Προς νοσταλγούς.Gini LS3/5A review.

Απάντηση: Προς νοσταλγούς.Gini LS3 5A review.

Οι τύποι που το άκουσαν,άν δείς κάπου στο τέλος της παρουσίασης,του απονέμουν πολλά...παράσημα.Αν έχει απο τα παλιά χαρακτηριστικά,αυτό που περιγράφουν και μπάσσο,γιατί όχι;Το πρόβλημα βέβαια είναι,ότι δεν μπορούμε να τ' ακούσουμε εδώ...

Re: Απάντηση: Προς νοσταλγούς.Gini LS3 5A review.

Οι τύποι που το άκουσαν,άν δείς κάπου στο τέλος της παρουσίασης,του απονέμουν πολλά...παράσημα.Αν έχει απο τα παλιά χαρακτηριστικά,αυτό που περιγράφουν και μπάσσο,γιατί όχι;Το πρόβλημα βέβαια είναι,ότι δεν μπορούμε να τ' ακούσουμε εδώ...

Πιστευω οτι ο ηχος καποιων μοναδων, πχ 110, ειναι εντελως ιδιαιτερος, (δεν λεω καλυτερος ή χειροτερος) και κατα τη γνωμη μου αναντικαταστατος.
Οπου και να το ακουσα μου αρεσε πολυ. Αρα το βασικο του "χαρακτηριστικο" δυσκολα θα το εχεις...

Πιθανον βεβαια να παιζει και πολυ καλα, αλλα αν δεν το ακουσουμε.....

Re: Προς νοσταλγούς.Gini LS3 5A review.

Αν παίζει σαν τον πρόγονο

Ποιόν πρόγονο από όλους;
Το συγκεκριμένο μοντέλο θυμίζει τον Μουστάκα σε παλιά κωμωδία...
"Τον μπαμπά μου Ισαάκ, τον παππού μου Ιακώβ, τη γιαγιά μου Ραχήλ, την προγιαγιά μου Σάρα..." :BDGBGDB55:

Απάντηση: Προς νοσταλγούς.Gini LS3 5A review.

Βρε σύ οι παλιές κωμωδίες είναι οι καλύτερες.-bye-

Τέτοια ηχεία,που έμειναν κλασσικά υπάρχουν αρκετά.Το συγκεκριμένο, έχουν λυσσάξει να το αντιγράψουν,αλλά δεν...μέχρι τώρα.

Re: Απάντηση: Προς νοσταλγούς.Gini LS3 5A review.

Βρε σύ οι παλιές κωμωδίες είναι οι καλύτερες.-bye-

Τέτοια ηχεία,που έμειναν κλασσικά υπάρχουν αρκετά.Το συγκεκριμένο, έχουν λυσσάξει να το αντιγράψουν,αλλά δεν...μέχρι τώρα.

Διονύση γειά σου

Το LS3/5A ήταν ένα φαινόμενο στα '80. Ηταν πάντα όμως βαρέως ιδιοσυγρατικό και φτιαγμένο για τις συνθήκες monitoring των φορτηγών του BBC.
Δηλαδή σηκωμένο στα μεσοπρίμα/πρίμα και στα 120Hz για αίσθηση μπάσσου.
Εν ολίγοις είναι μεν γοητευτικό με την "πρόσθετη" του διαφάνεια αλλά δεν στέκει σήμερα σε σχέση με σημερινά σοβαρά mini monitors.
Όποτε θέλεις να τα ακούσεις συγκριτικά, έχω κρατήσει για συναισθηματικούς λόγους ένα original Rogers να θυμάμαι τα νειάτα μου. Πέρνα για καφέ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προς νοσταλγούς.Gini LS3 5A review.

Διονύση γειά σου

Το LS3/5A ήταν ένα φαινόμενο στα '80. Ηταν πάντα όμως βαρέως ιδιοσυγρατικό και φτιαγμένο για τις συνθήκες monitoring των φορτηγών του BBC.
Δηλαδή σηκωμένο στα μεσοπρίμα/πρίμα και στα 120Hz για αίσθηση μπάσσου.
Εν ολίγοις είναι μεν γοητευτικό με την "πρόσθετη" του διαφάνεια αλλά δεν στέκει σήμερα σε σχέση με σημερινά σοβαρά mini monitors.
Όποτε θέλεις να τα ακούσεις συγκριτικά, έχω κρατήσει για συναισθηματικούς λόγους ένα original Rogers να θυμάμαι τα νειάτα μου. Πέρνα για καφέ.

Νάσαι καλά.Δεν είναι καθόλου εύκολο,να ακούσεις ένα original.Πές τι γλυκό να φέρω-bye-