Προς κατοχους onkyo 875, 876

19 June 2006
356
ΚΙΛΚΙΣ
H ερωτηση ειναι η εξης.Στον παλιο μου denon 3805 υπαρχει επιλογη που μετατρεπει τα suround back σε suround για καποιον που θελει να εχει δυο ζευγη περιφεριακων.Επειδη σκεφτομαι την αγορα ονκυο ηθελα να μαθω αν υπαρχει τετοια επιλογη που να μπορεις καποια εξοδο που δεν χρησιμοποιειται να την ορισεις περιφεριακα ωστε να εχεις δυο ζευγη.
Ειναι σημαντικο για το χωρο μου και προτιμω να εχω διπλα περιφεριακα απο το να εχω suround back.

Κοσμα καλησπερα δυστυχως ο 876 που εχω αλλα και ο 805 που ειχα παλιοτερα δεν εχουν τετοια επιλογη.
Υπαρχει ομως η δυνατοτητα να συνδεσεις δυο ζευγαρια μπροστινω ηχειων και να επιλεγεις εσυ απο ποια θελεις να ακους καθε φορα.
Μπορεις δηλαδη να φτιαξεις ενα συστημα 7.1 για home cinema και να εχεις συνδενδεμενο αλλο ενα ζευγαρι για μουσικη το οποιο μπορει μαλιστα να παιζει και 2.1 μαζι με το sub

Last edited:
Κοσμα καλησπερα δυστυχως ο 876 που εχω αλλα και ο 805 που ειχα παλιοτερα δεν εχουν τετοια επιλογη.
Υπαρχει ομως η δυνατοτητα να συνδεσεις δυο ζευγαρια μπροστινω ηχειων και να επιλεγεις εσυ απο ποια θελεις να ακους καθε φορα.
Μπορεις δηλαδη να φτιαξεις ενα συστημα 7.1 για home cinema και να εχεις συνδενδεμενο αλλο ενα ζευγαρι για μουσικη το οποιο μπορει μαλιστα να παιζει και 2.1 μαζι με το sub

Ευχαριστω πολυ.