Prometheus

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    212
Re: Προμηθέας — Prometheus

Χαχαχα ...

Φιλε Dalanic
Toσο που ρωτας και ξαναρωτας, υπεθεσα οτι εισαι σινεφιλ
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σε sci-fi movies.

Συμβουλη :
εαν τα 8-10 ευρω του εισητηριου ειναι τοσα πολλα,
Η ... η προσβολη νοημοσυνης απο τα κενα στο story ειναι αφορητα
ελα σε μενα, να το δεις στην 55αρα (το BD οπου να ναι βγαινει) και
να γλιτωσεις και λεφτα και νευρα.

Αν σπαστεις αγρια ... εχω κατι παιχνιδια απο Star Wars ... ταμαμ για 55αρα !

Last edited:

Βλέπω αρκετές ταινίες, καμιά 50αριά το χρόνο σίγουρα... μερικές και 2πλή - 3πλή φορά...
Αυτό δεν με κάνει cinephile... γενικά ότι "x"phile υπάρχει το θεωρώ ταμπέλα και δεν το δέχομαι.
Μπορείτε να είστε όλοι οι άλλοι βέβαια :ernaehrung004:

Το sci fi και γενικότερα το φανταστικό είναι όντως οι αδυναμίες μου, καλά κατάλαβες. Αυτό πάλι δεν σημαίνει ότι μου αρέσουν όλα.
Σημαίνει όμως ότι τα βλέπω σχεδόν όλα στη tv και όσα θεωρώ καλύτερα στο σινεμα, πιο πολύ εθιμοτυπικά :2thumb22sup:

Ο λόγος που δεν πήγα ως τώρα να δω τον Προμηθέα ήταν ότι δεν είχα παρέα. Το είχα στο πρόγραμμα όπως είπα αλλά δεν το επεδίωξα να πάω - με κράτησαν μακριά αυτά που διάβαζα για prequel aliens, για τους λόγους που προανέφερα και ουδεμία σχέση έχουν με την αξία των πρώτων 3 μερών της σειράς (το 4 λιγότερο και τα υπόλοιπα τα θεωρώ για κλάματα...)
Έπεσε η ιδέα απο φίλο για το ΣΚ, όταν τα παιδιά μας θα πάνε σε παιδικό και ρώτησα τι παίζει τελικά... σπλατερια ή όχι...

Δεν παίζεται ακόμα, end of story...
Θα την δω βέβαια στο σπίτι όταν με το καλό βγει, αλλά επειδή δεν το έχω με τα ξεκοιλιάσματα, θα ήθελα να ξέρω τι παίζει.
Απ' ότι κατάλαβα είναι περισσότερο ατμοσφαιρικό οπότε... όλα καλά! Να μπώ (?) και στο σύμπαν των allien, όπως το φαντάστηκε ο Σκοτ.

Για να σπαστώ, δε σπάζομαι... δεν σπάστηκα με το Cloverfield, LA battle, Skyline, Cowboys & Αliens και ένα σωρό άλλα που βγήκαν απο τότες που έγινε πάλι της μοδός το scifi... έτσι κι αλλιώς τα σεναριακά κενά μου αρέσουν για να βάζω τη δική μου εκδοχή και να τα συζητάμε όλοι μαζί.

Παιγνίδια δεν παίζω, δεν έχω χρόνο και δεν με ενθουσίασε το σπορ ποτέ (άντε λίγο ps1 λαρα στα πολύ νιάτα)

αυτά...
ξεμπερδεύτηκε λίγο το κουβάρι? :p

Απο μενα ... ποτε δεν ηταν μπερδεμενο το κουβαρι !!!
Ισως, εγω ... να το μπερδεψα λιγο.

Το Prometheus εχει την λιγοτερη σπλατερια (ξεκοιλιασματα) απο ΟΛΑ τα προηγουμενα Alien !!!!!
Μπορεις να με εμπιστευθεις σε αυτο. Ενας εθισμενος σε σπλατεριες fan ΔΕΝ θα παει να δει το Prometheus.

Xανεις που δεν παιζεις παιχνιδια σε τηλεοραση ... κοιτα εδω :
http://www.youtube.com/watch?v=TNK0_2cnpdY&feature=related

Τhe Engineer Speaks ????

Χαλαστηκα αγρια, τωρα !!!!
Γιατι βρε καρντασια, πρεπει, σωνει και καλα, να μιλησει ο Μηχανικος ?
Σκεφτηκε κανεις οτι δεν εχει νοημα να μιλησει ο Μηχανικος στα μελλοντα πειραματοζωα-ξενιστες ?
Σκεφτηκε κανεις οτι ο Μηχανικος ΙΣΩΣ να αριθμει εκατομμυρια χρονια εξελιξης και επικοινωνει μονο ΤΗΛΕΠΑΘΗΤΙΚΑ ?
Σκεφτηκε κανεις οτι ο Μηχανικος δεν κουβαλαει ενα universal-translator που να περιεχει ΚΑΙ την αγγλικη ?
Σκεφτηκε κανεις οτι ο Μηχανικος ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΛΕΜΟΥΡΙΟΥΣ ?

Θα νιωθατε ποτε την αναγκη να μαθετε "λεμουριακα" και να μιλησετε σε αυτα ????

