ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΑD

Status
Not open for further replies.
Αν μή τι άλλο ο "ρατσισμός" του μέσου Αθηναίου για τον Σαλονικιό περιορίζεται σε δυο τρία αστειάκια. Για την μπουγάτσα, το ΛΛΛΛ και τον ΜΠΑΟΚ...
Ο ρατσισμός του μέσου Θεσσαλονικιου για τους Αθηναίους είναι πολύ βαθύτερος. Και δεν περιορίζεται μόνο στα αστεία.

Ειδικά αυτό με τα βιντεάκια τώρα μου φαίνεται υποκριτικό. Όταν δλδ το βιντεο με τον Σαλονικιό στο Άμστερνταμ γίνεται το talk of the town σε όλη την πόλη, το ΜΠΑΟΚ σε πείραξε? Ειδικά για κάτι που ξεκίνησε απο τους ίδιους τους Παοκτζήδες και το γράφουν και σε συνθήματα και τοίχους σε κάθε ευκαιρία?
Υπερβολές.

άκου φίλε μου....
ο σαλλονικιός στον οποίο αναφερεσαι ανέβασε τα βιντεάκια του στο youtube απο μόνος του...οκ???
επειδή ειμαι απο την θεσσαλονίκη και εχω παει στην τούμπα οι παοκτσίδες θέλουν να το λενε...
δεν σημαινει ομως οτι το ΜΠΑΟΚ αρεσει σε ολους....
αναφερεσαι κ στο οτι εμεις οι θεσσαλονικείς προσβάλουμε περισσοτερο την Αθήνα...
οταν όμως οι αθηναιοι μας φωνάζουν τούρκους και βούλγαρους και υπάρχει η εμμεση προπαγάνδα απο τα media η σταση μας δικαιολογειται....

ΗΙ παιδια....ειδα που λετε ενα βιντεακι στο facebook μ μια δεσπινης η οποια κοροιδεψε τν παοκ και γενικα τν θεσσαλονικη.....προπαγανδα απο ενα καναλι π ειναι τοπικο της αθηνας και δν μεταδιδεται στην θεσσαλονικη....
εκανα μια βλακεια θα τν πω μ τν οποια νομιζει πως γελασε ο κοσμος....
κ μετα βγηκε κ ζητησε συγνωμη γ ολα αυτα π εκανε κ ειπε οτι δν ξερει απο αθλητικα σωματεια...
ΕΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ Μ ΤΝ ΠΑΟΚ Κ ΤΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ???
ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΤΝ ΠΑΟΚ <ΜΠΑΟΚ> ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΥ????
ΕΛΑ ΕΔΩ ΣΕ ΕΜΑΣ Κ ΠΕΣΤΑ ΑΥΤΑ....
ΕΛΑ ΣΤΟ ΕURO H ΣΤΟ EUROPE 1 NA TA ΠΕΣ ΑΥΤΑ...
θελω τισ γνωμες σας........

Το "ΜΠΑΟΚ" το λένε και οι Αρειανοί περιπαικτικά. Δεν έχει σχέση με το αν είσαι Αθηναίος ή όχι. 5 μήνες που ήμουν στην Αθήνα όλοι οι συνάδελφοι μου Μπαόκι με έλεγαν. Όπως κι εγώ τους έλεγα "φιλαράκι" και μιλούσα γρήγορα και κοφτά. Μια χαρά περάσαμε και πήγαμε και στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ μαζί.

Για να καταλάβω:Εχει κάποιο νόημα μια συζήτηση όπου ελάχιστοι ανεγκέφαλοι δημιουργούν βλακώδεις διαχωρισμούς μεταξύ των κατοίκων τής ιδιας χώρας??
Το να συζητηθεί σοβαρά και ιστορικά απο πού προέρχονται τέτοιοι απαράδεκτοι διαχωρισμοί είναι άλλης τάξεως ζήτημα και για άλλη συζήτηση.
Δεν νομίζω πώς χρειάζεται να προσπαθούμε να αποδείξουμε οτιδήποτε γιά οποιονδήποτε κάτοικο αυτής τής Χώρας διαιωνίζοντας κακοχωνεμένα στερεότυπα,πού ευτυχώς εκφράζουν ελάχιστους.

Re: Απάντηση: ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΑD

Πολύ σημασία δίνεται στα της μπάλλας...Κι αυτό δεν είναι καθόλου καλό...

