Προοοοβλήηηηματααααα....

Γιατί το power DVD πηδάει σε επόμενο chapter;:violent-smiley-030:
Αυτό γίνεται και σε dvd και σε blu-ray.
Έχω αντιγράψει στο σκληρό το “the pursuit of happyness” και πριν τελειώσει το πρώτο ch πάει στο δεύτερο.:guitarist:
Γενικά έχω απηυδήσει.:AFADF0:
Πριν μία βδομάδα έστησα το νέο μου htpc.
Core duo 6850 σε asus p5k deluxe με sapphire 2600pro. Έβαλα και blu-ray rom.
Κάρτα ήχου δεν έβαλα γιατί δεν έχω στον ενισχυτή 5.1 εισόδους και έτσι έχω spdif.
Πίστευα ότι δεν θα είχα προβλήματα, αλλά…
Καμιά από τις ρυθμίσεις δεν μου κάθεται, ούτε κάν για το zoom player.

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ:ears:

Καταρχήν τσέκαρε μήπως παίζει τίποτα με τον πόντικα ή το software του και πατιέται κανα κόμβιον και πάει στο next.

Γενικά δεν νομίζω ότι μπορεί να σου δώσει κανείς απάντηση στο ερώτημα (aka οι απαντήσεις είναι άπειρες και ανάλογες των ερωτήσεων που πρέπει να σου γίνουν για να καταλάβει κάποιος τι και πως έχεις στήσει το pc).

Σε αντίθετη περίπτωση προβλέπω ατέλειωτες ερωταπαντήσεις άνευ νοήματος.

Γενικά πάντως ξες ότι τα HTPC δεν είναι και η ευκολότερη φάση.

Καλό είναι να στο στήσει κάποιος που να ξέρει καλά από την αρχή μέχρι το τέλος και μετά να πάρεις ένα image για να το επαναφέρεις αφού του βάλεις χέρι και κάτι δεν πάει καλά (βλ. κο. Κολέζα :p).

ΥΓ Παναγιώτη σε εκλιπαρώ, κάνε κάτι με τους τίτλους των thread σου, σε μισώ :p

Re: Απάντηση: Προοοοβλήηηηματααααα....

Α ο τίτλος είναι μια χαρά.
Όταν δεν βλέπω ούτε dvd ούτε blu-ray ούτε hd-dvd, τι τίτλο θές να βάλω Σύριε; Εγώ και το γαμ...νο;

ΟΤ

Βρε Παναγιώτη, ο τίτλος ενός θέματος πρέπει να περιγράφει το θέμα.

Το forum δεν είναι chat room / shout out box.

Θέματα με τίτλο βοοοοοοοοηθειαααααααααα κλπ (κατά το ʽPopeye Helpʼ – Olivia tm :p) συνήθως αποθαρρύνουν τον άλλον να ασχοληθεί

Το νόημα είναι να μπορεί κάποιος να καταλάβει από τον τίτλο τι περίπου παίζει για να δει αν αξίζει / μπορεί να ασχοληθεί και επίσης στο μέλλον κάποιος να μπορεί να αναζητήσει την πληροφορία και να βοηθηθεί.

Ο τίτλος θα μπορούσε / έπρεπε να είναι πχ ʽΠρόβλημα με PowerDVD Ultra – Αυτόματη αλλαγή chapterʼ

Προσπαθήστε λίγο, είναι για το καλό όλων μας.

Last edited:
Char room δεν ειναι, αλλα δεν ειναι και wikipedia.

Και στη τελικη ειναι κουραστικο να σε διαβαζουμε καθε λιγο και λιγακι με υποδεξεις. Χαλαρωσε λιγακι.

Φορουμ ειμαστε και κανουμε και παρεουλα, δεν τρεχει μια.

Ο ανθρωπος ταχει παρει και τογραψε ετσι. Σιγα τα ωα και σιγα τις επιστημονικες απαντησεις που πηρε .......( no offence everyone )

Τα σοβαρα θεματα πιστευω και τιτλοφορουνται και βρισκονται ευκολα.

Αυτο ηταν διαφορετικο το θεμα........

Αν προτιμάς ένα forum - μπάχαλο που ο καθένας θα ανοίγει ένα θέμα με ότι τίτλο του κατέβει στο κεφάλι (δεν αναφέρομαι στον Παναγιώτη) είναι δικαίωμα σου.

Αλλά επέτρεψε με να σου πω ότι ελπίζω ότι αυτό δεν το θέλουν οι περισσότεροι και στην τελική αυτό δεν είναι και το νόημα του forum.

Επίσης παρατήρηση δεν κάνω σε κανέναν. Αν εσύ το εκλαμβάνεις έτσι δεν φταίω εγώ.

Από την πρώτη στιγμή προσπάθησα να βοηθήσω (όσο γινόταν) και απλώς προσέθεσα μία συμβουλή και όχι παρατήρηση για το καλό όλων μας.

Το νόημα του forum δεν είναι μόνο η παρέα είναι και η ανταλλαγή πληροφοριών.

Και θέματα που διατυπώνονται με αυτόν τον τρόπο απλώς καθιστούν δύσκολη ως αδύνατη την εκπλήρωση αυτού του νοήματος (άραγε κάποιος που έχει πρόβλημα με Mouse και το PowerDVD στο μέλλον θα κοιτάξει σε θέμα με τίτλο ʽΠροοοοοοοοβληηηηηηηηηηηηημαʼ; ).

ʽΕπιστημονικέςʼ απαντήσεις δεν πήρε ακριβώς για τον λόγο που λέω: Αν το θέμα είχε διατυπωθεί πιο ολοκληρωμένα θα μπορούσε να είχε δοθεί μία καλύτερη απάντηση και επίσης να μπορούσε να την βρει και κάποιος άλλος στο μέλλον.

ʽΣοβαράʼ θέματα και μη επίσης δεν νομίζω ότι υπάρχουν. Τα μη ʽσοβαρά´ πρέπει να μπαίνουν στις off topic κατηγορίες.

Το θέμα του Παναγιώτη είναι μια χαρά ʽσοβαρόʼ και μπορεί να απασχολεί και άλλους τώρα ή στο μέλλον.

Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσεις και εσύ και να μην τα βλέπεις όλα αρνητικά καθώς δεν κάνω κριτική σε κανέναν. Απλώς να βοηθήσω (όλους) προσπαθώ.

οντως παιδια ετσι δεν μπορουμε να αντιιληφθουμε τι θεμα εχει απο κατω μια λεξη του στυλ .........ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

γιαυτο ειναι καλο να εχουμε απο αρχη το θεμα γραμενο στον τιτλο

Απάντηση: Re: Προοοοβλήηηηματααααα....

Αν προτιμάς ένα forum - μπάχαλο που ο καθένας θα ανοίγει ένα θέμα με ότι τίτλο του κατέβει στο κεφάλι (δεν αναφέρομαι στον Παναγιώτη) είναι δικαίωμα σου.

Αλλά επέτρεψε με να σου πω ότι ελπίζω ότι αυτό δεν το θέλουν οι περισσότεροι και στην τελική αυτό δεν είναι και το νόημα του forum.

Επίσης παρατήρηση δεν κάνω σε κανέναν. Αν εσύ το εκλαμβάνεις έτσι δεν φταίω εγώ.

Από την πρώτη στιγμή προσπάθησα να βοηθήσω (όσο γινόταν) και απλώς προσέθεσα μία συμβουλή και όχι παρατήρηση για το καλό όλων μας.

Το νόημα του forum δεν είναι μόνο η παρέα είναι και η ανταλλαγή πληροφοριών.

Και θέματα που διατυπώνονται με αυτόν τον τρόπο απλώς καθιστούν δύσκολη ως αδύνατη την εκπλήρωση αυτού του νοήματος (άραγε κάποιος που έχει πρόβλημα με Mouse και το PowerDVD στο μέλλον θα κοιτάξει σε θέμα με τίτλο ʽΠροοοοοοοοβληηηηηηηηηηηηημαʼ; ).

ʽΕπιστημονικέςʼ απαντήσεις δεν πήρε ακριβώς για τον λόγο που λέω: Αν το θέμα είχε διατυπωθεί πιο ολοκληρωμένα θα μπορούσε να είχε δοθεί μία καλύτερη απάντηση και επίσης να μπορούσε να την βρει και κάποιος άλλος στο μέλλον.

ʽΣοβαράʼ θέματα και μη επίσης δεν νομίζω ότι υπάρχουν. Τα μη ʽσοβαρά´ πρέπει να μπαίνουν στις off topic κατηγορίες.

Το θέμα του Παναγιώτη είναι μια χαρά ʽσοβαρόʼ και μπορεί να απασχολεί και άλλους τώρα ή στο μέλλον.

Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσεις και εσύ και να μην τα βλέπεις όλα αρνητικά καθώς δεν κάνω κριτική σε κανέναν. Απλώς να βοηθήσω (όλους) προσπαθώ.

Δεν εχω διαθεση, αστο .

Καλο καλοκαιρι ......

Γιατί το power DVD πηδάει σε επόμενο chapter;:violent-smiley-030:
Αυτό γίνεται και σε dvd και σε blu-ray.
Έχω αντιγράψει στο σκληρό το “the pursuit of happyness” και πριν τελειώσει το πρώτο ch πάει στο δεύτερο.:guitarist:
Γενικά έχω απηυδήσει.:AFADF0:
Πριν μία βδομάδα έστησα το νέο μου htpc.
Core duo 6850 σε asus p5k deluxe με sapphire 2600pro. Έβαλα και blu-ray rom.
Κάρτα ήχου δεν έβαλα γιατί δεν έχω στον ενισχυτή 5.1 εισόδους και έτσι έχω spdif.
Πίστευα ότι δεν θα είχα προβλήματα, αλλά…
Καμιά από τις ρυθμίσεις δεν μου κάθεται, ούτε κάν για το zoom player.

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ:ears:

Σιγουρα εχει να κανει με το ποντικι σου..
Για δοκιμασε να βαλεις ενα απλο ποντικακι να δεις.

Α, και δεν εχεις αγορασει το πιο χρησιμο αξεσουαρ HTPC :Το remote της Microsoft το οποιο χειριζεται αψογα το Powerdvd/Theatertek!Και κανει 30 ευρω...

ΥΓ: συμφωνω με τον Συριο για τον τιτλο του θεματος: Ας προσπαθησουμε να ειμαστε πιο σαφης. Εγω οπου βλεπω τετοιους τιτλους συνηθως μενω μακρια...