Προς αναζήτηση νέου προβολικού 1080p.

Βρε δική μας σύγκριση, ας τους ξένους...

Εγω προσωπικα , δεν τους εχω δει ποτε μαζι, δεν ξερω αν τα παιδια καναν κατι !

Θα τολμησω κι ας κραχτω , να προτιμησω απο μνημης κι απο αλλα πραγματα τον panasonic !:grinning-smiley-043

Βέβαια σκάει μύτη και ο 2000 (και στα 2 brands) γι αυτό και έχουμε μείωση τιμής στους χιλιάριδες.... Με βλέπω να μην παίρνω ποτέ προβολέα με σας που έμπλεξα :jester:

Ααααααα, για καθιστε καλα. Τα προβολικα δεν ειναι "αντρα θελω, τωρα τον θελω".....:flipout:

Βέβαια σκάει μύτη και ο 2000 (και στα 2 brands) γι αυτό και έχουμε μείωση τιμής στους χιλιάριδες.... Με βλέπω να μην παίρνω ποτέ προβολέα με σας που έμπλεξα :jester:

Κοίτα.... Εδώ μέσα, και μ' αυτούς τους αλήτες που έμπλεξες.... δύο πράγματα μπορούν να συμβούν.

1ον Δεν παίρνεις ποτέ προβολέα....
2ον Παίρνεις και τον αλλάζεις κάθε 6 μήνες....

....Μήπως προτιμούσες το δεύτερο; Άρα, μή μιλάς... Μιά χαρά είσαι... :grinning-smiley-043
icon10.gif
icon10.gif

Για κανονίστε κανά συγκριτικό...

Εγω θαλεγα να κανεις μια πισω και να διαβασεις το θεματακι που εισαι τωρα απο την αρχη. Ειναι ανοικτο απο περσυ το φλεβαρη :flipout:.

Σκοπος ειναι να δουμε κανα φετινο μηχανακι, να ειμαστε και up to date ωστε του χρονου που θα θες τον 2000 να σου πω τα ιδια :flipout::flipout::flipout:

Κοίτα.... Εδώ μέσα, και μ' αυτούς τους αλήτες που έμπλεξες.... δύο πράγματα μπορούν να συμβούν.

....Μήπως προτιμούσες το δεύτερο; Άρα, μή μιλάς... Μιά χαρά είσαι... :grinning-smiley-043
icon10.gif
icon10.gif

Εγω φταιω που απαντουσα στο κινητο περσυ το Σεπτεμβρη :flipout::flipout::grinning-smiley-043

Το διάβασα μαν'μ το θέμα από την αρχή... συμπέρασμα δεν έβγαλα όμως!

Μάλλον θέλω αναβάθμιση...:flipout:

icon10.gif
icon10.gif

O Μπάμπης μόλις έδωσε την πραγματική διάσταση του θέματος!:flipout:

Εγω φταιω που απαντουσα στο κινητο περσυ το Σεπτεμβρη :flipout::flipout::grinning-smiley-043

Έτσι έπρεπε... Δεν πήγες για τη βόλτα σου... Πήγες σε "διατεταγμένη αποστολή" με κωδικό "Ο ματάκιας"......
icon6.gif

Έτσι έπρεπε... Δεν πήγες για τη βόλτα σου... Πήγες σε "διατεταγμένη αποστολή" με κωδικό "Ο ματάκιας"......
icon6.gif

Τετοια λες, και μετα ...........αστο!