Prometheus

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    212
Re: Προμηθέας — Prometheus

Παιδιά η ταινία έχει τα κλειστοφοβικά, ξαφνικά πετάγματα και τα ξεκοιλιάσματα των alien?
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί sci fi horor, έστω και για τους ευπαθείς?

Προσωπικά το project alien σαν σενάριο δεν μου είπε τίποτα. Αν είναι ουσιαστικά prequel και έχουμε πάλι τα ίδια...
Οκ σκηνοθεσία, ατμόσφαιρα και ηθοποιία με κράτησαν και τα είδα στην εποχή τους, καθώς και τα πιο πρόσφατα vs predators (μούφα imo, όπως και τα predators τεσπα...).

Yπό αυτό το πρίσμα αξίζει να τη δει κάποιος sci fi fan?

Απάντηση: Προμηθέας — Prometheus

Δες τη Νικο,μη την φοβασαι...:jester:
Εχουμε δει sci-fi φολες και φολες απο τον καθε απατεωνα βιντεοκλιπα σκηνοθετη,και θα διστασουμε στον Ριντλευ Σκοτ?

Ναι ρε συ. Για να καταλάβεις ήθελα να πάω και cinema, αλλά δεν είμαι φαν του χορορ και δίστασα.
Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι είναι...

Προτιμώ βασικά πατάτες με κέτσαπ (παιδικό τύπου J Carter, άλλη μουφα...) παρά φυλετάκι σαν το Προμηθέα και να είμαι στη τσίτα...
Τσιτώνω εύκολα...:flipout:

έλεγα να πάρω μια ιδέα πριν το δω, μπας και αποφεύγω το έμφραγμα...:flipout:

Εχεις τρελλαθει που δεν θα δεις αυτην την ταινια ?

ΜΙλαμε για epic scifi τωρα .....

Να την δεις με .....ανοιχτα ματια (δεν εχει σχεση με τις σπλατεριες των αλλων , μονο μια σκηνη ειναι να αγκαλιαζεις την γυναικα σου σφιχτα :D)

Ε καλά, epic δεν το λες, far from it αλλά τεσπα...
yw Dalanik

Εχεις τρελλαθει που δεν θα δεις αυτην την ταινια ?

ΜΙλαμε για epic scifi τωρα .....

Να την δεις με .....ανοιχτα ματια (δεν εχει σχεση με τις σπλατεριες των αλλων , μονο μια σκηνη ειναι να αγκαλιαζεις την γυναικα σου σφιχτα :D)

Η γυναίκα μου έχει πετάξει πορτοκαλάδα και ποπκορν 3-4 θέσεις πίσω στο event horizon (αν και βλέπει εύκολα βρυκολακιάρικα :chinscratch::bang: )... δε το ρισκάρω...

Καλά άσε... θα περιμένω το torrent...

:ernaehrung004:

Καμια σχεση.....ρε .

Το event horizon ηταν κανονικο space horror.

ουτε καν σπαλτεροσκηνες δεν εχει...αυτο.

Άρα ούτε με τα πρώτα alien θα έχει σχέση, γιατί σε ένα refresh που έκανα πριν καιρό την είδα να απομακρύνεται με τρόπο...:D

Αργεί κι όλας και με τρώει να πάω, ρε συ... Το είχα στο πρόγραμμα για τις 2-3 που πλέον πηγαίνω το χρόνο, αλλά όσα έχω διαβάσει και δει με αποτρέπουν...

Θα το σκεφτώ...:a0210:

Xαχαχα ...

Κατ'αρχην, παρε μισο lexotanil τωρα. Οχι αυριο ... ΤΩΡΑ.
Δευτερον, μην το παρεις ολοκληρο. Θα πεσεις ξερος για υπνο !
Τριτον, η συνεχεια του Προμηθεα θα ειναι οι ταινιες που θα αφηγουνται το οσα μεσολαβουν
αναμεσα στον Προμηθεα και το πρωτο Alien (1979). Που σημαινει ... οτι ΔΕΝ βγηκαν ακομα.
ΘΑ ... ΒΓΟΥΝ .... (Riddley θελοντος και budget επιτρεποντως !)

(θα πεσει και απροειδοποιητο διαγωνισμα ... σε κανα εξαμηνο !!! Γρηγορειτε ....:afraid: )

Last edited:

Dalanik μην αφήνεις τον αινιγματικό (:flipout:) SR71B να παίζει με το μυαλό σου. Οφείλεις
να δεις την ταινία με τη μέγιστη δυνατή ποιότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες, εκτός
εαν δεν είσαι ''into'' στην alien φιλοσοφία οπότε δες το στο pc.
Πειράζει που ανυπομονώ για το επόμενο μέρος (μακάριιι)?