Re: Προμηθέας — Prometheus
:Banane0:
τι ? δεν το έσωσες ?
(τωρα ... τι του λες ... :icon15![]()
:Banane0:
τι ? δεν το έσωσες ?
(τωρα ... τι του λες ... :icon15![]()
Ο Δαρβινος ΙΣΧΥΕΙ ως ερμηνεια της εξελιξης των ειδων πανω στην Γη .... ΔΕΝ τον απερριψα πουθενα.
Ομως, ο Δαρβινος (ο κακομοιρος) ΔΕΝ επιχειρησε την εξηγηση της ΑΠΑΡΧΗΣ της ζωης, πριν απο 3.8 δις
χρονια πανω στην Γη. ΕΑΝ το κανε και αυτο, τοτε ... απεραντος σεβασμος και σιωπη απο μενα.
Αλλα ΔΕΝ προλαβε να το κανει. Το αφησε για εμας.
Eτσι ακριβως.
Με το κενο λοιπον αυτο θα παιζουν ή θα ασχολουνται διαφοροι επιστημονες και μη.
Πετυγχημενο το flaw-spotting .... αλλα τοτε .... μονο 2 ταινιες θα εφταναν στο πανι : 2001 και Contact.
Η πλειοψηφια των scifi movies, δεν γινεται απο φοιτητες του Φυσικομαθηματικου (οπως τον ακουω στο βιντεο)
που σκαναραν 100+ φορες το εργακι, στην ησυχια του σπιτιου τους, και βρηκαν πενηντα flaws (που οντως υφισ-
τανται) αλλα σκηνοθετες και παραγωγοι που πρεπει να προλαβουν καποιες προθεσμιες με το λιγοτερο δυνατο
κοστος και τον ισχυροτερο δυνατο εντυπωσιασμο. Ειναι αυτονοητο οτι ο παραγωγος δεν εχει ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ
production timetable .... ωστε να μην περασει η παραμικρη ανακολουθια στο τελικο αποτελεσμα.
Μερικες φορες εχω την εξης απορια : εαν ΕΓΩ αναγκαζομουν να γυρισω ενα scifi movie σε δυο χρονια,
ΠΟΣΑ ΛΑΘΗ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΕΦΕΥΓΑΝ ? Και δεν μιλαω μονο για τον Προμηθεα ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.