ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Γιάννη, φυσικά. Και με συγχωρείτε για το εκ παραδρομής λάθος.

Όσο για την προειδοποίηση στον Άρτζι, νομίζω πως θα μπορούσε να γίνει με πιο ευγενικό τρόπο.

Καλημέρα.

Απάντηση: Re: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Όσο για την προειδοποίηση στον Άρτζι, νομίζω πως θα μπορούσε να γίνει με πιο ευγενικό τρόπο.

Καλημέρα.

Να´σαι καλά...

Απάντηση: Re: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλημέρα.

Ευχαριστουμε για την επισημανση. Ξερετε, η δουλεια των Moderators θα ηταν πολυ ευκολοτερη αν ολα τα μελη μας διαβαζαν τους κανονες λειτουργιας του Avclub που αποδεχτηκαν οταν εγγραφηκαν..

Παιδια, παρακαλω πολυ να σταματησουν οι διαμαχες και τα off-topic.
Παρακαλω να συνεχιστει η συζητηση για τα καλωδια σε πολιτισμενο επιπεδο, αλλιως το θεμα θα κλειδωθει.
Ευχαριστω

Παρακαλω να επανελθει το μηνυμα μου ! Δεν προσεβαλα κανεναν και δεν ειρωνευτικα κανεναν. Ειπα την αποψη μου για τα μηνυματα που παραμενουν στο θεμα.

Ευχαριστω

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

:furious3:ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ.
Eπειδη καλο ειναι να αποσαφηνιζουμε τι εννοουμε ας ξεκινησουμε......

τι σημαινει πιο καθαρα και σωστα χρωματα??

1)το χρωμα απο μονο του το αν ειναι σωστο μονο με κατι reference μπορεις να το κρινεις. Τελος.
το αν σου αρεσε εσενα πιο πολυ δεν το κανει σωστο.

αρα λαθος εκφραση το σωστο

2) το ηταν πιο καθαρο παλι δεν μπορεις να το πεις.....η καθαροτητα (sharpness εννοεις η κανα πεπλο?) ειναι σε ολη την εικονα και οχι στο χρωμα μονο....

αρα λαθος εκφραση το καθαρο

next?

(σσ. το χρωμα μπορεις να το χαρακτηρισεις σαν υπερκορεσμενο η ελαφρως υποκορεσμενο αλλα σε καμμια περιπτωση λαθος. Στα γυρισματα χρησιμοποιουνται ειδικες καρτες που κινηματογραφουνται Η αν προκειται για video γραφονται bars απο την γεννητρια της καμερας ωστε στο color correction να υπαρχει το reference για να ξερεις ακριβως που ειναι τα σωστα επιπεδα και να "φερεις" τα χρωματα στο επιθυμητο επιπεδο. )

γραπτως δεν μπορω να στα τεκμηριωσω μιας και μιλαμε για καθαρα οπτικα θεματα.
Ευχαριστως καποια στιγμη να στα δειξω απο κοντα.
Επισης θα ηταν ενδιαφερον ενα τετοιο θεμα να το κανουμε κατι σαν μαθημα -αν μπορει να το πει κανεις ετσι- ωστε να δειξουμε ακριβως τι εννοουμε με παραδειγματα.

υγ
και δεν ειναι συμπερασματα.
ειναι γνωση για το τι μιλω.

Last edited: