδους καλωδιο. Που ειναι θεμα χρονου το ποτε θα αποφασισουν να το βγαλουν αχρηστο με ενα καλωδιο νεου τυπου

οχι πως λεει πολλα πραματα απλα για να θυμουνται οι παλαιοτεροι και να μαθαινουν οι νεοτεροι
η wireworld ηταν η πρωτη εταιρια που κατασκευασε hdmi. Δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξεπεραστηκε σαν επιδοσεις, απλα οταν αυτη κατασκευαζε οι αλλοι απλα δεν το εκαναν

Re: Απάντηση: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

οχι πως λεει πολλα πραματα απλα για να θυμουνται οι παλαιοτεροι και να μαθαινουν οι νεοτεροι
η wireworld ηταν η πρωτη εταιρια που κατασκευασε hdmi. Δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ξεπεραστηκε σαν επιδοσεις, απλα οταν αυτη κατασκευαζε οι αλλοι απλα δεν το εκαναν

Δεν ξέρω αν είσαι βέβαιος για αυτό, αλλά εγώ προσωπικά θυμάμαι ότι το πρώτο HDMI ήρθε στην Ελλάδα από τη Monster, σε 2μετρο μάλιστα και ακόμη και σήμερα κλειδώνει απροβλημάτιστα με οποιονδήποτε συνδυασμό και αν έχω δοκιμάσει.

Τώρα αν πρώτη κατασκεύασε η Wireworld δεν το γνωρίζω...και θα ήθελα να το μάθω.

Last edited:

ζητησα περισοτερα ματια απο τα δικα μου οχι λογο οτι θελω να αποδειξω πραματα αλλα να δουμε μαζι για αν γινεται και τι γινεται
δεν γινεται λογος για το ποσό 12 μετρα περιπου 350 ευρω και το ασημενιο 2000
οκ σιγουρα ειναι λιογο καλυτερο αλλα και τετοια διαφορα τσου
Εγω απλα ηθελα να δω αν υπηρχε διαφορα το ποσό δεν με ενδιεφερε καν μιας και δεν δινω 2 χιλιαρικα για τετοιου ειδους καλωδιο. Που ειναι θεμα χρονου το ποτε θα αποφασισουν να το βγαλουν αχρηστο με ενα καλωδιο νεου τυπου

Και εγώ έχω στην κατοχή μου 1 2μετρο και 4 15μετρα HDMI-HDMI από 50 - 1600 ευρώ, 2 15μετρα ένα 3μετρο και ένα 5μετρο προς δοκιμή αξίας από 100 - 380 ευρώ.

Σίγουρα υπάρχουν διαφορές. Οφείλεται στη θωράκιση και στην πιο 'καθαρή' διέλευση του σήματος? Δεν ξέρω...

Για αυτό το λόγο περιμένω τον Μανώλη να βρει χρόνο για να προσπαθήσουμε να πάρουμε μετρήσεις από αυτά.

Έστω για να δούμε ότι συμπεριφέρονται διαφορετικά.

το αποεμα θα ανεβασω μια διαφημηση της πριν 3-4 χρονια απο το hometheatermag που το παρουσιαζε τοτε ως το πρωτο hdmi καλωδιο στον κοσμο
για μια 5ετια περιπου ηταν το πρωτο καλωδιο που διαφημηστηκε στο εν λογο περιοδικο
δεν λεει τποτα αυτο
απλα για την ιστορια

Chroma 5 HDMI

"Pictures are well poised and nicely stable, with a pleasing colour balance, and bags of detail in even the murkiest scenes."

What Hi-Fi? SV, Nov '05
αυτο απο το σαιτ της με ενα βραβειο απο τον 11/05
αν δεν κανω λαθος το 868 ειχε βγει καποιους μηνες πριν

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δεν ξέρω αν είσαι βέβαιος για αυτό, αλλά εγώ προσωπικά θυμάμαι ότι το πρώτο HDMI ήρθε στην Ελλάδα από τη Monster, σε 2μετρο μάλιστα και ακόμη και σήμερα κλειδώνει απροβλημάτιστα με οποιονδήποτε συνδυασμό και αν έχω δοκιμάσει.

Τώρα αν πρώτη κατασκεύασε η Wireworld δεν το γνωρίζω...και θα ήθελα να το μάθω.
Kωστα θυμασαι ποτε ειχε ερθει το μονστερ δτην ελλαδα
εγω το εψαξα και ειχε παρουσιασει στο homecinemachoice τον μαη του 04
εννοηται οτι το περιοδικο το εχω

Put Silver to Work for You
Put the superiority of silver to work for you! To provide maximum digital signal transfer characteristics, minimize "skin effect" and protect the copper conductors from long-term oxidation, Tributaries Silver Series HDMI cables are manufactured with silver-plated 26 AWG oxygen-free high conductivity (OFHC) copper signal conductors.

