ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ.....

thankin

Supreme Member
17 April 2009
5,923
thessaloniki
Σορυ που ανοιγω θεμα για κατι τοσο συγκεκριμενο αλλα επειδη επειγομαι λιγο και δυστυχως δεν βλεπω να παιρνω καποια απαντηση , θα ηθελα να ρωτησω εδω, υπαρχει καποιος χωρος στην θεσ/κη οπου μπορει καποιος να δει παραπανω απο 1 προβολεα σε χρηση, οχι απαραιτητα παραλληλη μεταδοση αλλα να μπορει να δει διαδοχικα 3-4 διαφορετικους?
ευχαριστω

Νομίζω πως όχι , η σύγχυση βέβαια είναι ότι από τηλεοράσεις μπορείς να δεις ΟΛΑ τα μοντέλα ζωντανά
Πες σε τιμή σκέφτεσαι να σε βοηθήσουμε σίγουρα

κοιτα εχω ψαξει specs & reviews απο τον πανυ 4000, επσον 5500, μπενκ 6000,οπτομα 82. Η αποσταση θα ειναι μαξ 4μ συσκοτιση θα περυχαινω μονο την νυχτα, θεαση ταινιες απο ps3 ή καποιο μπλου και αθλητικα-αγωνες. Μου φαινονται πολυ δυνατες οι ρυθμισεις(φακου-καλιμπραρισματος) του πανυ, και filmlike των χρωματων του, αλλά μηπως είναι λιγο θαμπα τα χρωματα? Στον επσονα με ενοχλει οτι τα μηχανηματα πεφτουν πολυ 400-500 σε ενα εξαμηνο και η ποιοτητα κατασκευης, ο μπενκ φαινεται πολυ καλη λυση και πιο φθηνος απο τους αλλους 2 , στο εξωτερικο ειναι πιο ακριβος απο αυτους!, δεν ξερω αν και που κανει εκπτωσεις σε σχεση με τον πανυ, παντως καποιος φίλος απτο φορουμ που ειδε πανυ με μπενκ απο κοντα ειπε οτι ο μπενκ του αρρεσε πιο πολυ. Εγω από κοντα εχω δει το οπτομα να παιζει, πολυ χλιδατο και ψαρωτικο το σκαρι του´, με πολυ καλη κινηση. Δεν ξερω πειτε μου αν εχετε και κατι αλλο στο μυαλο σας , ισως και πιο οικονομικο και valuemoney περιμενω!!!

Στη Θεσσαλονικη, προσωπικα, δεν ξερω κανενα καταστημα οπου να μπορεις να δεις προβολεα σε λειτουργια, ποσο μαλλον να βγαλεις και συμπερασμα για την ποιοτητα του.

Η θεαση τηλεοπτικου σηματος, νομιζω ακομα και ψηφιακου, εξομοιωνει προς τα κατω τις οποιες οπτικες-ποιοτικες διαφορες μεταξυ παρομοιας κατηγοριας προβολεων. Δωσε λιγη περισσοτερη σημασια στον πιο φωτεινο.

Απο οσους εχεις στο μυαλο σου, βαλτους σε μια σειρα αναλογως της τιμης τους, και αγορασε τον πιο οικονομικο. Εκτος αν εισαι pixel peeper και εξαιρετικα λεπτολογος.

Οι όποιες μικροδιαφορες, χανονται μετα απο 200 ωρες λειτουργιας της λαμπας, ποσο μαλλον, οταν δεν πληρουνται οι προυποθεσεις συσκοτισης.

Αν δινεις σημασια σε επιμερους τεχνικα χαρακτηριστικα, πχ motion flow, φαινομενο rainbow, οι επιλογες σου περιοριζονται, βοηθωντας στην επιλογη.

Τα παραπανω ειναι καθαρα προσωπικη αποψη περι του σπορ της βιντεοπροβολης.

Βαλε στο παιχνίδι και τον Sony hw15 , έχω τον 10αρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος

απο φωτεινοτητα αυτος πως ειναι δειχνει πιο κατω απο τον ανταγωνισμο. Αθλητικα με αυτον εχεις δει? Παντως ειναι πιο οικονομικος απο αυτους που προανεφερα, με εγγυησεις σε μηχανημαμα και διαρκεια ζωης λαμπας τι παιζει? Στην τοποθετηση ο φακος ρυθμίζετε και πανω κατω και αριστερα-δεξια και ποσο?
ευχαριστω

Στη Θεσσαλονικη, προσωπικα, δεν ξερω κανενα καταστημα οπου να μπορεις να δεις προβολεα σε λειτουργια, ποσο μαλλον να βγαλεις και συμπερασμα για την ποιοτητα του.

Η θεαση τηλεοπτικου σηματος, νομιζω ακομα και ψηφιακου, εξομοιωνει προς τα κατω τις οποιες οπτικες-ποιοτικες διαφορες μεταξυ παρομοιας κατηγοριας προβολεων. Δωσε λιγη περισσοτερη σημασια στον πιο φωτεινο.

Απο οσους εχεις στο μυαλο σου, βαλτους σε μια σειρα αναλογως της τιμης τους, και αγορασε τον πιο οικονομικο. Εκτος αν εισαι pixel peeper και εξαιρετικα λεπτολογος.

Οι όποιες μικροδιαφορες, χανονται μετα απο 200 ωρες λειτουργιας της λαμπας, ποσο μαλλον, οταν δεν πληρουνται οι προυποθεσεις συσκοτισης.

Αν δινεις σημασια σε επιμερους τεχνικα χαρακτηριστικα, πχ motion flow, φαινομενο rainbow, οι επιλογες σου περιοριζονται, βοηθωντας στην επιλογη.

Τα παραπανω ειναι καθαρα προσωπικη αποψη περι του σπορ της βιντεοπροβολης.
απο τα λεγομενα σου μεταξυ των μεντελων που ειπα μαλλον θα διαλεγες τον μπενκ6000 λόγω φωτεινου και και τιμης. Τον εχεις δει αυτον να παιζει?

Οχι, κανεναν απο οσους αναφερεις δεν εχω δει... για ενημερωση εγω εχω τον επσον 600, μοντελο 3 ετιας και βαλε.

Αν δεν εχει αλλαξει κατι μεταξυ των εταιρειων, ο επσον ειναι προτιμοτερος απο τον πανασονικ, ο οπτομα ειναι ο καλυτερος αλλα και ακριβοτερος (φανταζομαι), ο μπενκ ειναι dlp και ο σονυ sxrd... θα διαλεγα τον οικονομικοτερο απο τους επσον-σονυ (σε συνδυασμο με την ονομαστικη φωτεινοτητα τους). Ισως πηγαινα στον μπενκ, αν δεν ξεφευγει σε τιμη και δεν εχω προβλημα τοποθετησης, λογω πιο ευκρινους εικονας (μονοτσιπος).

απο φωτεινοτητα αυτος πως ειναι δειχνει πιο κατω απο τον ανταγωνισμο. Αθλητικα με αυτον εχεις δει? Παντως ειναι πιο οικονομικος απο αυτους που προανεφερα, με εγγυησεις σε μηχανημαμα και διαρκεια ζωης λαμπας τι παιζει? Στην τοποθετηση ο φακος ρυθμίζετε και πανω κατω και αριστερα-δεξια και ποσο?
ευχαριστω

Λοιπόν εγγύηση ο Sony 2 χρόνια ( άμα όμως τον κάνεις register στο site της Sony ginetai 3 χρόνια )
οκ από φωτεινότητα δεν είναι και ο καλύτερος , εμένα προσωπικά μου αρέσει η κινηματογραφική αίσθηση
Ο φακός πάει πάνω κάτω και δεξιά αριστερά ( χειροκίνητα )
τηλεόραση δεν έχω δει καθόλου με τον προτζεκτορα ( εδώ δεν βλέπω με την Samsung θα καίω τον προβολέα )

Λοιπόν εγγύηση ο Sony 2 χρόνια ( άμα όμως τον κάνεις register στο site της Sony ginetai 3 χρόνια )
οκ από φωτεινότητα δεν είναι και ο καλύτερος , εμένα προσωπικά μου αρέσει η κινηματογραφική αίσθηση
Ο φακός πάει πάνω κάτω και δεξιά αριστερά ( χειροκίνητα )
τηλεόραση δεν έχω δει καθόλου με τον προτζεκτορα ( εδώ δεν βλέπω με την Samsung θα καίω τον προβολέα )

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!

Στα 1800 ευρω παιρνεις τον SONY 15 και ησυχαζεις. Στα 2200 OPTOMA. Τον δευτερο εχω εγω κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Γενικα πιστευω οτι κακη λυση δεν υπαρχει, οτι και ν αποφασισεις θα μεινεις ευχαριστημενος. Γι αυτο σου προτεινω τον SONY 15, τον εχει φιλος μου και ειναι κι αυτος παρα πολυ ευχαριστημενος, εγω εχω δει τον 10 ο οποιος επισης ειναι παρα πολυ καλος.

Σορυ που ανοιγω θεμα για κατι τοσο συγκεκριμενο αλλα επειδη επειγομαι λιγο και δυστυχως δεν βλεπω να παιρνω καποια απαντηση , θα ηθελα να ρωτησω εδω, υπαρχει καποιος χωρος στην θεσ/κη οπου μπορει καποιος να δει παραπανω απο 1 προβολεα σε χρηση, οχι απαραιτητα παραλληλη μεταδοση αλλα να μπορει να δει διαδοχικα 3-4 διαφορετικους?
ευχαριστω

Η τηλεοπτική είχε demo room από όσο θυμάμαι

Ο αποστολούδας στο κέντρο είχε επίσης

επίσης ο φελέκης

ο Μύθος δεν θυμάμαι αν κράτησε το κομάτι της εικόνας

και σίγουρα είναι δυο τρία μαγαζιά που μου διαφεύγουν

μπορεί να μην βρεις μεγάλη ποικιλία αλλά μια ιδέα μπορείς να πάρεις

Η τηλεοπτική είχε demo room από όσο θυμάμαι

Ο αποστολούδας στο κέντρο είχε επίσης

επίσης ο φελέκης

ο Μύθος δεν θυμάμαι αν κράτησε το κομάτι της εικόνας

και σίγουρα είναι δυο τρία μαγαζιά που μου διαφεύγουν

μπορεί να μην βρεις μεγάλη ποικιλία αλλά μια ιδέα μπορείς να πάρεις

Ο αποστολούδας: εννοεις το καταστημα εχπερτ στην φιλλιπου πανω απο την εγνατια?
φελέκης αρχες εγνατιας? (αυτος ρε συ δινει την εντυπωση εντελωσ παροχυμενου ηλεκτρικαδικου κατσαρολες, σιδερωστρες, φουρνακια, ασχολειται με προβολια?

ο Αποστολούδας έχει στημένα στο υπόγειο.
ο Μύθος....και εγώ δεν θυμάμαι τι παίζει στο νέο μαγαζί από προβόλια...

Επίσης ο Παντελής ο Λαμπριανίδης νομίζω ότι είχε αρχίσει μιά συνεργασία με μεγάλο όνομα κάπου στην Παπαναστασίου, αλλά δεν ξέρω κάν αν όντως υφίσταται.

ο Αποστολούδας έχει στημένα στο υπόγειο.
ο Μύθος....και εγώ δεν θυμάμαι τι παίζει στο νέο μαγαζί από προβόλια...

Ο αποστολουδας εννοεις το καταστημα της expert στην Φιλιπου πανω απο την εγνατια?

Ναι
είσοδος είναι από την Χριστοπούλου (το στενό της Ελσης - το παλιό σινεμά...)
πες ότι σε στείλαμε από το φόρουμ.
Ήταν κάποτε και μέλος.
Ζήτα τον ίδιο τον Κώστα ή τον Πασχάλη.