Προς Σαλονίκη μεριά

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
28,236
Land of Dystopia
Το Σαβατοκύριακο που πέρασε, βρέθηκα για λόγους επαγγελματικούς στη Σαλονίκη, μια πόλη, που τελικά, λόγω επαγγελματικού προσανατολισμού θα επισκέπτομαι συχνότερα στο εγγύς μέλλον.

Picture 066.jpg Αποψη της παραλιακής η Λεωφόρος Νίκης

Picture 062.jpg Πλατεία Αριστοτέλους, με πολλά καφέ και ωραίες γυναίκες :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Picture 070.jpg Το σήμα κατατεθέν της πόλης ο Λευκός Πύργος.

Picture 071.jpg Το άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου.

Η δουλειά μου είχε τελειώσει το Σάββατο το μεσημέρι, οπότε σκέφτηκα πως θα ήτο εξαιρετική ιδέα εάν κατάφερνα να βρούν ευκαιρία τα παιδιά, στην Θεσσαλονίκη και βρεθούμε να τα πούμε.

Πρώτο τηλέφωνο στον Δημήτρη Παναγιώτιδη τον ΑΓΔ, ο οποίος ήτο διαθέσιμος και ύστερα από μισή ώρα με μάζευε από το ξενοδοχείο μου, με προορισμό την Λητή Θεσσαλονίκης, στο σπίτι του Στέργιου Κακαλιού.

Δεν υπάρχει στιγμηότυπο φωτογραφικό, διότι είχα πάθει με τα magnepan του Στέργιου, που ντράπηκα να βγάλω μηχανή.

Η κουβέντα προχωρούσε για ένα σωρό πράγματα, σχετικά και άσχετα με το κλάμπ, όταν πληροφορούμε ότι στην παρέα θα έρθει και ο Guybrush, με κάποια cd, για άκουσμα φυσικά.
Ο Παναγιωτίδης, είχε φέρει μαζί του, μια ιδιοκατασκευή ( Δημήτρη sorry - δεν θυμάμαι ακριβώς πως το λέγανε το εξάρτημα ), με αποτέλεσμα να ακούμε καλύτερα την μουσκή.
Φθάνει ο Guybrush, με τα cd και κάτι καλώδια ( οκ δεν μπαίνω στην Hei-end ).
H φιλοξενία στο Στέργιο είναι απίστευτη η κουβέντα προχωρά με τον Δημήτρη και τους 2 Στέργιους ( Κακαλιός -Guybrush ), ώσπου κτυπάει το τηλέφωνο του Παναγιωτίδη στην άλλη γραμμή βρισκόταν ο ΓΔ ο Νίκος Κρυωνάς.
Σε μισή είχε καταφθάσει και ο αρχηγός, οπότε η κουβέντα συνεχίστηκε και απλώθηκε παντού.
Ο Κακαλιός καταγγέλνω ότι γτιάχνει πολύ καλό φραπέ, κάποια στιγμή αποφασίστηκε , μιας και φιλοξενούμενος αλλά και με αφορμή τα γενέθλια του Νίκου Καλ :http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=11661&page=2

Να βρεθούμε σε κάποια ταβέρνα, για ένα τρικούβερτο φαγοπότι, έτσι που μόνο τα παιδιά ήξεραν.

Ο Παναγιωτίδης δυστυχώς δεν ακολούθησε, λόγω αδιαθεσίας μέλους της οικογενείας του, Δημήτρη μου μην αγχώνεις τα παιδιά, σε ευχαριστώ για όλα.

Αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες συννενοήσεις, ξεκινήσαμε για την Ταβέρνα, περιοχή Λαγκαδά στην Χρυσαυγή

Στο αυτοκίνητο του ΓΔ ( Lancia Thesis ), πέρα από τον οδηγό ΓΔ, Νίκο χρειάζεσαι άμεσα οδηγό, είναι απαράδεκτο να οδηγείς εσύ, ήτο ο Guybrush ο Κακαλιός και εγώ.
Σε κάποια στιγμή κατά την διαδρομή προς την ταβέρνα έσκασε μύτη και το μηχανάκι του Νίκου Καλ.

Υστερα από λίγη πλακίτσα του Κρυωνά προς το εορτάζοντα ( κάναμε τον γύρβ της πλατείας 2 φορές ο Νίκος Καλ. δεν ήξερε ποιά ήταν η ταβέρνα ), καθήσαμε για φαγητό.

Αφήνω τις φωτογραφίες να μιλήσουν:
Picture 049.jpgΑπό αριστερά ο Guybrush , Νίκου Καλ, ΓΔ και Στέργιος Κακαλιός.
Picture 050.jpg ο Guybrush

Picture 053.jpg ο εορτάζων Νίκος Καλ.

Picture 058.jpg ο ΓΔ του Αvclub κος Νίκος Κρυωνάς

Attachments

• Picture 055.jpg
    Picture 055.jpg
    69 KB · Views: 40
Φιλαράκ, τι έγινε?
Μια χαρά είμαστε !!!!
Για του λόγου το αληθές
Picture 057.jpgΕδώ μια χαλαρωτική φωτό με τον Στέργιο παρεϊτσα

Picture 056.jpgΕντελώς συμπτωματικά επελέγει το χρώμα στο μπλουζάκι:flipout: :flipout:

Picture 060.jpg η φωτογραφία σταθμός : ο ΓΔ στην προσπάθειά του, να ολοκληρώσει την μεταγραφή:flipout: :flipout: στον ΠΑΟ, :flipout: :flipout: επιτελικού μέσου, που παίζει άνετα σε όλες τις θέσεις της άμυνας.
Ο Γενικός λοιπόν και manager , άρε Σόλιντ:flipout: ο Νίκος σου φαγε την δουλειά
Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά για την απίστευτη φιλοξενία.

Δημήτρης Παναγιωτίδης
Στέργιος Κακαλιός
Στέργιος Guybrush ο προσωπικός μου οδηγός ( με γύρισε στο ξενοδοχείο )
Νίκος Κρυωνάς
Νίκος Καλ ζήτω τα ΜΑΚ

Σας ευχαριστώ πολύ

Μπράβο φίλε πολύ ωραίες φώτο και τα σχόλια,

ελπίζω να πέρασες πραγματικά καλά και να μας ξανάρθεις σύντομα ....

Α μπα τι λες ρε Νίκο!!!!

Μια χαρά πέρασα επιφυλάσομαι όταν θα κατεβείς προς Αθήνα μεριά-bye-

Αυτό πάντα συμβαίνει στη Θεσσαλονίκη.
Αν είχες πάει και από του Μελίδη τα 2 θα ήταν παραπάνω... :D

Κι Εγώ που πέρασα προχθές απ του Μιχάλη για καφέ και τσιγάρο , ρούφηξα κατά λάθος και δυο κεφτέδες , δυο μπουτάκια κοτόπουλου κα κάτι άλλα περίεργα ψητά. Βάλε κα κάτι μπίρες και ήρα κι έσκασα . Πού να πήγαινα και για φαΐ. Γεια σου ρε Μιχάλη με τα ωραία σου. .

Ρε Μιχάλη, τι να κάνω δεν φταίω εγώ που δεν γνωριστήκαμε επιφυλάσσομαι για τέλος Σεπτεμβρίου ή πιο καλά Οκτώβρη που θα είναι η επόμενη επίσκεψη προς Σαλόνικα.
Θα φροντίσω να είμαι σε " εξαντλητική δίαιτα ", για καμμιά βδομάδα:flipout: :flipout: