Προς αναζήτηση νέου παιχνιδιού

Μάλλον θα τσιμπήσω τους αποίκους του Καταν , για D&D είναι πολύ προχωρημένη φάση , ενώ η παρέα θέλει κάτι για χαλάρωμα ... Magic είχα καμιά 300αριά κάρτες , αλλά τις έδωσα αφού δεν έβρισκα παρέα ...

ΥΓ σήμερα παίξαμε risk και πρώτος εγώ ψιλοβαρέθηκα , μετά ο άλλος , ενώ τελειώσαμε με ισοπαλίες και έτσι ( κρατάει πολλές ώρες το παιχνίδι )

Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου παιχνιδιού

Το πόκερ τελείωνει γρήγορα , και δεν παίζουμε με χρήματα ( άμα παίζαμε , θα ήταν ένα μυστικό καζίνο )

Αν ειναι μεικτη η παρεα μην πεξετε με χρηματα...παιξτε με ρουχα....
Και οταν αυτα τελειωσουν, αυτοσχεδιαστε!!! :antlers:

Είναι και αυτό μέσα στα πλάνα , να μην συνηθίσουμε όμως και μας φεύγει το 200άρικο κάθε βδομάδα ...

Το βλέπω να παίρνουμε κάποιο επιτραπέζιο της Καισσας

Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου παιχνιδιού

Το βλέπω να παίρνουμε κάποιο επιτραπέζιο της Καισσας

Σαν το Settlers of Catan ένα πράγμα; :)
Πάντος εγώ θα πήγαινα με τα χίλια σε Vampire! Εξού και το nickname μου.

Velcome to my haven...

Αμέ...
Εδώ υπάρχει RPG με τον Highlander, RPG που μπορείς να παίξεις το ρόλο ενός πηρουνιού, δεν θα υπάρχει πειρατικό;

Απάντηση: Re: Προς αναζήτηση νέου παιχνιδιού

Πάντως το Pirates! το έχω λιώσει, αν και δεν είναι ακριβώς RPG...
Εσύ έχεις λιώσει το Pirates;;:slapface:

ΨΕΜΑΤΑ:BDGBGDB55:

Υ.Γ. Πάντως και εγώ του DnD είμαι, αν και για πιο χαλαρές καταστάσεις μάλλον θα πρότεινα την ιδιαίτερα γρήγορη και ευχάριστη εμπειρία του ελληνικού Guntale που το βρίσκεις στην Κάισσα με μόνο 13 ευρώ!

Πάντως το Pirates! το έχω λιώσει, αν και δεν είναι ακριβώς RPG...

Eννοείς το remake του παλιού Pirates! στον υπολογιστή? Παιχνιδάρα και τότε και τώρα! (το πρωτόπαιξα se amstrad 6128 και είχα τρελλαθεί - πολύ προχωρημένο!)

Αυτό ακριβώς!

Όταν βγήκε το πρώτο βέβαια, ήμουν μόνο 5, οπότε δεν...
Αλλά το τωρινό μόλις βγήκε, πήρα το Collector's Edition!

εγώ σαν φοιτητής πάντως έλιωνα με το RISK. Mε 4 παίχτες ειναι ιδανικό. Μιλάμε για λιώσιμο μέχρι τις 9 το πρωί!!!!! (Κανείς φοιτητής στα Γιάννενα περίοδο 1993-1998;;)

Μια μικρη βοηθεια. Εχω το PS3 και το Pro Evolution το 2007 . Μπορω να συνδεθω με το wireless apo to menu του παιχνιδιου η κμονο με το καλωδιο?