Ε λοιπον, αντε απο κει .... συγχιστηκα παλι !!!!!
Νομιζω οτι η σχεση του μηχανικου με τους ανθρωπους δεν ειναι απαραιτητα σχεση αφεντη δουλου.Πιθανον ειναι να υπαρχουν δυο καστες μηχανικων .Οι υπερ της συνεχειας της ζωης (ετσι ισως δικαιολογειται και η θυσια στην πρωτη σκηνη αλλα και η εξαπλωση τους στη γη ) και οι απεναντι τους οπως αυτος που βρηκαν , Για αυτο ισως δεν το σκεφτηκε και πολυ και αρχισε να σκοτωνει τους παντες .Ετσι ισως εξηγειται και η απομονωση των δυο πλανητων που ανακαλυφθηκαν στις δυο ταινιες διοτι το εκαναν κρυφα απο τους αλλους.

Απάντηση: Re: Προμηθέας — Prometheus

Απο μενα ... ποτε δεν ηταν μπερδεμενο το κουβαρι !!!
Ισως, εγω ... να το μπερδεψα λιγο.

Το Prometheus εχει την λιγοτερη σπλατερια (ξεκοιλιασματα) απο ΟΛΑ τα προηγουμενα Alien !!!!!
Μπορεις να με εμπιστευθεις σε αυτο. Ενας εθισμενος σε σπλατεριες fan ΔΕΝ θα παει να δει το Prometheus.

Xανεις που δεν παιζεις παιχνιδια σε τηλεοραση ... κοιτα εδω :
http://www.youtube.com/watch?v=TNK0_2cnpdY&feature=related

Πολύ φως και πολύ λογότυπο... μπιαααχ

έτσι είναι το σωστό:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Χρηστο

ΝΑΙ, μπορει να ισχυει το σεναριο που εγραψες.
(καποιος το γραψε, onpost ... δεν θυμαμαι ποιος)

Dalanic

Ενα απλο ραλλακι ειναι το δικο μου.
Το δικο σου ειναι ... παπαδες και μητροπολιτες !!! :BDGBGDB55:
Κατι πιο απλο, δεν παιζει ? (κατι που να σηκωνουμε τηλεφωνο, παραλληλα ... )

Είχα πολύ καιρό να δω τόσο καλή ταινία Sci-fi , μπορεί να υπερβάλω και λίγο βέβαια λόγω ενθουσιασμού (είμαι και εγώ fan του είδους) αλλά ψήφισα "εξαιρετική".

Απάντηση: Re: Προμηθέας — Prometheus

Dalanic

Ενα απλο ραλλακι ειναι το δικο μου.
Το δικο σου ειναι ... παπαδες και μητροπολιτες !!! :BDGBGDB55:
Κατι πιο απλο, δεν παιζει ? (κατι που να σηκωνουμε τηλεφωνο, παραλληλα ... )

Για ραλάκι ξεμπούκωνα με GT... για στορυ προτιμούσα κάτι αποκλειστικής απασχόλησης και τριβής (όχι μόνο του αντίχειρα βέβαια... :joyman:)

παιγνίδια ξανα... όταν θα πάει ο μικρός μου φαντάρος... :p

Φιλε μου,
τρεχα να το δεις γιατι δεν συγκρινεται η αισθηση της κινηματογραφικης αιθουσας
με την καλυτερη 60αρα τηλεοραση ....

Μην το χασεις ... αντε !

Τελικα τους Μηχανικους, τι τους σκοτωσε? Αυτος με το κομμενο κεφαλι, φαινεται οτι του το εκοψε η πορτα καθως εκλεινε (?). Ολους τους αλλους ομως? Λενε οι 2 επιστημονες που εμειναν πισω, οτι φαινεται σαν κατι να βγηκε απο μεσα τους. Δεν υπαρχει ομως καποιο δειγμα "Alien" τριγυρω.

Πολλα τα αναπαντητα ερωτηματα ....
Αναπαντητα ΟΧΙ μονο σε σενα αλλα και ... σε μας.

(και ΕΚΕΙ ... ειναι που ο Riddley ειναι κορυφη ... ακομα και σημερα !)

Και πως επιβιωσαν (τα alien) για 2000 χρονια ?
Εαν υπηρχε (λεμε τωρα) καποια βασιλισσα
με ΤΙ ξενιστες γεννοβολουσε τα αυγα
για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα ?

Last edited:

Και αν καταλαβα καλα, Alien δεν υπηρχαν. Το πρωτο γεννηθηκε στο τελος του εργου.

Λεω στην περιπτωση που υπηρχε καποιο δειγμα alien (οπως γραφεις)
και η βλεννωδη ουσια προερχονταν απο αυτα (οπως εγραψε ο Psytransas).

Εγω ... ειδα μονο "κατι" σε βασιλισσα (στο τελος του εργου)
και κατι σκουληκια σε ρολο facehugger .... Αlien ειδα ΜΟΝΟ
σε αυτο το κατι που βγηκε μεσα απο τα σωθικα του Engineer !
Που δεν ηταν και original ....

Σιγα μην βγαλουμε ακρη με τον σεναριογραφο του Lost:twoguns:

Την ειδα την βλεννωδη ουσια που βρισκει το ανδροιδες. Απο την στιγμη ομως που δεν υπηρχαν Alien τοτε, απο που βγηκε αυτη η ουσια?

Απο την αλλη ομως, βλεπουμε σε τοιχογραφια μια βασιλισσα. Ποιος την εφτιαξε και πως ηξερε τι ειναι η βασιλισσα Alien? Ασε μεγαλο μπαχαλο. Μπαζει απο παντου.