Απάντηση: Re: Απάντηση: Προς τους φιλους Ολυμπιακους....
Απλά εγώ προσωπικά πάντα θέλω να πηγαίνω σε όλα τα ματς, είτε παίζουμε καλά είτε άσχημα. Το βλέπω σαν διασκέδαση αλλά κ σαν εκτόνωση. Οπότε κ μόνο από οικονομικής άποψης με συμφέρει να δίνω 60+350=410 τον χρόνο. Τα τελευταία 2 χρόνια+φέτος έχω χάσει μόνο 2 ματς ! Πάω κ στα φιλικά το καλοκαίρι.
Σε ότι αφορά το ερωτημά σου με τον προπονητή, βασικά δεν με νοιάζει ποιος είναι προπονητής κ ποιοι παίκτες παίζουν. Εμένα με νοιάζει να παίζουμε καλά κ να βλέπω μπάλα. Αν το καταφέρει ο Σόλιντ, ο Λεμονής, ο Λουξεμπούργκο ή ο Καρεμπέ δεν με νοιάζει.
Τέλος, παραδέχομαι τον Κόκκαλη που μιλά για Ουέφα γιατί μόνο εκεί μπορούμε κάτι να κάνουμε. Πιο πάνω είναι απλά λόγια του αέρα. Κ αν μερικοί μίλησαν για υποβιβασμό των στόχων της ομάδας, πράγματι έτσι πρέπει να λέγετε κ να γίνει μόνο κ μόνο για να μιλάμε για κάτι εφικτό κ αληθοφανές κ όχι λόγια του αέρα κ του στύλ "πάμε τελικό champions league"...!!!
Συμφωνούμε στα περισσότερα Αλέξη.Έγω Μιχάλη πάω στο γήπεδο όποτε γουστάρω
και πληρώνω μόνο το εισιτήριο μου,
χωρίς να είναι απαραίτητο να έχω δώσει 60 eur
νταβατζιλίκι. Και μην μου απαντήσεις τώρα
ότι ο οποισδήποτε μπορεί να πάρει εισιτήριο και
στον Ολυμπιακό χωρίς να είναι μέλος γιατί αυτό
συμβαίνει σε ελάχιστα παιχνίδια μέσα στον χρόνο
όταν παιζεται με την κωλοπαιτινίτσα κ.ο.κ.
Για άντε βρές εισιτήριο χωρίς να είσαι μέλος σε
αγώνα Champions League ή σε ντέρμπυ και τότε
τα ξαναλέμε.
Τώρα τα περί πελατών και 1-2-3 τεμάχια τα ακούω
βερεσέ. Με αυτά και με αυτά σας παραμυθιάζει κάθε
χρόνο. ΞΥΠΝΗΣΤΕ
Απάντησε μου σε κάτι ακόμα:
Προτιμάς να πάρεις το πρωτάθλημα που αυτό
θα έχει σαν αποτέλεσμα την σίγουρη παραμονή
του Sir Takis με όλα τα γνωστά επακόλουθα του
ευρωπαϊκού θίασου ή
να το χάσεις μπάς και σου φέρει έναν προπονητή
της προκοπής και κανά αξιόλογο παίχτη μήπως
και ξεφύγεις από την Ελλληνική μιζέρια?
Εδώ σε θέλω και όλα τα άλλα είναι τρίχες.
Απλά εγώ προσωπικά πάντα θέλω να πηγαίνω σε όλα τα ματς, είτε παίζουμε καλά είτε άσχημα. Το βλέπω σαν διασκέδαση αλλά κ σαν εκτόνωση. Οπότε κ μόνο από οικονομικής άποψης με συμφέρει να δίνω 60+350=410 τον χρόνο. Τα τελευταία 2 χρόνια+φέτος έχω χάσει μόνο 2 ματς ! Πάω κ στα φιλικά το καλοκαίρι.
Σε ότι αφορά το ερωτημά σου με τον προπονητή, βασικά δεν με νοιάζει ποιος είναι προπονητής κ ποιοι παίκτες παίζουν. Εμένα με νοιάζει να παίζουμε καλά κ να βλέπω μπάλα. Αν το καταφέρει ο Σόλιντ, ο Λεμονής, ο Λουξεμπούργκο ή ο Καρεμπέ δεν με νοιάζει.
Τέλος, παραδέχομαι τον Κόκκαλη που μιλά για Ουέφα γιατί μόνο εκεί μπορούμε κάτι να κάνουμε. Πιο πάνω είναι απλά λόγια του αέρα. Κ αν μερικοί μίλησαν για υποβιβασμό των στόχων της ομάδας, πράγματι έτσι πρέπει να λέγετε κ να γίνει μόνο κ μόνο για να μιλάμε για κάτι εφικτό κ αληθοφανές κ όχι λόγια του αέρα κ του στύλ "πάμε τελικό champions league"...!!!