Prometheus

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    212
Re: Προμηθέας — Prometheus

Μου άρεσε.... σε κάποιες στιγμές μου θύμιζε το Avatar. Φαντασία σε όλο της το μεγαλείο.... Η εικόνα στο BD ήταν εξαιρετική ο ήχος όμως μπορούσε να ήταν καλύτερος.

Πολυ ατμοσφαιρα και πολυ ψηφιακο εφε για το τιποτα. Παγωμενη ταινια.
Καπου προς το τελος ζωντανευει αλλα ειναι αργα πια.

Καλή ήταν, μου άρεσε απλά περίμενα περισσότερα.

Η ταινία είχε ωραία φωτογραφία με καλογυρισμένα πλάνα και καλα ειδικά εφέ. Όντως, όπως είπε και αρκετά προηγούμενα ο SR71B ορισμένες σκηνές θα γίνουν cult.
Το σενάριο όμως είχε πολλά (πολλά) κενά, η κεντρική ιδέα που οδήγησε την αποστολή στο ταξίδι είναι χιλιωειπωμένη και η ηθοποιία ήταν σε πολλά σημεία επιεικώς μετριότατη, παρόλο που έπαιζαν καλοί ηθοποιοί, των οποίων όμως ο ρόλος ήταν σχεδόν κομπάρσου.
Την είδα ευχάριστα και την θεωρώ καλή ταινία, απλά πολύς κόσμος (όπως και εγώ) είχε εντυπωσιαστεί απ' το φοβερό τρέϊλερ και περίμενε το κάτι παραπάνω.
Το δε τέλος ήταν σαν να βιαζόταν ο Scott να τελειώσει την ταινία. Και εκεί θα μπορούσε να γίνει λίγο καλύτερο.

εγώ πάλι βρίσκω την rapace χάλια
ανέκφραστη , κρύα ,
μπορεί στα σουηδικά να το σήκωνε ο ρόλος της
εδώ δεν ...

ο κλώνος του tom hardy αδιάφορος
ο ελμπα μου θύμισε τον sgt apone από το alien 2
ο fassbender ήταν καλός αν και πολύ φοβάμαι πως λόγω του ρόλου του
οι σκηνοθετικές οδηγίες του σκοτ μπορεί να
ήταν και πείραμα για τα προσεχώς γυρίσματα το blade runner 2
(πάει και αυτή ...)

Πάλι καλά που βλέπω και μερικούς να αναφέρονται στη μετριότητα της ταινίας. Διότι όταν στην αρχή του τοπικού είχα εκφράσει την απογοήτευσή μου και έβλεπα αρκετούς να την εκθειάζουν, αναρωτιόμουν αν είχα δει κάποια κινέζικη απομίμηση...

Μέτρια ταινία, σαφώς κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών που υπήρχαν, ως δήθεν prequel του alien.

Βλέποντάς τη ως ξεχωριστή-αυτόνομη ταινία, ενδεχομένως να ψήφιζα απλώς καλή. Αλλά ο σκηνοθέτης και το καστ, προϊδέαζαν για κάτι καλύτερο.

Απάντηση: Re: Προμηθέας — Prometheus

Μέτρια ταινία, σαφώς κατώτερη των περιστάσεων και των προσδοκιών που υπήρχαν, ως δήθεν prequel του alien.

Βλέποντάς τη ως ξεχωριστή-αυτόνομη ταινία, ενδεχομένως να ψήφιζα απλώς καλή. Αλλά ο σκηνοθέτης και το καστ, προϊδέαζαν για κάτι καλύτερο.

+1 Όλοι πιστεύω αυτό περιμέναμε...
Γι' αυτό και η ταινία έμεινε στο Μέτρια προς το Καλή...

Απάντηση: Re: Προμηθέας — Prometheus

Πράγμα που έχεις επαναλάβει 4-5 φορές στις τελευταίες 4 σελίδες του θέματος...

Το ανέφερα τόσο για το κάστ της ταινίας όσο και για το μπάτζετ της (το οποίο υπολογίζεται στα 130,000,000 $)...
Όταν βλέπεις ένα τέτοιο trailer (πολύ ωραίο κατά τη γνώμη μου), περιμένεις να δείς κάτι το οποίο να αντιπροσωπεύει αυτό το δείγμα γιατί περί δείγματος μπορεί να αποκαλέσει κάποιος το trailer της κάθε ταινίας. Επίσης όταν πληρώνεις για να δείς μια ταινία η οποία σε απογοητεύει στο τέλος νομίζω ότι όλοι σκέφτονται τα χρήματα τα οποία έδωσαν για να δούν την εκάστοτε ταινία... Απο την μία το μετανιώνεις αλλά απο την άλλη σκέφτεσαι το τί μπορεί να σου έμαθε η ταινία που μόλις είδες. Επίσης σου μαθαίνει να είσαι πιο προσεκτικός όσον αφορά τις ταινίες που προβάλλονται στον κινηματογράφο ουτως ώστε να μην την "ξαναπατήσεις"...
Βέβαια υπάρχει και το άλλο που μπορείς να περιμένεις να βγεί σε DVD (δεν αναφέρομαι στην πειρατεία) και να την δείς σπίτι σου και να είσαι και πιό χαλαρός αλλά φυσικά και θα σου βγεί και πιό οικονομικά! Απλά όταν περιμένεις κάτι άλλο και στο τέλος παρουσιάζεται κάτι σχεδόν αντίθετο απ' ότι περίμενες τότε λογικό είναι να αντιδράσεις... Εγω για να είμαι ειλικρινής ψιλονευρίασα τόσο με τον εαυτό μου όσο και με την ταινία γιατί όπως κατάλαβες δεν ήταν αυτό που περίμενα και γι' αυτό το τονίζω... Με συγχωρείς αν έγινα κουραστικός, δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου, νομίζω τώρα κατάλαβες τί ήθελα να τονίσω...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Προμηθέας — Prometheus

Επίσης σου μαθαίνει να είσαι πιο προσεκτικός όσον αφορά τις ταινίες που προβάλλονται στον κινηματογράφο ουτως ώστε να μην την "ξαναπατήσεις".

Αυτό δεν γίνεται. Όταν κάθεσαι να δεις μια ταινία, ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί. Το trailer μπορεί να σε μπερδέψει εύκολα γιατί συνήθως βάζουν αποσπάσματα από τις καλύτερες σκηνές. Εξάλλου πρέπει να υπάρχουν και οι μέτριες ταινίες, για να εκτιμούμε τις καλές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προμηθέας — Prometheus

Αυτό δεν γίνεται. Όταν κάθεσαι να δεις μια ταινία, ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί. Το trailer μπορεί να σε μπερδέψει εύκολα γιατί συνήθως βάζουν αποσπάσματα από τις καλύτερες σκηνές. Εξάλλου πρέπει να υπάρχουν και οι μέτριες ταινίες, για να εκτιμούμε τις καλές.

Μπορεί όμως να είσαι λίγο πιό επιφυλακτικός ή προιδεασμένος...
Να στο πώ και αλλιώς θα έχεις μία Α εμπειρία παραπάνω. Χωρίς βέβαια να θέλω να πώ ότι όλες οι ταινίες είναι ίδιες...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Προμηθέας — Prometheus

Ειδαμε στον προβολεα την κανονικη ταινια
Κατα την αποψη μου ειναι καλη αρκετα πανω απο τον μεσο ορο του ειδους της αρεσε και στην γυναικα μου και θα την δουμε με την πρωτη ευκαιρια και σε 3Δ

Ψήφισα μέτρια, γιατί την περίμενα πιο δυνατή σε δράση και αγωνία.
Το 3d αρκετά καλό όπως και ο ήχος.