Prometheus

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    212
Re: Προμηθέας — Prometheus

Την είδα προχθές, ούτε κρύο ούτε ζέστη, ψήφισα απλά καλή. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ιδέα ότι ήταν προ Αλλιεν εποχή κι ήταν ευχάριστη έκπληξη θα μπορούσα να πω, όμως περίμενα κάτι παραπάνω, τέλος πάντων μας κράτησε σε εκγρήγορση ώστε να μη κοιμηθούμε αλλά μέχρι εκεί.

Το θεματακι τεινει να παρει διαστασεις "ιδεολογικης" αντιπαραθεσης .... :laugh:

Διαβαζουμε ΠΡΙΝ παμε σε μια προβολη ... Η ... doritos με μουσταρδα και οτι προκυψει ?

(Dalanik ... σ'ευχαριστω για την φωτο)

Eγώ την είδα μια στο σινεμά, μια στον προβολέα και θα παραγγείλω και το special bluray που
συζητάτε για να την ξαναδώ το συντομότερο (δύο φορές, μια δυνατά και μια με night mode).

Dalanik θα σε περιμένω στο night club tropicana, παρε και
το μαχαίρι σου μαζι...:flipout:

Τς τς τς τς ... υπερβολες και κακεντρεχιες ... Βαγγο, τι λογακια ειναι αυτα ?
Ο Dalanic δεν κουβαλαει νυχοκοπτες ... μονο φτυαρια (σε μεγεθος τσεπης).
Eνιοτε και ... μετροποντικες (... για βαριες περιπτωσεις, ονοματα δεν λεμε ! )

Προς το παρον, εχει παρκαρισμενο τον μετροποντικα εκτος του thread ..... :laugh:
(και βλεπω ... πολυ κοκκινοχωμα στον υπνο μου .... λες, λες ? ....)

Eεεε δε θελω να ακουστώ ρηχός μαυροπούλι αλλα ένα ηχοσύστημα
με κέντρο ελέγχου αυτό των μηχανικών με τα ολογράμματα θα με σηκωνε
μια χαρα (τρολινγκ)

Δεν ξέρω τι της βρήκατε, αλλα για μένα η ταινία δεν έχει τίποτα! Μια μετριότητα σε όλα κ κακή σε κάποια σημεία, αν εξαιρέσεις ότι είχε ένα πολυ καλό σενάριο που νομίζω όμως υλοποιήθηκε με τον χειρότερο τροπο. Κρίμα... :(

Δεν ξέρω τι της βρήκατε, αλλα για μένα η ταινία δεν έχει τίποτα! Μια μετριότητα σε όλα κ κακή σε κάποια σημεία, αν εξαιρέσεις ότι είχε ένα πολυ καλό σενάριο που νομίζω όμως υλοποιήθηκε με τον χειρότερο τροπο. Κρίμα... :(

+1

Απάντηση: Προμηθέας — Prometheus

στις κακές και βαρετές ταινίες συνήθως κοιμάμαι. Αυτό δεν έγινε... Με κράτησε σε εγρήγορση, όμως μέχρι το τέλος δεν πήρα αυτό που ήθελα.

το καλύτερο part: έναρξη μέχρι την άφιξη τους και την πρώτη εξερεύνηση.

μετα? άστα...έπρεπε να κοιμηθώ! :laugh:

της δίνω απλά "καλή"

Last edited:

Αν και δεν την περίμενα με αγωνία, τελικώς με εξέπληξε και μου άρεσε ιδιαίτερα.

Η φωτογραφία της ήταν εκπληκτική και παρόλο την ελάχιστη δράση, αυτή η μυστηριώδης ατμόσφαιρα με κράτησε σε όλη την διάρκεια αλλά και με έβαλε σήμερα να διαβάζω όλα τα spoiler του τρέχοντος thread για περαιτέρω πληροφορίες/λεπτομέρειες. :D

Μακάρι να βγεί και sequel του prequel με περισσότερες αποκαλύψεις.

H ταινια τα σπαει!απ οτι διαβαζα εδω μεσα την περιμενα μετρια , αλλα καμια σχεση την κατα ευχαριστηθηκα .Τα συστηματα μας για κατι τετοιες ταινιες γινανε.Ατμοσφαιρα πολυ κοντα στο πρωτο alien ηχος εικονα πολυ κοντα σε ταινια αναφορας πλησιαζε το avengers .Λιγο με χαλασε το οτι πατησε ακριβως πανω στην πρωτη ταινια , δεν εδωσε κατι το ξεχωριστο κατι το διαφορετικο.
Και κατι τελευταιο μην ακουτε τον sfortis γνωστος καταστροφολογος οσον αφορα την κριτικη του σε ταινιες.(την ειδαμε παρεα)

H ταινια τα σπαει!απ οτι διαβαζα εδω μεσα την περιμενα μετρια , αλλα καμια σχεση την κατα ευχαριστηθηκα .Τα συστηματα μας για κατι τετοιες ταινιες γινανε.Ατμοσφαιρα πολυ κοντα στο πρωτο alien ηχος εικονα πολυ κοντα σε ταινια αναφορας πλησιαζε το avengers .Λιγο με χαλασε το οτι πατησε ακριβως πανω στην πρωτη ταινια , δεν εδωσε κατι το ξεχωριστο κατι το διαφορετικο.
Και κατι τελευταιο μην ακουτε τον sfortis γνωστος καταστροφολογος οσον αφορα την κριτικη του σε ταινιες.(την ειδαμε παρεα)

εσύ παλικάρι μου αντί για ταινία έβλεπες το bitrate οπότε λογικό είναι να σου άρεσε, καλό ηταν! :laugh:

ps. η δημόσια προσβολή κριτικής αδμινιστράτορα τιμωρείται με 3ημερο μπάνιο, αλλά θα στο ρίξω αύριο γιατι τώρα είμαι στην δουλειά και δεν προλαβαίνω!

:laugh: :laugh: :laugh:
θα του την ριξεις γιατι,
1) υπερεβη την κοσμιοτητα εναντι ενος αδμινιστρατορα ???
2) απεκαλυψε την AΠΟ ΚΟΙΝΟΥ παρακολουθηση της ταινιας ???

(Κομαντατε Τσε ... πες μου ΠΩΣ ακριβως ζυγιζεις εαν μια κινηματογραφικη προβολη θα εχει καλο framerate στο home cinema... )

Administration my ass!Αλλα τι περιμενεις απο ανθρωπο που δεν βλεπει διαφορα αναμεσα σε ματροσκα 4,5 GB και remux matroska 30 GB!!!!!!!:speechless-smiley-0:stupid:
Aμα με κανεις μπανιο ξεχνα το εικοσαρικακι!:flipout:

το μεγαλύτερο της ατού, ο Φασμπέντερ.

κατά τα άλλα, τι μισάδι ήταν αυτό? απλά "καλή"...

Είχε ένταση αλλά όχι το κάτι τρομερό. Εγώ την θεωρώ μέτρια

Δεν την εχω δει ακομη, αλλα βρε παιδια αν τη θεωρειτε μετρια επειδη δεν ειχε "ενταση" τοτε να την καταταξουμε στις κοινωνικες επ.φαντασιας μπας και βελτιωθει λιγο η κριτικη. :flipout: