PROMOTION SONY 40LCD+PS3

Γεια σε όλους -bye-

Πριν 2 ημέρες αγόρασε ο κολλητος μου το συγκεκριμενο πακετο ( η γυναίκα του δουλευει στο πλαίσιο, ετσι ειχε μια εκπτωση 10%, δηλαδη του βγηκε γύρω στα 1790).

Χθες τον επισκεφτηκα για να δω και απο κοντα αυτη την τηλεόραση και πρεπει να πω οτι δεν ειναι καθολου ασχημη. Πολύ καλή αποδοση χρωματων και σε συνδεση με το PS3 μεσω HDMI πετουσε. Περασα καποιες ρυθμισεις εικονας που εχω παρει απο φίλους του φόρουμ και το φιλαρακι μου εμεινε με το στομα ανοιχτο (αν σκεφτεις οτι πριν ειχε μια bluesky 42" με λαμπα:slapface:).

Κατα τη γνώμη μου, αφου ειχε και επιπλεον εκπτωση εκανε μια καλη αγορα..

Τι να πώ δεν νομίζω ότι είναι και ότι καλύτερο σίγουρα.Είναι μια 40W2000 με άλλη εμφάνιση.Το πακέτο σαν πακέτο πάντως είναι καλό καθ ότι περιλαμβάνει και καλώδιο και 2 ταινίες επιπλέον των 2 παιχνιδιών

Πως αλλάζουν οι καιροί!
Ένα χρόνο πριν ήμασταν όλοι :worshippy: με την W2000 και τώρα λέμε δεν είναι ότι το καλύτερο.

Πως αλλάζουν οι καιροί!
Ένα χρόνο πριν ήμασταν όλοι :worshippy: με την W2000 και τώρα λέμε δεν είναι ότι το καλύτερο.

ετσι ειναι..συναδελφος αγορασε τον Απριλη την sony 40x2000 στα 2600 απο Κοτσοβολο με χιλια παρακαλια και αφου σχεδον λαδωσε τον πωλητη για να του κοψει κατι ακομη..
αρχες του Νοεμβρη την εδωσε στην μιση τιμη και σχεδον με τα ιδια χρηματα (2750) παρηγγειλε την 46 αρα χ3500 οχι για τα 100 hz,οχι για το νεο πανελ αλλα για τα 24p(ολα τα περιοδικα μιλουσαν γι'αυτο και ηθελε να το "ζησει" οπως ελεγε)
εμενα παντως με στεναχωρει αυτη η κατασταση και φοβαμαι μηπως στην θεση του βρεθω και γω

ετσι ειναι..συναδελφος αγορασε τον Απριλη την sony 40x2000 στα 2600 απο Κοτσοβολο με χιλια παρακαλια και αφου σχεδον λαδωσε τον πωλητη για να του κοψει κατι ακομη..
αρχες του Νοεμβρη την εδωσε στην μιση τιμη και σχεδον με τα ιδια χρηματα (2750) παρηγγειλε την 46 αρα χ3500 οχι για τα 100 hz,οχι για το νεο πανελ αλλα για τα 24p(ολα τα περιοδικα μιλουσαν γι'αυτο και ηθελε να το "ζησει" οπως ελεγε)
εμενα παντως με στεναχωρει αυτη η κατασταση και φοβαμαι μηπως στην θεση του βρεθω και γω
Εγώ πάντως σίγουρα δεν θα βρεθώ. Πόσο να πάω από 46άρα στα 2 μέτρα; Θα τυφλωθώ:flipout:. Η 46Χ3500 θα "ξεψυχύσει" στα χέρια μου και μετά θα ξανακοιτάξω για τηλεόραση :silly:

Απάντηση: Re: PROMOTION SONY 40LCD+PS3

το ειδατε το "περνετε'' στην διαφημιση?:flipout:

Παρεμπιπτόντως αγαπητέ φίλε, (μιας και χρησιμοποιείς ατονικό) το "παίρνω" και το "περνώ" είναι από τις λίγες λέξεις της γλώσσας μας που και στο ατονικό πρέπει να τονίζονται. Ο λόγος είναι προφανής, λάθη γίνονται συνεχώς στα δύο αυτά ρήματα.

δεν χρησιμοποιω ατονικο απο πεποιθηση
απλα βαριεμαι να τονιζω
λαθη γινονται συνεχεια σε αυτο το ρημα αλλα καλο ειναι τα μην παιρνουμε σαν δεδομενο (ελα μωρε αφου γινονται συνεχεια λαθη δε γα@@@ται)
και μην ξεχνας:δεν ειναι κατι που γραφει εδω μεσα καποιο μελος (οποτε ΠΟΤΕ δεν τον διορθωνα),αλλα ειναι κατι που γραφει επισημη διαφημιση...επαναλαμβανω:επισημη διαφημιση για την οποια καποιοι πληρωθηκαν(επαγγελματιες) και απευθυνεται σε τεραστιο αριθμο ανθρωπων(ηλικιωμενων-ανηλικων,μορφωμενων-αμορφωτων)

Εγώ πάντως σίγουρα δεν θα βρεθώ. Πόσο να πάω από 46άρα στα 2 μέτρα; Θα τυφλωθώ:flipout:. Η 46Χ3500 θα "ξεψυχύσει" στα χέρια μου και μετά θα ξανακοιτάξω για τηλεόραση :silly:

Αυτα μας τα παν κι "αλλοι " κατσε να βγεις απο το θελει η πτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει ( με το καινουργιο σου μασινι ) και μετα τα ξαναλεμε τετοια εποχη τχρον .

Ετσι ειναι ετσι ηταν κι ετσι θαναι , οσο σκαλιζεις τα πομολα ανοιγουν πορτες.
Οσο για σενα μπορεις να γινεις ...........Ζωνιανοδικηγορος και να μην εχεις τετοιους ενδοιασμους

2004607195926297928_rs.jpg

Πολλά δώρα ρε παιδιά!!Αλλα σαν TV τι λέει?

έρνετε";;;; :speechless-smiley-0

Τελικά προτίμησα(δελεάστηκα) απ την συγκεκριμένη προσφορά για την 46άρα,σε σχέση με την Samsung M86 που γλυκοκοίταζα!
Μου ήρθε εχθές,και αφού καθάρισα τις καλωδιώσεις και τις "αρκούδες" απ τα μηχανήματα μου,και έστησα το τερατάκι,κάθησα να δω τι καταφέρνει σε SD χωρίς αλλαγές!
Σε απόσταση +/-3m δεν ήταν ιδιαίτερα ενοχλητική...
Αυτές τις μέρες θα δοκιμάσω διάφορα δισκάκια με το Pioneer DV-565 μου,και σιγά σιγά θα αρχίσω να παίζω με τις ρυθμίσεις.
Άν και σε άλλο τόπικ,έχετε να μου προτείνετε κάτι δοκιμασμένο σε αντίστοιχα πάνελ της Sony,μπας και γλυτώσουμε το ψάξιμο...?

Παιδια ενδιαφερομαι και εγω για αυτο το σετ,οποιος το εχει παρει ας γραψει εντυπωσεις θα βοηθουσε αφανταστα.

Παιδια σημερα πηρε αυτο το πακέτο ένας φίλος μου. Υπάρχουν τιποτα ρυθμίσεις να του δώσω;

Τό αργότερο μέχρι τά Χριστούγεννα θα έχω αγοράσει LCD τηλεόραση και PS3.
Δέν ξέρω αν είναι καλύτερα όμως να πάρω αυτό τό σετ ή ξεχωριστα TV και PS3.Από μεμονομένες τηλεοράσεις σκεφτόμουνα τις εξής:Samsung LE40R86B ,SonyW2000, Sony40S3000, καί Samsung LE40Μ86B(λιγότερες πιθανότητες γιατί μάλλον ξεπερνάω τά οικονομικά μου δεδομένα).Γενικα όμως σαν σχέση τιμής απόδοσης πιστεύετε ότι συμφερει τό σέτ καλύτερα ή ξεχωριστά TV και PS3?

Δέν ξέρω αν είναι καλύτερα όμως να πάρω αυτό τό σετ ή ξεχωριστα TV και PS3.Από μεμονομένες τηλεοράσεις σκεφτόμουνα τις εξής:Samsung LE40R86B ,SonyW2000, Sony40S3000, καί Samsung LE40Μ86B(λιγότερες πιθανότητες γιατί μάλλον ξεπερνάω τά οικονομικά μου δεδομένα).Γενικα όμως σαν σχέση τιμής απόδοσης πιστεύετε ότι συμφερει τό σέτ καλύτερα ή ξεχωριστά TV και PS3?

Θαφως και θυμφερει χωριθτα ..........δε θυμφερει ομωθ μεχρι τα χριθτουγεννα αλλα μετα.

Η τιμη στο που σου 3 δεν αλλαζει ετσι κι αλλοιως και τα πακετα δεν εχουν και τιποτα ιδιαιτερα μοντελα .
Στην ουσια δεν αλλαζει τιποτα , να προσθεσω οτι το Πασχα η SonyW2000 μαζι με το που σου 3 πακετο στον κωτσοβολο εκανε πανω απο 3 χιλιαρικακια και τωρα και τα 2 μαζι αγορασμενα χωριστα δεν φτανουν ουτε τα 2000 .

Καλύτερα να πάς για ξεχωριστά κομμάτια και αν μπορείς πάρε καλύτερη τηλεόραση... π.χ Samsung LE40M86 η Sony W3000..

Πηγή αλλάζουμε ευκολότερα, τηλεόραση μάλλον όχι (ειδικά εαν ειναι 40+ ιντσες)

Καλύτερα να πάς για ξεχωριστά κομμάτια και αν μπορείς πάρε καλύτερη τηλεόραση... π.χ Samsung LE40M86 η Sony W3000..

Πηγή αλλάζουμε ευκολότερα, τηλεόραση μάλλον όχι (ειδικά εαν ειναι 40+ ιντσες)

Πολυ Θωθτα τα λεθ.
Μια W3000 (με κλιμα μεσογειακο ομως ) ειναι οτι πρεπει για μια καλη αρχη .

Πολυ Θωθτα τα λεθ.
Μια W3000 (με κλιμα μεσογειακο ομως ) ειναι οτι πρεπει για μια καλη αρχη .

Nαι ρε γαμώτο αυτή η αστάθεια του καιρού στις Sony είναι ένα θέμα...
Τουλάχιστον θα πουλάνε καλα σε χώρες με πολύ συννεφιά :flipout:

Τα 100hz πιστεύετε ότι είναι απαραίτητα για τή χρήση τού PS3 (αλλά καί γιά παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων)?.Γιά παράδειγμα η LEM86B από ότι βλεπω χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης,δέν έχει όμως 100ΗΖ.

Τα 100hz πιστεύετε ότι είναι απαραίτητα για τή χρήση τού PS3 (αλλά καί γιά παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων)?.Γιά παράδειγμα η LEM86B από ότι βλεπω χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης,δέν έχει όμως 100ΗΖ.

Στο gaming είναι άχρηστα, στο ποδόσφαιρο βοηθάνε και όσο καλύτερη η υλοποίηση τόσο λιγότερες οι αρνητικές παρενέργειες στο τελικό αποτέλεσμα. Άχρηστα είναι και σε HD υλικό 1080p/24. Καλό είναι να υπάρχει η επιλογή απενεργοποίησης.