For the highest level of protection from electromagnetic interference (EMI) and radio frequency interference (RFI), Tributaries Silver Series HDMI cables are engineered with three layers of shielding; two of aluminum / Mylar and one of braided OFHC copper.

The Silver Series is available with an attractive black mesh over the blue PVC jacket. To make it easy for connecting and disconnecting, the gold-plated connector is covered with a rubberized "ridged" gripping surface. A gold-plated metal insert bearing the Tributaries name completes this exciting new cable design.

Regular price: 1.0M $200.00, 2.0M $245.00, 3.0M $290.00, 4.0M $335.00, 5.0M $380.00, 8.0M $515.00, 10.0M $605.00, 15.0M $830.00

26 AWG oxygen-free high conductivity (OFHC) copper signal conductors
Three layers of shielding: two of aluminum / Mylar and one of braided OFHC copper
Attractive black mesh over the blue PVC jacket
Gold-Plated Connectors with Rubberized Grip

2 πραματα τι λεει ακομα μια εταιρια περι rf στα hdmi και πως κανουν 64% εκπτωση
γιααααααααααααααααααααα

..οποτε, διαβαζοντας τα χαρακτηριστικα του, υποθετω οτι στον χωρο σου πρεπει να εχεις πολλες ηλεκτρομαγνητικες παρεμβολες, τις οποιες αποσόβησε το ασημενιο καλωδιο, σωστα;

τα ανω ειναι απο το σαιτ του audiovideoadvisor ,και αφορα καλωδιο tributaries
εγω δεν δοκιμασα αυτο το καλωδιο αλλα αμα λαχει ο αποστολαρας μου δινει ενα για δοκιμη

το αν ειναι καλο η καλυτερο θα το κρινουν τα ματια σου ειδικα αν το συγκρινεις με αλλα καλωδια

το αν ειναι καλο η καλυτερο θα το κρινουν τα ματια σου ειδικα αν το συγκρινεις με αλλα καλωδια

εγω εσενα ρωταω που τα εχεις δει, εγω δεν εχω την δυνατοτητα να τα συγκρινω.απλα επειδη το εχω παραγγειλη θα ηθελα να ακουσω και μια δευτερη γνωμη.και παρεπιπτοντως ποσο κανει εδω το 1 μετρο? :BDGBGDB55:

Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν διαφορες στα HDMI είδα διαφορά απο το QED στο OEHLBACH στα 1,2μέτρα με καλύτερο το OEHLBACH πιο καθαρά πιο σωστά χρώματα με μεγάλη PIONNER..

Η αλήθεια είναι οτι υπάρχουν διαφορες στα HDMI είδα διαφορά απο το QED στο OEHLBACH στα 1,2μέτρα με καλύτερο το OEHLBACH πιο καθαρά πιο σωστά χρώματα με μεγάλη PIONNER..

Eπειδη καλο ειναι να αποσαφηνιζουμε τι εννοουμε ας ξεκινησουμε......

τι σημαινει πιο καθαρα και σωστα χρωματα??

1)το χρωμα απο μονο του το αν ειναι σωστο μονο με κατι reference μπορεις να το κρινεις. Τελος.
το αν σου αρεσε εσενα πιο πολυ δεν το κανει σωστο.

αρα λαθος εκφραση το σωστο

2) το ηταν πιο καθαρο παλι δεν μπορεις να το πεις.....η καθαροτητα (sharpness εννοεις η κανα πεπλο?) ειναι σε ολη την εικονα και οχι στο χρωμα μονο....

αρα λαθος εκφραση το καθαρο

next?

(σσ. το χρωμα μπορεις να το χαρακτηρισεις σαν υπερκορεσμενο η ελαφρως υποκορεσμενο αλλα σε καμμια περιπτωση λαθος. Στα γυρισματα χρησιμοποιουνται ειδικες καρτες που κινηματογραφουνται Η αν προκειται για video γραφονται bars απο την γεννητρια της καμερας ωστε στο color correction να υπαρχει το reference για να ξερεις ακριβως που ειναι τα σωστα επιπεδα και να "φερεις" τα χρωματα στο επιθυμητο επιπεδο. )

Ολα τα μηνυματα που ηταν ειρωνικα/υβριστικα/Off topic διαγραφτηκαν.
Argi, δεδομενου οτι εσυ ξεκινησες την αναστατωση, λαβε αυτο το μηνυμα ως μια τελευταια προειδοποιηση για να γραφεις στο εξης με καλυτερο τροπο.
Στο επομενο "στραβοπατημα" ξερεις τι επακολουθει..