Προς κ. Μπελλο

Αγαπητε Ευαγγελε,

Ζητω αυθορει και παραχρημα να εξηγησεις παραυτα την απουσια σου απο τα τεκταινομενα εντος του ιερου αυτου Ηλεκτρονικου χωρου....

Και παρακαλω τα μελη να τοποθετηθουν δεοντως!!!!

-bye--bye--bye-

και ο Μητς ρε παιδια !!!! που στα διαλα ειναι?

Παιδιά κάπου εδώ είναι ο Βαγγέλης... Τον πήρε το μάτι μου... Ησυχάστε... ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΟΛΙΟΥΛΙΗ ΝΑ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ!!!

Παιδιά κάπου εδώ είναι ο Βαγγέλης... Τον πήρε το μάτι μου... Ησυχάστε... ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΟΛΙΟΥΛΙΗ ΝΑ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ!!!

Ποια ειναι αυτη ρε?

νταξ ρε Ντινο...με τοσο ουρικον οξυ απο τα παγιδια ακομη και η Νικολουλη γινεται Νικολουη

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..............

Εδω ειμαι ρε Παιδια !!

Απλα ελειπα 3,5 Βδομαδες στα Γιαννενα για να κανονισω να βρω Χτιστη και Μαστορα για τη στεγη στο Σπιτι που φτιαχνουμε και ποτε δεν τελειωνει..........

το θεμα ειναι οτι αργω να μπαινω διοτι αφησα πολυ δουλεια πισω και εμεινε ......

μπηκα λιγο την Παρασκευη ειδα λιγα θεματα και καπου εγραψα κιολας.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους φιλους που ρωτανε για μενα !!!!!! ειληκρινα δεν περιμενα να στεναχωρισω κοσμο σε υποψια Φυγης μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειμαι υποχρεως μονο και μονο για τις σκεψεις που κανατε !!!!!!!!

Γεια σου Βαγγέλη. Ανησυχήσαμε βρε παιδάκι μου...είχες καιρό να δώσεις το παρών οπότε τώρα πρέπει να ξανακάνεις αισθητή την παρουσία σου!!! :slapface: -bye-

ωχ ωχ ωχ ........ αρχισαν τα καψονια ......μη βαρητε δεν θα ξαναφυγω συντομα .

Στεργιο μη ανησυχεις ειναι δικος μας ανθρωπος ...

ετσι και αλιως η σκεπη ειναι απλη και ευκολη !

Re: Απάντηση: Προς κ. Μπελλο

Απλα ελειπα 3,5 Βδομαδες στα Γιαννενα για να κανονισω να βρω Χτιστη και Μαστορα για τη στεγη στο Σπιτι που φτιαχνουμε και ποτε δεν τελειωνει..........

Βαγγέλη, σπίτι στα Γιάννενα κάνεις ή... γιοφύρι στην Άρτα; :flipout: :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προς κ. Μπελλο

Σωστός ο Στέργιος, μάλλον παθών από τους "σκεπατζήδες" -bye-

Μπα, όχι εγώ, φίλος μου κάνει σπίτι στην περιοχή...

Δράμα. Μέχρι να τη φτιάξει τη ρημάδα τη σκεπή έφτυσε αίμα.

Και να φανταστείτε ο ίδιος είναι χτίστης, μέσα στο κύκλωμα!