Προς κατόχους ΟΝΚΥΟ και μη!

Ιωαννης

Senior Member
30 June 2006
333
Το σύστημα αποτελείται απο
Sonus Faber Grand Piano domus,
Center domus & wall domus.
Classe CP500
Classe CA 2200 (2x200)
Esoteric DV60
Θέλω να το αξιοποιήσω σαν Home Cinema και σκέφτομαι την προσθήκη ενός AV όπως ο ONKYO 905, θέλοντας απο αυτόν να ενισχύσει το κεντρικο και τα 2 surround ενώ τα main να παίξουν με την προενίσχυσή του μέσω του τελικού. Ξέρω ότι η καλύτερη λύση είναι pro AV και τελικοί αλλά δεν θέλω στην παρούσα φάση να διαθέσω τόσα χρήματα.
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτή τη λύση;
Ξεπεράστηκαν με την αναβάθμιση τα προβλήματα των προηγούμενων μοντέλων;
(χώρος 4Χ4,5τμ)
Κάθε παρατήρηση ευπρόσδεκτη!

Γιάννη, όπως είπες και μόνος σου η καλύτερη λύση είναι pro και τελικο(ους).

Η αμέσως καλύτερη είναι να πάρεις A/V και να οδηγήσεις με έναν δικάναλο τελικό τα L,R ηχεία ειδικά αυτά αν είναι απαιτητικά. Σε αυτή την λύση μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλες μάρκες. Εχεις κάποια προτίμηση στην ONKYO και ρωτάς συγκεκριμένα για τον 905;
Δεν ξέρω αν ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα, αλλά αν δεν τον πάρεις από την ONKYO εδώ και σου κάτσει καμιά στραβή θα βλαστημήσεις την ώρα και την στιγμή που πήρες ONKYO (δες τι έπαθε συνφορουμίτης που αγόρασε από την Γερμανία). Αν δεν θες μπλεξίματα και ρίσκα, προτίμησε να τον πάρεις από εδώ αν πάρεις ΟΝΚΥΟ τελικά.

Γιάννη, όπως είπες και μόνος σου η καλύτερη λύση είναι pro και τελικο(ους).

Η αμέσως καλύτερη είναι να πάρεις A/V και να οδηγήσεις με έναν δικάναλο τελικό τα L,R ηχεία ειδικά αυτά αν είναι απαιτητικά. Σε αυτή την λύση μπορείς να χρησιμοποιήσεις και άλλες μάρκες. Εχεις κάποια προτίμηση στην ONKYO και ρωτάς συγκεκριμένα για τον 905;
Δεν ξέρω αν ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα, αλλά αν δεν τον πάρεις από την ONKYO εδώ και σου κάτσει καμιά στραβή θα βλαστημήσεις την ώρα και την στιγμή που πήρες ONKYO (δες τι έπαθε συνφορουμίτης που αγόρασε από την Γερμανία). Αν δεν θες μπλεξίματα και ρίσκα, προτίμησε να τον πάρεις από εδώ αν πάρεις ΟΝΚΥΟ τελικά.

Τάσο έχω προτίμηση στον 905 γιατί είδα στα χαρακτηριστικά του οτι είναι απ' τους λίγους που έχουν τοροειδή μετασχηματιστή.
Ποιά άλλη μάρκα προτείνεις?

Πάντως Γιάννη αν σε ενδιαφέρει Οnkyo 875 (εμένα πολύ) με μόνο 1690 και εγγύηση κανονικά από Ελλάδα πετάξου mediamarkt στην Αλίμου.

:violent-smiley-030: