Προς τους κατόχους Spendor SP 2/3... και όχι μόνο!

Ειδα τις Atacama Nexus 5 (50cm) σε μαύρο και μου άρεσαν πολύ! Επίσης, νομίζω ότι είναι σχετικά φθηνές :150

Νομίζω οτι, ακόμα και αν σου αρέσουν περοσότερο, δεν είναι κατάληλες για τα ηχεία σου. Τα 2/3 θέλουν οπωσδήποτε πιο στιβαρές βάσεις. Ενοείται γεμάτες...

Οι SL έχουν 4 πιο χοντρά πόδια, και πιο πλατύ πάνω μέρος για να στηριχθεί καλύτερα το ηχείο...

Αφού εγώ νομίζω οτι ακόμα και αυτές δεν είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται σε αντίθεση με την σειρά MR της Target... αλλά δυστυχώς η Target στην σειρά MR δεν βγάζει 50cm. :slapface:

Ευχαριστώ πολύ Domie.
Μήπως ξέρεις και που μπορώ να τις ΔΩ από κοντά τις SL? Νομίζω πως έχεις πολύ δικιο σε αυτό που λες...

Ευχαριστώ πολύ Domie.
Μήπως ξέρεις και που μπορώ να τις ΔΩ από κοντά τις SL? Νομίζω πως έχεις πολύ δικιο σε αυτό που λες...

Δεν τις έχει ο αντιπρόσωπος στον Πειραιά;;

Μια άλλη περίπτωση είναι ο Ριτσος (Γερανίου) λίγο πιο κάτω απο την Ομόνοια... εκεί μπορεί να έχουν να σου κάνουν και κάποια άλλη πρόταση...

Καλό ψάξιμο!!!

Black Rhodium για αρχή...
Δεν είναι και άσχημα.

Επίσης, προς το παρόν παίζουν σε (ακατάλληλες) βάσεις EPOS 56mm και γι αυτό βιάζομαι να βρω τις 50mm ή μήπως 40mm??

Επίσης, ξέχασα να πω ότι το τελευταίο configuration είναι το εξής:
Benchmark DAC-1 ώς DAC και προ
Philips DVD 3010 ως CD Player!!!
Musical Fidelity P270.2 ως τελικός
και Black Rhodium interconnect ...

To αποτέλεσμα ;: Εξαιρετικό !

Θέλω κ εγώ να ψαχτώ λίγο με τα καλώδια γι' αυτό ρωτάω να παίρνω ιδέες...
Κάτι μου λέει ο τύπος αλλά δεν θυμάμαι.. τι μάρκα είναι τα B.R. ;;
Σε τι κατηγορία τιμής είναι;;

Εγώ νομίζω 50cm.. αλλά σημάντικό ρόλο θα παίξει και πόσο ψηλή ή χαμηλή είναι η θέση ακρόασης σου. Αν είναι προς το χαμήλο ίσως τα 40cm να είναι καλά...

Επανέρχομαι για να ζητησω τη βοήθειά σας :

Βρήκα σε καλή τιμή και αγόρασα ένα CD-Player Naim 5i. Καμμια καλή ιδέα για προ ώστε να το συνδέσω στο σύστημα που αναφέρω πιο πάνω;

Επίσης, γνωρίζει κανείς αν από NAIM pro, Μπορώ να συνδέσω άλλον τελικό; (λόγω του SNAIC που χρησιμοποιεί η NAIM)

Απάντηση: Re: Προς τους κατόχους Spendor SP 2/3... και όχι μόνο!

Μόλις έγινα ευτυχής κάτοχος των Spendor SP2/3e !! :grinning-smiley-043:Banane0:

Τα παρέλαβα επιτέλους μετά από ένα μήνα και...
...the Quest Begins !

Περιττό να πω , ότι η ανάγκη για ΑΜΕΣΗ αντικατάσταση και των υπολοίπων μερών του συστήματος έγινε επιτακτική !

Σειρά προτεραιτότητας:
Βάσεις για τα Spendor!
Rack για τα συστήματα...
Ενισχυτικά...

και μετά ενα CDάκι....

:devil-smiley-029:

Γιά τά 2/3 όπως καί γιά άλλα μοντέλλα υπάρχουν dedicated βάσεις από τήν :http://www.soundanchors.com/

Βλεπω οτι το επανω τμημα της βασης που εφαπτεται με το ηχειο ειναι τελαρο, και οχι ενιαιο. Αυτο εχει να κανει με την καλυτερη ακουστικη;Αν ειναι η βαση ενιαια δεν κανει;
Επισης αυτα τα μπλε που εχει στις τεσσερεις γωνιες ειναι BLUE TAC;
Ειναι το καλυτερο γι αυτη την περιπτωση;
Εγω εχω κατασκευαση σε επιπλοποιο βαριες ξυλινες βασεις και το κενο το γεμισα με αμμο γατας.
Το ηχειο παταει σε τεσσερα καματια 5 επι 5 εκατοστα BLUE TAC στις γωνιες. Αλλα η βαση που εφαπτεται το ηχειο, ειναι ενιαια 4 εκατοστα ξυλινη.
Δεν ξερω αν ειναι απο τις καλες βασεις η οχι.
Βρισκεται στο σαλονι και θα πρεπει να εχει και καποια αισθητικη.

παιδιά το SP2/3R² που κυκλοφορέι τώρα πόσο στοιχίζει στην ελλάδα ? με roksan k2 καμιά άποψη για ταίριασμα ? τέλος τι διαφορές έχει με το πολυβραβευμένο SA1?

παιδιά το SP2/3R² που κυκλοφορέι τώρα πόσο στοιχίζει στην ελλάδα ? με roksan k2 καμιά άποψη για ταίριασμα ? τέλος τι διαφορές έχει με το πολυβραβευμένο SA1?

Κάπου 2300.. νομιζω! Αν ταιριάζει με τον Roksan μπορεις εύκολα να το διαπιστώσεις στον αντιπρόσωπο.

Διαφορές χμ.... μέσα στο 2/3 μπορεί και να χωράνε και 4 sa1... :) :)
Εντελώς διαφορετικά ηχεια! Αλλά και αυτόμπορεις να το διαπιστώσεις στον αντιπρόσωπο..