Το "άρτον και θεάματα" το ξέρετε;

Μακάρι όση φαιά ουσία κι ενέργεια καταναλώνετε για τα ποδοσφαιρικά,να την καταναλώνατε για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας κι αυτά που καθημερινά σας-μας απαξιώνουν σαν ανθρώπινες οντότητες κι έλληνες πολίτες.

+10^10^10

:fahne90:

Φίλε Παναγιώτη, αν το 15 προέρχεται από την ηλικία σου θα σου έλεγα πως είσαι τυχερός γιατί είσαι ακόμη μικρός και έχεις λίγο χρόνο για να αλλάξεις μυαλά.

Καταγράφω αυτό που έζησα 8 χρόνια στην Θεσσαλονίκη ιδίως τα πρώτα χρόνια. Ώς μέσο Θεσαλονικιό εννοοώ οτι ήταν κάτι που σε λιγότερο η μεγαλύτερο βαθμό είχαν διάφορα άτομα που γνώρισα. Η αλήθεια είναι (και δεν ήθελα να το πώ εξαρχής γιαυτό και το συγκάληψα με το μέσος) είναι οτι όσο πιό ενεργός Παοκτζής ήταν κάποιος τόσο πιό κόλλημα είχε με τους Αθηναίους. Απο τα αστειά που δεν ενοχλούν, μέχρι σαφής τραμπουκισμός.
Το οτι πέρασα τόσο καλά στην Θεσσαλονίκη που την θεωρώ ορισμένες φορές περισσότερο "δικιά" μου σε σχέση με την Αθήνα, δεν έχει καμία σχέση με όλους αυτούς.
Προσωπικά θεωρώ οτι όλη αυτή η κοντρα με την Αθήνα καλλιεργείται εντέχνως απο τους "άρχοντες" της πόλης, που αναζητούν ένα άλλοθι για την δικιά τους ανικανότητα. Όταν ο Δήμαρχος, ο Νομάρχης, ο Μητροπολίτης, ο Προεδρος της ΠΑΕ (όποιασδήποτε ΠΑΕ) μέχρι τον γενικό γραμματέα του καφενείου της γειτονιάς, κατηγορεί την δική του έλειψη έργου/αποτελεσματικότητας το κράτος της Αθήνας, όταν μιλάνε για συμπρωτεύουσα, υποτιμούν ολόκληρη την πόλη και τις πραγματικές δυνατότητές της.
Το να βλέπεις προπαγάνδα και αντιθεσσαλονικό δόλο πίσω απο ένα χιουμοριστικό βιντεάκι ενός καθαρά μουσικού καναλιού, είναι απόρρεια αυτής ακριβώς της πολιτικής. Δεν βλέπει ο κόσμος έτσι την Θεσσαλονίκη ασχέτως τί υποστηρίζουν οι "εκλεκτοι" της.

Ρε panoulis15, κάθεσαι και ασχολείσαι με μία κοπέλα της οποίας η άποψη αφορά τους θεατές του καναλιού της και το οποίο κανάλι δεν μπορείς να πεις ότι βρίσκεται στην πρωτοπορία της ποιότητας σε αυτό που κάνει, πόσο μάλλον να ασχολείται και με άσχετα θέματα.

Αν τώρα πάνω στη Σαλονίκη έχει καλό καιρό, πάνε για κανένα καφέ και μετά στο γήπεδο για το ματς. Στο τομέα των αθλητικών σε αυτό το φόρουμ γίνεται καλή κουβέντα (τις περισσότερες φορές). Μην μεγαλοποιούμε την ανοησία κάποιων ειδικά όταν δεν μας ενδιαφέρει πραγματικά η γνώμη τους. Αν παρουσίαζε ένα βίντεο θετικό για τον ΠΑΟΚ θα πηδούσες από τη χαρά σου; Θα το ξεχνούσες μετά από μισή μέρα.

ο σαλλονικιός στον οποίο αναφερεσαι ανέβασε τα βιντεάκια του στο youtube απο μόνος του...οκ???

Στην αρχή ναι. Μετά απέκτησε σπόνσορες και έλεγε κρυάδες...

Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι πρέπει να το βλέπεις και από τις δύο μεριές. Δεν μπορείς να δικαιολογείς τις καφρίλες των μεν και να διαμαρτύρεσαι για τις καφρίλες των δε. Μπορεί στην Αθήνα να σας λένε "Βούλγαρους", αλλά εσείς λέτε "Αθήνα γ... ο Παοκ δεν πεθαίνει".
Το ξαναλέω, ανεπίτρεπτα όλα αυτά, αλλά μην ξεχνάς από ποιούς λέγονται.

Status
Not open for further replies.