Το δικο μου βιβλιο εγγυησεως οπως μπορει να μαντεψατε, ΔΕΝ ηταν σφραγισμενο....
οι 10 μερες μετα την αγορα αφορουν αγορες εκτος εμορικου καταστηματος. ν.2251/94 κατ'εφαρμογη κοινοτικης οδηγιας.
Τον ρωτησα γιατι δεν την στελνουν στην Intersys και μου απαντησαν οτι η Intersys δεν επισκευαζει εντος εγγυησεως προιοντα παραλληλης εισαγωγης.(σε επικοινωνια με το τοπικο service της Intersys στην Θεσσαλονικη χθες, ο υπευθυνος μου ειπε οτι επισκευαζουν εντος εγγυησεως προιοντα παραλληλης εισαγωγης αρκει το βιβλιο της εγγυησεως να ειναι σφραγισμενο απο τον εμπορο της χωρας που αγοραστηκε)Το δικο μου βιβλιο εγγυησεως οπως μπορει να μαντεψατε, ΔΕΝ ηταν σφραγισμενο....
Μιλησα με την δικηγορο μου το πρωι και πριν λιγο. Θα τους παρει τωρα (ειχε πολυωρο δικαστηριο μεχρι πριν λιγη ωρα και νικησε ο πελατης της-καλος οιωνος????)
Μου ειπε οτι θα τους ριξει μια προειδοποιηση σε λιγο για ΠΛΗΡΗ υπαναχωρηση αγορας και αν αρχισουν τα κινεζικα, αυριο πουρνο πουρνο οπως λεει και η γιαγια μου, θα αρχισουν τα τυμπανα του πολεμου
Βασικα ηθελα τυμπανισμους απο τωρα αλλα ειχε δουλεια
Αγαπητοι συναδελφοι θα σας κραταω ενημερους.
ΥΓ. Μηπως να ξεκινησουμε ενα sub-forum "NAME AND SHAME"????
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.