Προς τους φιλους Ολυμπιακους....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Προς τους φιλους Ολυμπιακους....

Έγω Μιχάλη πάω στο γήπεδο όποτε γουστάρω
και πληρώνω μόνο το εισιτήριο μου,
χωρίς να είναι απαραίτητο να έχω δώσει 60 eur
νταβατζιλίκι. Και μην μου απαντήσεις τώρα
ότι ο οποισδήποτε μπορεί να πάρει εισιτήριο και
στον Ολυμπιακό χωρίς να είναι μέλος γιατί αυτό
συμβαίνει σε ελάχιστα παιχνίδια μέσα στον χρόνο
όταν παιζεται με την κωλοπαιτινίτσα κ.ο.κ.

Για άντε βρές εισιτήριο χωρίς να είσαι μέλος σε
αγώνα Champions League ή σε ντέρμπυ και τότε
τα ξαναλέμε.

Τώρα τα περί πελατών και 1-2-3 τεμάχια τα ακούω
βερεσέ. Με αυτά και με αυτά σας παραμυθιάζει κάθε
χρόνο. ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Απάντησε μου σε κάτι ακόμα:
Προτιμάς να πάρεις το πρωτάθλημα που αυτό
θα έχει σαν αποτέλεσμα την σίγουρη παραμονή
του Sir Takis με όλα τα γνωστά επακόλουθα του
ευρωπαϊκού θίασου ή
να το χάσεις μπάς και σου φέρει έναν προπονητή
της προκοπής και κανά αξιόλογο παίχτη μήπως
και ξεφύγεις από την Ελλληνική μιζέρια?

Εδώ σε θέλω και όλα τα άλλα είναι τρίχες.
Συμφωνούμε στα περισσότερα Αλέξη.
Απλά εγώ προσωπικά πάντα θέλω να πηγαίνω σε όλα τα ματς, είτε παίζουμε καλά είτε άσχημα. Το βλέπω σαν διασκέδαση αλλά κ σαν εκτόνωση. Οπότε κ μόνο από οικονομικής άποψης με συμφέρει να δίνω 60+350=410 τον χρόνο. Τα τελευταία 2 χρόνια+φέτος έχω χάσει μόνο 2 ματς ! Πάω κ στα φιλικά το καλοκαίρι.

Σε ότι αφορά το ερωτημά σου με τον προπονητή, βασικά δεν με νοιάζει ποιος είναι προπονητής κ ποιοι παίκτες παίζουν. Εμένα με νοιάζει να παίζουμε καλά κ να βλέπω μπάλα. Αν το καταφέρει ο Σόλιντ, ο Λεμονής, ο Λουξεμπούργκο ή ο Καρεμπέ δεν με νοιάζει.

Τέλος, παραδέχομαι τον Κόκκαλη που μιλά για Ουέφα γιατί μόνο εκεί μπορούμε κάτι να κάνουμε. Πιο πάνω είναι απλά λόγια του αέρα. Κ αν μερικοί μίλησαν για υποβιβασμό των στόχων της ομάδας, πράγματι έτσι πρέπει να λέγετε κ να γίνει μόνο κ μόνο για να μιλάμε για κάτι εφικτό κ αληθοφανές κ όχι λόγια του αέρα κ του στύλ "πάμε τελικό champions league"...!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Προς τους φιλους Ολυμπιακους....

Συμφωνούμε στα περισσότερα Αλέξη.
Απλά εγώ προσωπικά πάντα θέλω να πηγαίνω σε όλα τα ματς, είτε παίζουμε καλά είτε άσχημα. Το βλέπω σαν διασκέδαση αλλά κ σαν εκτόνωση. Οπότε κ μόνο από οικονομικής άποψης με συμφέρει να δίνω 60+350=410 τον χρόνο. Τα τελευταία 2 χρόνια+φέτος έχω χάσει μόνο 2 ματς ! Πάω κ στα φιλικά το καλοκαίρι.

Σε ότι αφορά το ερωτημά σου με τον προπονητή, βασικά δεν με νοιάζει ποιος είναι προπονητής κ ποιοι παίκτες παίζουν. Εμένα με νοιάζει να παίζουμε καλά κ να βλέπω μπάλα. Αν το καταφέρει ο Σόλιντ, ο Λεμονής, ο Λουξεμπούργκο ή ο Καρεμπέ δεν με νοιάζει.

Τέλος, παραδέχομαι τον Κόκκαλη που μιλά για Ουέφα γιατί μόνο εκεί μπορούμε κάτι να κάνουμε. Πιο πάνω είναι απλά λόγια του αέρα. Κ αν μερικοί μίλησαν για υποβιβασμό των στόχων της ομάδας, πράγματι έτσι πρέπει να λέγετε κ να γίνει μόνο κ μόνο για να μιλάμε για κάτι εφικτό κ αληθοφανές κ όχι λόγια του αέρα κ του στύλ "πάμε τελικό champions league"...!!!

Μιχάλη,

τα περί τελικού champions league στην Αθήνα
τα είχε πεί ο ίδιος ο Κόκκαλης, οπότε ο ίδιος
έδωσε τα όποια δικαιώματα.

Άρα μην τον παραδέχεσαι γιατί δυστυχώς
όσον αφορά της δηλώσεις που έχει κάνει
για διάφορα θέματα που σχετίζονται με
τον Ολυμπιακό έχει κάνει πολλά φάουλ
και εάν θέλεις μπορώ να στα θυμίσω,
σε αντίθεση πάντα με τις επιχειρήσεις του
που εκεί απλά δεν παίζεται.

Τώρα για να δείς ωραία μπάλα από
την ομάδα σου χρειάζεσαι και τον
καλό προπονητή.:grandpa: Η ιστορία έχει δείξει
ότι ελάχιστες ομάδες έχουν πάει μπροστά
με αυτόματο πιλότο.

Ο Κοκκαλης είπε οτι ντέν έκει παίκτες,ντέν εκει λεφτά ,αλλά να γεμίζουν οι γαύροι το Καραϊσκάκη.Επίσης είπε ότι η ομάδα θα παίζει γύρο-γύρο όλοι και ο Ριβάλντο στο κέντρο ξεκούραστα για 30λεπτά.Το μέλλον προβλέπεται....ένδοξο.Το βάθος της τοδειξε η ομάδα και στα Γιάννινα άλλως τε.:flipout: :flipout:

Τελικά έχουμε ή δεν έχουμε τους προέδρους που αξίζουμε να έχουμε?
Δείτε το κι έτσι ο Τζίγγερ έχει δώσει ένα καράβι λεφτά τα τελευταία χρόνια αλλά οι λάθος χειρισμοί σε τεχνικό και περισσότερο διοικητικό επίπεδο έχουν φέρει σε αδιέξοδο την ομάδα που δείχνει και δεν βλέπω πως θα καταφέρει να απεγκλωβιστεί.
Ο Κόκαλης είτε μας αρέσει είτε όχι είναι ο εξυπνότερος πρόεδρος που πέρασε από τα Ελληνικά γήπεδα μόνο και μόνο δηλώσεις όπως οι τελευταίες απασχολούν φίλα προσκείμενους αλλά και δηλωμένους εχθρούς του σε βαθμό εξαιρετικά υπερβολικό, γνωρίζει ακριβώς πως πρέπει να κινηθεί.
Πισστεύω ότι κατάλαβε πως ο Σόλιντ δεν θα ήταν σε θέση ( μη γελάτε ) να πάρει πρωτάθλημα και τον αποκεφάλισε το ίδιο έχει κάνει και με Μπάγιεβιτσ 2 φορές, όταν είχε φέρει απίστευτα αποτελέσματα στην Ευρώπη και μία με Ιωαννίδη.
Πλήρωσε και αυτός τα παιδικά του λάθη στις αρχές αλλά δείχνει ότι είναι εξυπνότερος και μαθαίνει να μην κάνει τα ίδια λάθη 2 φορές.
Ο Ντέμης είναι άλλη περίπτωση και άλλο μοντέλλο διοίκησης, δεν έχει πολλά λεφτά να σπρώξει δίνει την ομάδα σε καλο συνταξιούχο ισπανό προπονητή ( ο οποίος τελικά του βγαίνει ), κάνει ορισμένες κινήσεις ουσίας και προσπαθεί να κρατηθεί κοντά περιμένοντας τις γκέλλες των άλλων.
Ετσι έχουν τα πράγματα ή έτσι μπορώ να τα καταλάβω. Λυπάμαι που στεναχωρώ τον φίλο Αλέξη, αλλά η ομάδα νοσεί βαριά και δυστυχώς οι Βαρδινογιάννηδες δεν θα αφησουν τον Παύλο και τον Θανάση ( χρονια πολλά για αύριο ) να πάρουν την ΠΑΕ.