...Προς Ενημερωση...

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
17,341
Ministry Of Silly Walks
Κανονικά θα έπρεπε να μπει στις παρουσιάσεις...αλλά ας το κάνει μελλοντικά κάποιος άλλος γιατί δυο μήνες και κάτι που ακούω το album προσπαθώ να βρω τις λέξεις εκείνες που θα με κάνουν να εμβαθύνω στο δίσκο αλλά πάντα χάνομαι στους δαιδαλώδεις μουσικούς διαδρόμους των αγαπητών Motorpsycho,,και πάντα το αφήνω για την επομένη...

motorpsycho_heavy_metal_fruit.jpg

Το Heavy Metal Fruit είναι (για όσους γνωρίζουν από προηγούμενες δουλείες των Νορβηγών),ίσως το album με την μεγαλύτερη "στιβαρότητα" από οποιοδήποτε άλλο....είναι σαν ένα αχανές χωράφι με τέλειες χρωματικές ισορροπίες οι οποίες ξεκινούν από την άκρη των δακτύλων και φθάνουν μέχρι εκεί που μπορούν να εστιάσουν τα μάτια του καθενός από εμάς...

Με λιγότερες κινήσεις εντυπωσιασμού σε σχέση με το παρελθόν και με σύμμαχο την απόλυτη ελευθερία κινήσεων,στήνουν μια καλοκουρδισμενη μηχανή τζαμαρισματος που ξεκινά από τα βάθη της ψυχεδελειας και χάνεται στα πελάγη της ευτυχίας του αθόρυβου ροκά όταν ακούει την πρώτη νότα απ το Communication Breakdown των Zeps....

Χωρίς να θέλω να πλατιασω άλλο θα πω με σιγουριά πως μπαίνει με άνεση στην κορυφή απ όλα όσα έχω ακούσει φέτος,,με απόλυτα πάντα, προσωπικά κριτήρια και γούστο...:Banane0:

ps....Ηλια "ξηλώσου"...

Ενώ το έιδα το αγνόησα. Και μου αρέσει αρκετά ο ήχος των Νορβηγών.
Θα επανορθώσω...

Να επανορθώσεις και σύντομα...είμαι σίγουρος πως θα σου βγει σε καλό...
Είναι πιο "συμπυκνωμένο" απ το Little Lucid Moments για παράδειγμα και η γνώμη μου είναι πως αυτό τους έκανε καλό....δεν χάνεται ίχνος ουσίας....

Κατά τα άλλα μεγάλη μπάντα...:smash:

Και δίνουν πολύ καλά live.
Κοίτα που παίζουν φέτος, DunaJam στη... Σαρδινία!
Εντάξει είναι ελαφρώς δυσκολο να πεταχτεί κάποιος από εδώ αλλά μιλάμε για το απόλυτο stoner-αδικο φεσταβάλ. Παίζουν και οι Colour Haze μαζί με πολλούς άλλους. Πέρισυ ήταν και ο brant Bjork, Karma to burn, Dozer.

Ρίξτε μια ματιά στα βιντεάκια του παραπάνω σύνδεσμου, είναι αποκαλυπτικά του σκηνικού και της μουσικής που παίζεται εκεί.