Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Θέλω να δηλώσω δημόσια ότι είμαι βαθιά συγκινημένος :grinning-smiley-043

Κερνάω και πίτσες (βλέπω κοσμοσυρροή στο τέλος :grinning-smiley-043)

Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Κυριάκο πράγματι το οριζόντιο lens shift του Benq δεν είναι κι ότι καλύτερο. Φυσικά αν πρόκειται να θυσιάσω ποιότητα εικόνας για την εγκατάσταση, θα τροποιήσω την εγκατάστασή μου.

Να δώ εγώ πως θα ψήσω τον Μανώλη να κατέβει στην Πάτρα όταν έρθει η ώρα με το καλό ως εθελοντής...:smileJap:

Nektar σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Μιχάλη, για τον SONY VW60 λέω όχι για τον Benq.

YΓ: Άρχισε να κάνεις σχέδια για την νέα κεντρική τοποθέτηση του προβολέα σου ......... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Μιχάλη, για τον SONY VW60 λέω όχι για τον Benq.

YΓ: Άρχισε να κάνεις σχέδια για την νέα κεντρική τοποθέτηση του προβολέα σου ......... -bye-

Εχεις δίκιο βρε Κυριάκο. Ο Benq δεν έχει καθόλου οριζόντιο lens shift.:p

Υ.Γ. Αυτό με βλέπω να κάνω.

Re: Απάντηση: Re: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Ρε συ. Με σένα δεν θα πάρουμε ποτέ προβολέα. Μην ξαναμιλήσεις :furious3:

σωστα.....δεν θα παρεις ποτε προβολεα

ειδικα αν μαθεις οτι ο σανυο Ζ2000 θα βγει στα 2400 ευρω ονομαστικη τιμη..........:HTEHEH56:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

σωστα.....δεν θα παρεις ποτε προβολεα

ειδικα αν μαθεις οτι ο σανυο Ζ2000 θα βγει στα 2400 ευρω ονομαστικη τιμη..........:HTEHEH56:

Σιγά μην βάλω αυτό τον κουβά στο σαλόνι μου ρε. Άσε που είναι LCD και από LCD είχα δεν θα ξαναπάρω. Δεν πα να είναι αστέρι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Σιγά μην βάλω αυτό τον κουβά στο σαλόνι μου ρε. Άσε που είναι LCD και από LCD είχα δεν θα ξαναπάρω. Δεν πα να είναι αστέρι.

Moυ αρεσουν τα επιχειρηματα σου ρε.......

καλα μην τον παρεις .....:grinning-smiley-043

Το ειχα αναφερει και σε παλαιοτερο post στο συγκεκριμενο thread....Οποιος ενδιαφερεται για προτζεκτορα που να πλησιαζει στο οριο(οπτικο) τον jvc και μαλιστα στη ΜΙΣΗ ΣΧΕΔΟΝ τιμη τοτε δε χανει τιποτα να ριξει μια ματια στον optoma hd80.Ειχα διαβασει αναλυτικη παρουσιαση στο τελευταιο hitech(τον εκθειαζε) και χθες καταφερα να τον δω απο κοντα....Μακραν καλυτερος του 1000αρι epson και οντως πολυ δυσκολο να καταλαβεις διαφορα με τον jvc....αν και η φωτεινοτητα του(hd80) ειναι καλυτερη! Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του και απλα προτεινω σε οσους εχουν σκοπο την αναβαθμιση του προβολικου τους να του ριξουν μια "ματια"! -bye-

Απάντηση: Re: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Το ειχα αναφερει και σε παλαιοτερο post στο συγκεκριμενο thread....Οποιος ενδιαφερεται για προτζεκτορα που να πλησιαζει στο οριο(οπτικο) τον jvc και μαλιστα στη ΜΙΣΗ ΣΧΕΔΟΝ τιμη τοτε δε χανει τιποτα να ριξει μια ματια στον optoma hd80.Ειχα διαβασει αναλυτικη παρουσιαση στο τελευταιο hitech(τον εκθειαζε) και χθες καταφερα να τον δω απο κοντα....Μακραν καλυτερος του 1000αρι epson και οντως πολυ δυσκολο να καταλαβεις διαφορα με τον jvc....αν και η φωτεινοτητα του(hd80) ειναι καλυτερη! Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του και απλα προτεινω σε οσους εχουν σκοπο την αναβαθμιση του προβολικου τους να του ριξουν μια "ματια"! -bye-

Καλός αλλά τον w9000 δεν τον φτάνει.... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Καλός αλλά τον w9000 δεν τον φτάνει.... -bye-

Τον φτανει και τον ξεπερναει λογο καλυτερης τιμης και διπλασιας φωτεινοτητας(πολυ καλυτερες "βαθμολογιες" σε σκοτεινα και φωτεινα πλανα).
Κατα τα αλλα ειναι το ιδιο...

ps)Απλα μια προταση εκανα...δεν εχω κανενα λογο να "υποστιριξω" παραπανω εναν προτζεκτορα.Οποιος εχει ορεξη ας του ριξει μια ματια και trust me δε θα χασει.

ps)Απλα μια προταση εκανα...δεν εχω κανενα λογο να "υποστιριξω" παραπανω εναν προτζεκτορα.Οποιος εχει ορεξη ας του ριξει μια ματια και trust me δε θα χασει.

Ρε παιδιά, γι αυτό γράφουμε εδώ, για να πεί ο καθένας τη γνώμη του και να κάνει τις προτάσεις του.
Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που γράφουμε κάτι να πρέπει να απολογούμαστε γιατί "υποστηρίζουμε" κάποιον προβολέα.

Μιχάλη, ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας για τον Optoma νομίζω είναι η δυσκολία στην τοποθέτηση λόγω offset. Κατά τα άλλα είναι θαυμάσιοι προβολείς και κυρίως σε πολύ λογική τιμή.

Μιχάλη, ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας για τον Optoma νομίζω είναι η δυσκολία στην τοποθέτηση λόγω offset. Κατά τα άλλα είναι θαυμάσιοι προβολείς και κυρίως σε πολύ λογική τιμή.

Δηλαδή Μπάμπη μιλάμε για απόλυτη τοποθέτηση σε σχέση με το πανί;

Τον φτανει και τον ξεπερναει λογο καλυτερης τιμης και διπλασιας φωτεινοτητας(πολυ καλυτερες "βαθμολογιες" σε σκοτεινα και φωτεινα πλανα).
Κατα τα αλλα ειναι το ιδιο...

Η τιμή ήταν καλύτερη. Τώρα δεν είναι πια!

Κι εγώ σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει λεω ότι ο benq είναι καλύτερος. Ούτε εγώ θέλω να υποστηρίξω κάποια εταιρία. Αλλά προσωπικά έχω καταλήξει στον w9000 -bye-

Δεν υπάρχει τέλειο προβολικό. Όλα έχουν τα πλεονεκτήματά τους και τα μειονεκτήματά τους. Εξαρτάται από το τι θέλει ο καθένας να δει πέρα από αυτό που λέμε αντικειμενικά καλύτερος προβολέας.
Στα χρήματα μέχρι και 3,000 θεωρώ ότι ο BENQ W9000 είναι ο καλύτερος και ακολουθούν οι Epson 1000 και Optoma HD80(η σειρά είναι αλφαβητική).
Ο Optoma δεν σου κάνει μια και δεν έχει ρυθμιστικά Lens shift και έχει περίεργο offset 36%.
Εγώ θα σου πρότεινα να δεις τον IN82 της INFOCUS στα 4,300 λιανικής αλλά πάλι και αυτός έχει το ίδιο πρόβλημα στην τοποθέτηση όπως και ο Optoma.

Άλλος ένα λόγος..... :SFGSFGSF:

Δηλαδή Μπάμπη μιλάμε για απόλυτη τοποθέτηση σε σχέση με το πανί;

Μιχάλη ξέρω οτι έχει τις δυσκολίες του...
Καλύτερα όμως τις λεπτομέρειες να στις πούν αυτοί που έχουν Οptoma για να μην σου πώ καμιά παπαράτζα που δεν ισχύει.

Βλέπω ο Μανώλης μιλάει για 36% offset... όντως δύσκολο τουλάχιστον για το δικό μου setup.

Η γνωμη μου ειναι οτι οταν λεμε ποιον προβολεα προτιμουμε , πρεπει να λεμε και το γιατι. Μπορει να κεντρισουμε το ενδιαφερον και σε αλλους να προσεξουν και καποια αλλα πραγματακια που μεχρι τωρα ισως να μην τα κοιτουσαν.

Τωρα αυτο δεν ξερω ειναι καλο η κακο...

Η γνωμη μου ειναι οτι οταν λεμε ποιον προβολεα προτιμουμε , πρεπει να λεμε και το γιατι. Μπορει να κεντρισουμε το ενδιαφερον και σε αλλους να προσεξουν και καποια αλλα πραγματακια που μεχρι τωρα ισως να μην τα κοιτουσαν.

Τωρα αυτο δεν ξερω ειναι καλο η κακο...

Ετσι πρέπει. Για να ξέρουμε και τι κοιτάμε.

Καλά... με τους περιορισμούς στην τοποθέτηση με βλέπω με κανά Epson πάλι....:BDGBGDB55: