Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Ο Νεκταριος αποφασισε, ο Μιχαλης ?????

Βρε αφήστε το χριστιανό ήσυχο να αποφασίσει… χωριά που θα βρει και φτηνούς DiLA ελαφρά μεταχειρισμένους σε λίγο ;)

Βρε αφήστε το χριστιανό ήσυχο να αποφασίσει… χωριά που θα βρει και φτηνούς DiLA ελαφρά μεταχειρισμένους σε λίγο ;)

Εσύ έχεις πληροφορίες ή απλά ευελπιστείς?:D

Ο Μιχάλης το έχει δεί ΧΑΛΑΡΑ το θέμα και όχι δεν αποφάσισε ακόμη. Ρε Χρήστο τι ρωτάς, εσύ δεν μου είπες να περιμένω;; :slapface:

Πάντως να σκάσω 5+ χιλιαρικάκια για τον Sony... no way mister!

Καλα λεει . Ακου και το Μανωλη, αφου σου ειπα , περιμενε.;)

Απλα ηθελα να δω αν αποφασισες να περιμενεις ! :flipout:

Μανώλη μου θα περιμένω, το έχω αποφασίσει!;)

Χρήστο εσύ άσε τα σάπια κι έλα να δείς το iPod touch! μαμάει!!! :Banane0::Banane0:

Κι όταν αξιωθώ να πάω στου Μπάμπη να βάλω το Leopard... να έρθεις για σεμινάριο!:flipout:

Μανώλη μου θα περιμένω, το έχω αποφασίσει!;)

Χρήστο εσύ άσε τα σάπια κι έλα να δείς το iPod touch! μαμάει!!! :Banane0::Banane0:

Κι όταν αξιωθώ να πάω στου Μπάμπη να βάλω το Leopard... να έρθεις για σεμινάριο!:flipout:

Οταν πας στο Μπαμπη ενημερωσε γιατι για να κατεβαινω πατρα για την ι πορδη δε με βλεπω :flipout:.

Οσο για το σεμιναριο , ευπροσδεκτο.

( για κανα διλεπτο μονο.....-bye-)

Καλα λεει . Ακου και το Μανωλη, αφου σου ειπα , περιμενε.;)

Απλα ηθελα να δω αν αποφασισες να περιμενεις ! :flipout:

Καλά έχετε βάλει σκοπό να τον τρελάνετε τον άνθρωπο...

Τι σας έκανε?

Πάντως Μιχάλη εγώ πιστεύω ότι ο Sony θα ξεκινήσει από τα 4500 euro κατώτατη λιανική τιμή και μετά από 3-4 μήνες θα μπορούμε να ευελπιστούμε για μείωση της τιμής.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Καλά έχετε βάλει σκοπό να τον τρελάνετε τον άνθρωπο...

Τι σας έκανε?

Πάντως Μιχάλη εγώ πιστεύω ότι ο Sony θα ξεκινήσει από τα 4500 euro κατώτατη λιανική τιμή και μετά από 3-4 μήνες θα μπορούμε να ευελπιστούμε για μείωση της τιμής.

Ε βρε Κώστα, απορείς με τον Χρήστο λές και δεν τον ξέρεις. Προς το παρόν πάντως έχω αποφασίσει στάση αναμονής!

Εμένα άλλα μου έλεγες. αααααα δεν παίζω :flipout:

Ά καλά.... Τώρα σώθηκες.... Εμένα να δείς τι μου λέει....
icon10.gif

Και ακομα - βεβαια - περιμενουμε να ανοιξεις το "θεμα" που εχεις υποσχεθει καιρο τωρα...

Μιχάλη ξαναδιάβασα όλο το thread από την αρχή και τη λύση στην έχει δώσει ο Μανώλης Καστρουνης πολύ πολύ νωρίς, γιατί μάλλον αυτός ξέρει...
Φίλε, Infocus IN82 και ξερό ψωμί!!! Τον είδα κόντρα στον 9000 κατ' αρχήν και στην συνέχεια κόντρα στον σονυ 60. Τους "πάτησε" και τους δύο με χαρακτηριστική άνεση, και οι υπόλοιποι παραβρισκόμενοι που ήξεραν καλά από ...ντίλα, είπαν ότι τον πατάει καί αυτόν! Εγώ έπαθα με την εικόνα του, και επειδή δεν βλέπω με τίποτα Rainbow effect, δεν θα σκεφτόμουν τίποτα άλλο δεδομένης και της ικανοποιητικής του τιμής. Αν μπορείς να τον βολέψεις στον χώρο σου, δεν σε ενοχλεί το καταραμένο RBE, και μπορείς να αντέξεις την τιμή του, δές τον και προχώρα άφοβα. Θα αργήσει πολύ να βγεί κάτι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία τιμής!!!:firstprize: Infocus is back...

Φιλικά
Γιώργος Δενδρόπουλος.

Γιώργο για πές μας αν μπορείς 2-3 πραγματάκια παραπάνω....
Όταν λές οτι "πάτησε" τον 60-άρη τι εννοείς;
Στο punch και στο τρισδιάστατο το καταλαβαίνω, ανέκαθεν οι infocus είχαν μεγάλη φωτεινότητα κι αυτό τους βοηθάει.
Στα σκοτεινά όμως; Είδατε σκοτεινές σκηνές; Εκεί πώς συμπεριφέρεται σε σχέση με τον 60-άρη;
Προσωπικά μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω... Με επιφύλαξη όμως αφού δεν έχω δεί ούτε τον έναν ούτε τον άλλον.

Καλα, το σωστο ειναι αφου ΟΛΑ τα μηχανακια αυτα εχουν κυκλοφορησει να κοιταξουμε να δουμε και κανενα να εχουμε αποψη........αλλιως για av"μαντειο" μας βλεπω ...:flipout::flipout::flipout: